Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η απάντηση της ΒΦΛ για τη ΔΕΠΑ και το φυσικό αέριο

Χθες βράδυ εκδόθηκε από τη ΒΦΛ (ELFE) η ακόλουθη ανακοίνωση: Σχετικά με τα τελευταία «περίεργα» δημοσιεύματα περί κλεισίματος της στρόφιγγας του Φυσικού Αερίου από τη ΔΕΠΑ προς τη Βιομηχανία μας, διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Για τη σωστή ενημέρωση, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι, η Σύμβαση μεταξύ ELFE και ΔΕΠΑ έληγε στις 31.12.2015.
Υπεγράφη ήδη παράταση της ίδιας σύμβασης έως και 31.01.2016, προκειμένου στο μεσοδιάστημα να αποφασιστούν και οι όροι που θα διέπουν την καινούρια σύμβαση.
Η Βιομηχανία μας έχει εξοφλήσει το καταναλωθέν από αυτήν φυσικό αέριο. Κάποια πρόσκαιρα χρέη, που δημιουργήθηκαν, οφείλονται στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, που εξακολουθεί να χρεώνεται αδίκως, και στους υπέρογκους τόκους, που χρεώνει η ΔΕΠΑ για παλαιότερα παγωμένα χρέη.
Σε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένη συζήτηση με τη ΔΕΠΑ προκειμένου να οριστικοποιηθεί και ο τρόπος ρύθμισης των παλαιών οφειλών.
Η Βιομηχανία απολαμβάνει τη μέγιστη παροχή Φυσικού Αερίου, ενώ οι Μονάδες της δουλεύουν πλήρως για την εξυπηρέτηση των εμπορικών αναγκών τόσο για το εσωτερικό της χώρας όσο και για τις εξαγωγές.
Θεωρούμε απαραίτητο να τονίσουμε την προσφορά της Βιομηχανίας μας στην τοπική κοινωνία της Καβάλας,προσφέροντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας χωρίς καμία οφειλή δεδουλευμένων, στους Έλληνες αγρότες μέσω της ποιότητας και της προσιτής τιμής των προϊόντων της και στο σύνολο της οικονομίας της χώρας μας σε μία δύσκολη χρονική περίοδο, όπου την ώρα που ζητούνται αμφιβόλου αποτελεσματικότητας επενδυτές,η Βιομηχανίας μας προγραμματίζει επενδύσεις για ανάπτυξη.
Εκ της Διοικήσεως της ELFE ABEE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...