Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

I Love Kavala2

1.000 πρόσφυγες αναμένονται το απόγευμα στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος, ανησυχία μεταξύ των τοπικών φορέων για το αν θα μπουν στα λεωφορεία προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι την Ειδομένη. Λεωφορείο με 70 πρόσφυγες βρίσκεται από χθες στον κόμβο Μουσθένης, περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα. Το λεωφορείο ξεκίνησε τη Δευτέρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα σύσκεψη 2 ωρών χθες βράδυ στο Δημαρχείο.



Δημοτικό όχημα κλείνει αγροτικό δρόμο στη Λημνιά εμποδίζοντας την απομάκρυνση αδρανών υλικών και μαρμάρων. Μετά από μήνυση εταιρίας έγινε σύλληψη του αντιδημάρχου Ανέστη Τσουρουκίδη, ο οποίος στην συνέχεια αφέθη ελεύθερος. Ο Δήμος Καβάλας επιμένει ότι η έκταση είναι δημοτική. Το αντίθετο υποστηρίζει ιδιωτική εταιρία. Αύριο και μεθαύριο οι απολογίες των κατηγορούμενων στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Ποσό 80.000 ευρώ πλήρωσε η εταιρία Μαρινόπουλος στην Δημωφέλεια, ενοίκια του περασμένου Φθινοπώρου. Τώρα η εταιρία ζητά μείωση του ενοικίου του καταστήματος της στην Δ. Αγορά. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ, θα ζητήσει στήριξη του φεστιβάλ Φιλίππων από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Νέα συνέλευση πραγματοποιούν το απόγευμα οι αγρότες, φέρονται να προετοιμάζουν τοπικού χαρακτήρα δράση.



Απολογιστική συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Με νέα επιστολή του ο Κώστας Ευθυμιάδης απαντά στο πρόσφατο κείμενο του Κώστα Αντωνιάδη. Με 5 στελέχη της η οργάνωση Καβάλας του κόμματος Το Ποτάμι θα συμμετέχει στο 2ο συνέδριο του κόμματος που αρχίζει στην Αθήνα την Παρασκευή. Μηχανικοί και δικηγόροι έκαναν χθες νέα διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό στην πλατεία Καπνεργάτη. Η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται μέχρι και την προσεχή Δευτέρα.



Παρουσιάζεται το απόγευμα το βιβλίο του Γιάννη Δημολιάτη «Η μεγάλη κραυγή». Εγκαινιάζεται σήμερα το λαογραφικό μουσείο του20ου δημοτικού σχολείου στο Περιγιάλι. Στην Παλιά Μουσική παρουσιάζουν το έργο τους οι συγγραφείς Κώστας Καβανόζης και Βίκυ Τσελεπίδου. Από σήμερα έως και τις 7 Μαρτίου διαδικασία επικαιροποίησης των δικαιούχων του προγράμματος Στηρίζω. Αιτήσεις από παλιούς και νέους δικαιούχους στα γραφεία της Ένωσης Καταναλωτών.



Με ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες νέος προπονητής του ΑΟΚ αναλαμβάνει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Σήμερα η πρώτη του προπόνηση. Αποχώρησε από την ομάδα και ο Δήμος Γιαννακίδης. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Καρασάββας. Έφυγε από τον Νέστο ο Στέρεφ. Στις 3 το μεσημέρι ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα στον Νέστο και τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...