Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Έργα 1 εκ ευρώ φιλοδοξεί να εκτελέσει ο Δήμος Καβάλας με τα ανταποδοτικά τέλη του αγωγού ΤΑΡ. Τα έργα αυτά θα έχουν προτεραιότητα την δημοτική ενότητα Φιλίππων, σίγουρα θα αφορούν την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού του Δάτου. Χθες το απόγευμα η κ. Δήμαρχος ζήτησε προτάσεις έργων από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων που δέχθηκε στο γραφείο της.



Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα οι υπηρεσίες του Διοικητηρίου αφού δεν επανέρχονται οι αγρότες στον αποκλεισμό του κτιρίου. Νέα γενική συνέλευση για τοπικού χαρακτήρα κινητοποιήσεις θα γίνει αύριο. 400 πρόσφυγες ήρθαν χθες το απόγευμα στο λιμάνι με το δρομολόγιο του Νήσος Μύκονος. Αποστρατεύεται ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Αβραάμ Κοσκερίδης. Η συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΜΘ με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου «έβγαλε» είδηση την στήριξη του Υπουργείου στον ΚΟΙΝΣΕΠ της Ελευθερούπολης. Η εταιρία ΕΛΙΚΑ απαντά με χθεσινή ανακοίνωση της στις καταγγελίες του Λεωνίδα Παππά, ισχυρίζεται ότι έχει όλες τις προβλεπόμενες άδειες για τα αδρανή υλικά που πήρε από ιδιωτική όπως επιμένει έκταση του Δήμου Καβάλας. Με έντονη αστυνόμευση στην οδό Ερυθρού Σταυρού ήταν η χθεσινή πρώτη μέρα μονοδρόμησης τμήματος της οδού Βενιζέλου.



Διακοπή νερού σήμερα στο Παληό λόγω εργασιών. Αρχίζει το πρωί, συνεχίζεται ως το μεσημέρι. Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Καβάλας. Τα μέλη του συμβουλίου δεν δέχθηκαν να καταργηθεί παρτέρι στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου προκειμένου να αυξηθούν τα τραπεζοκαθίσματα. Τον Δήμο Παγγαίου κατήγγειλε ο Βασίλης Ξουλόγης για αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες στην πλατεία Πλάτανου στην Ελευθερούπολη. 40χρονος κάτοικος Καβάλας παρήγγειλε και πλήρωσε κινητό τηλέφωνο από αγγελία ιστοσελίδας αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ. Κτηνοτροφική μονάδα 80 βουβαλιών αδειοδοτείται στο Μοναστηράκι Κεραμωτής. Η δημοτική παράταξη του Κωστή Σιμιτσή εξέδωσε ανακοίνωση με προτάσεις για το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΚ στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.



Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα το ΔΗΠΕΘΕ για την θεατρική του συνεργασία με την θεατρική ομάδα της Στέγης. Σεμινάρια θεάτρου θα κάνει τον Μάρτη στην πόλη μας ο Θοδωρής Αμπαζής. Την πίτα του έκοψε χθες ο σύλλογος Αίσωπος. Το Σάββατο το πρωί στην πλατεία η εκδήλωση της οργανωτικής επιτροπής της Αλφαβητοπαρέλασης.



Μία ακόμη ήττα για την Ένωση χθες, αυτή τη φορά από την Κηφισιά. Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου προηγούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν άντεξε ως το τέλος. Στο Χαλκερό προπονήθηκαν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ. Σε φιλικό ματς που έγινε χθες Βυζάντιο- Ορφέας 3-1. Ισοπαλία χωρίς γκολ στο εξ αναβολής ματς που έγινε χθες ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...