Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στο κολυμβητήριο πέρασαν το βράδυ τους οι πρόσφυγες που χθες το απόγευμα έφθασαν στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Τρία λεωφορεία με 150 πρόσφυγες από το Αφγανιστάν μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά οι πρόσφυγες βρέθηκαν στο νέο λιμάνι. Επειδή η επιλογή του χώρου αποδείχθηκε εσφαλμένη, περίπου στις 11 το βράδυ μετακινήθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο στο Περιγιάλι. Κοινή ανακοίνωση για την παραμονή των προσφύγων στην Καβάλα εξέδωσαν οι Σιμιτσής- Παπαδόπουλος- Βέρρος. Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζητά ο Χρήστος Ποτόλιας. Το προσφυγικό συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου. Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα εξέδωσε και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Τοπικές κινητοποιήσεις αποφάσισαν στη χθεσινή τους συνέλευση οι αγρότες. Σήμερα κλείνει η εφορία της Ξάνθης. Απολογιστική συνέντευξη τύπου έδωσε χθες στη Χρυσούπολη ο Δήμαρχος Νέστου. Όπως είπε ο Δήμος Νέστου είναι έτοιμος να καταθέσει προτάσεις για το νέο ΕΣΠΑ. Το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των ενόπλων δυνάμεων για να καθαριστεί η έκταση που λειτουργούσε ως αεροδρόμιο στο Καζαβήτι του Πρίνου. Σύμβαση συνεργασίας με το Επιμελητήριο και την Δημωφέλεια υπέγραψε χθες ιδιωτική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό κρουαζιέρας. Πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο απευθύνει ο ΟΛΚ σχετικά με το έργο απομάκρυνσης από την Ραψάνη του βυθισμένου πλωτού γερανού. Η ίδια πρόσκληση αφορά δύο ακόμη εγκαταλειμμένα πλοία σε λιμάνια αρμοδιότητας του οργανισμού.

Δήλωση για τα αδρανή υλικά που απομακρύνονται από τα ορεινά διαμερίσματα του Δήμου Καβάλας έκανε χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ανακοίνωση Τραϊφόρου με κριτική στον Γιώργο Παυλίδη. Συνεχίζονται οι εργασίες της ΔΕΥΑΚ στην συνοικία της Δεξαμενής, σήμερα διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Γαληνού και Αιμιλιανού. Εγκαινιάζονται το μεσημέρι δύο αυτόνομες κατοικίες στην Παιδόπολη. Απολογούνται σήμερα και αύριο οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το βράδυ στη Στέγη θεατρική παράσταση του πολιτιστικού συλλόγου της Νέας Περάμου. Ο Γιάννης Παπαβασιλείου νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας. Την Κυριακή η βασιλόπιτα του συνδέσμου τυφλών ΑΜ. Όλα έτοιμα για την 11η Αλφαβητοπαρέλαση την Κυριακή το μεσημέρι στην οδό Ομονοίας.

Στην παράταση ο Νέστος νίκησε 3-2 τον Ηρακλή, κέρδισε το φετινό κύπελλο της ΕΠΣΚ. Την αναμέτρηση παρακολούθησε κι ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Γιάννης Ταουσιάνης. Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό. (
proininews.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...