Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016.proininews.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας στη διάρκεια της χθεσινής της συνεδρίασης αποφάσισε ομόφωνα για τους όρους σύμφωνα με τους οποίους ο Δήμος Καβάλας θα αναζητήσει ακίνητο για την στέγαση και λειτουργία του Επαγγελματικού Γυμνασίου Ειδικής Αγωγής. Το νέο σχολείο πιθανότερο είναι να φιλοξενηθεί στην παλιά Ορθοπεδική κλινική του Σανατορίου από τον προσεχή Σεπτέμβρη. Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσουν την καθημερινή μετακίνηση προς τη Δράμα πολλά παιδιά οικογενειών που διαμένουν στην πόλη μας.



Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εντόπισε χθες το πρωί 10 πρόσφυγες από την Συρία στην περιοχή πλησίον των Νεκροταφείων. Εξετάζεται το πώς βρέθηκαν εκεί. Ο Γιώργος Γκράνας είναι ο πιθανότερος νέος Αστυνομικός Διευθυντής. Παραμένει στη θέση του ο διοικητής της Π.Υ. Σωτήρης Κορέλλας. «Είμαστε σε επιφυλακή» είπε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος για το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων στην Κεραμωτή. Κατήγγειλε την δράση αγνώστων που μια μέρα νωρίτερα έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν 10 κάδους απορριμμάτων σε δύο διαφορετικά σημεία στη Χρυσούπολη. Τον Μάη θα είναι έτοιμες οι πλωτές εξέδρες, δήλωσε χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Από τον Ιούνη τακτικά δρομολόγια πλοίου τύπου καταμαράν από την Μυτιλήνη στο λιμάνι της Καβάλας. 10 παιδικές χαρές στην πόλη της Καβάλας θα αποκτήσουν νέο εξοπλισμό και πιστοποίηση, ανακοίνωσε χθες ο αντιδήμαρχος Φίλιππος Φιλιππίδης.



Μετά την ολοκλήρωση της σήμανσης, σήμερα αρχίζουν τα έργα στην οδό Βενιζέλου. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΣΕΒΕ, ζητά να διαγραφούν τα πρόστιμα του Δήμου Καβάλας στους επαγγελματίες των πεζόδρομων. Το αργότερο την Κυριακή οι αγρότες του Ν. Καβάλας θα αποφασίσουν τις επόμενες τους κινητοποιήσεις, οι οποίες θα έχουν τοπικό χαρακτήρα. Συνάντηση με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας Θόδωρο Τζατζάρη θα έχει τη Δευτέρα ο σύλλογος εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων. Χθες η διοίκηση του συλλόγου συνάντησε τον προϊστάμενο Κώστα Μπαντίκο. Την Κυριακή στις 11.30 το πρωί η εκδήλωση της ΝΟΔΕ με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος κ. Τσιάρα. Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο.



Ανταλλακτικό παζάρι σήμερα το πρωί στο Αμφιθέατρο, από την τράπεζα χρόνου του προγράμματος Στηρίζω. Σήμερα και αύριο στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση της Στέγης «Αντιγόνη». Την Κυριακή πίτα του συλλόγου Πελοποννησίων, γενική συνέλευση κατοίκων Παναγίας. Την Κυριακή το βράδυ στο Όσκαρ η μουσική παράσταση με την Ηρώ Σαϊα «Γυναίκα Τριαντάφυλλο».



Χωρίς επιστροφές τραυματισμένων παικτών η αναμέτρηση της Ένωσης με τον Άρη. Η διοίκηση του ΑΟΚ φέρεται να έχει λάβει τις αποφάσεις της για τις αλλαγές στην ομάδα. Απομένει μόνο η ανακοίνωση, η οποία δεν έγινε χθες. Εκτός πλάνων για το ματς με τους Αμπελοκήπους λόγω τιμωρίας ο Μπαντάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...