Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Με την μέθοδο του… “παστουρμά”

Με αφορμή την διαμαρτυρία του Δημάρχου Μύκης Ροδόπης, για τον… εορτασμό των Χριστουγέννων !!! στα Σχολεία του Δήμου, δηλ. του Ελληνικού Κράτους

Πόσες φορές έχουμε πει ότι η μουσουλμανική επίθεση στη χώρα μας μόλις αρχίζει; Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για τη βίαιη εισβολή που δέχεται η Ελλάδα και για τα σχέδια των εξ Ανατολών «συμμάχων», από τα οποία ουδέποτε απομακρύνθηκαν;



Ο καημένος ο Ινοχ Πάουελ τα έλεγε στους Εγγλέζους από τις αρχές του ’60.

«Μην τους αφήνετε να μπαίνουν ανεξέλεγκτοι. Θα μας αλλάξουν τον χαρακτήρα, θα χαθεί η Αγγλία».

Άντε σήμερα να υψώσει στο μπαλκόνι του ο Εγγλέζος τη σημαία της Αγγλίας με τον κόκκινο σταυρό του Αγίου Γεωργίου.

Θα του απαγγελθεί αμέσως κατηγορία για «πρόκληση του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων»!

Για τη Γααλία δεν γίνεται λόγος, η Γερμανία ήδη «τα βρίσκει μπαστούνια», η Σουηδία είναι πλέον χώρα μεταναστών, η Δανία αγωνίζεται να το αποφύγει και η Ολλανδία έχει παραδοθεί -προ πολλού- στις διάφορες μειονότητες.

Η μικρή Ελλάδα μέχρι τα τέλη του ’80 κατοικείτο κατά 95% από ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. Μέσα σε τριάντα χρόνια μάς άλλαξαν τον αδόξαστο!

Εκμεταλλευόμενoi την ελαστικότητα των ελληνικών Αρχών, αφότου παραδοθήκαμε στους «προοδευτικούς» αλλά και στους αλλήθωρους -δήθεν- κεντροδεξιούς, αφού φτάσαμε σε σημείο -με εγκληματική ευθύνη της σημερινής κυβερνώσας παράταξης- να μην εκλέγουμε χριστιανό βουλευτή στην Ροδόπη, ήρθε τώρα και το πρώτο χτύπημα.

Ο δήμαρχος του Δήμου Μύκης, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, διαμαρτυρήθηκε επειδή στα σχολεία του δήμου του (σχολεία του ελληνικού κράτους) γιορτάστηκαν τα Χριστούγεννα!

Μην το πάρετε αψήφιστα, αγαπητοί, και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Έτσι άρχισαν και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που «κατέλαβαν» οι μουσουλμάνοι.

Πρώτα ένας δήμαρχος, έπειτα ένα τζαμί έπειτα κι άλλο, έπειτα κατάργηση του συμβόλου του σταυρού, έπειτα μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων στα Κοινοβούλια και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και ιδού το κόλπο!

Για την Ελλάδα, μάλλον είναι αργά.

Οι στρατιές των «μεταναστών» αφήνουν πίσω τους χιλιάδες αλλοθρήσκους, που θα τους φορτωθεί η δύστυχη πατρίδα μας.

Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν ή δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει ή έχουν συμφωνήσει στη βίαιη αλλαγή του χαρακτήρα της χώρας.

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, η Ελλάδα ήταν (και ίσως είναι ακόμη) το τελευταίο προπύργιο του χριστιανισμού στην Ευρώπη.

Δυστυχώς, κάποιοι Ευρωπαίοι παλιότερα οι απόγονοί τους, πέραν του Ατλαντικού, διέλυσαν τους μουσουλμάνους, που δεν τρώνε χοιρινό, με την μέθοδο του σαλαμιού, διαλύουν εκείνοι την Ευρώπη με τη «μέθοδο του παστουρμά»!
elthraki.
Η ΑΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...