Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Μπλίτσερ Ιστοσελίδα Κατηγορεί το Ισραήλ το ISIS του εμπορίου οργάνων

fff_176
"Dr. Francis Delmonico είναι Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ και πρακτικές χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Αυτός είναι επίσης ο διευθυντής των ιατρικών υποθέσεων για την Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων και σύμβουλος για μεταμόσχευση σε άνθρωπο για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). . .

Delmonico επέκρινε το γεγονός ότι το Ισραήλ είναι η εξωτερική ανάθεση μεταμοσχεύσεις νεφρών και ήπατος στην Κολομβία και τις Φιλιππίνες.

Το Ισραήλ έχει, στο παρελθόν, ήταν ένα κέντρο για αμφίβολες δραστηριότητες διακίνησης ανθρωπίνων οργάνων. Είναι επίσης αλήθεια ότι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι στο Ισραήλ προσπάθησαν να πουλήσουν τα νεφρά τους για να θρέψουν τα παιδιά τους. Το Ισραήλ Ιατρικός Σύλλογος έχει αντιρρήσεις για το νομοσχέδιο που θα επιτρέψει στους δωρητές ορισμένων οργάνων που πρέπει να επιστραφεί από το κράτος.

Η ομάδα υποστηρίζει ότι αυτό θα «ανοίξει την πόρτα» σε πωλήσεις οργάνων. "

Ένα χρόνο μετά την έκθεσή μας, η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet ανέφερε ότι οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στα χέρια των ισραηλινών στρατευμάτων είχε αφαιρέσουν τα όργανά τους.

Η σουηδική έκθεση συναντήθηκε με κραυγές "συκοφαντία του αίματος», «αντισημιτισμός», «ρητορική μίσους» και άλλα τυπικά θεατρινισμούς από εβραϊκές ομάδες σε όλο τον κόσμο, που μπορεί πάντα να αναμένεται να ενεργήσει σε ερεθίσματα από βαθιές τσέπες χρηματοδότες τους .

Aftonbladet άντεξε τη σιωνιστική επίθεση και να κολλήσει με την ιστορία του. Ήταν αργότερα δικαιώθηκε όταν μια συνέντευξη για το 2000 με Yehuda Hiss.

Τώρα έρχεται τα έξοδα από το πρέσβη του Ιράκ που ISIL είναι η αφαίρεση ανθρώπινων οργάνων από τα θύματα του.Αλλά ποιοι είναι οι αγοραστές;

Λαμβάνοντας υπόψη τη σιωπηρή υποστήριξη του Ισραήλ για αντάρτες της Συρίας, συμπεριλαμβανομένης της ISIL και ομάδες όπως η Αλ Nusra Front, οι οποίες συσχετίζονται με αυτό, το Ισραήλ είναι ο πιθανός πελάτης για τον ιρακινό μέρη του σώματος σε ένα quid pro quo που μόνο ένας Δρ Φρανκενστάιν θα μπορούσε να θαυμάσουν.

Για ένα έθνος όπως το Ισραήλ, που είναι γεμάτη από αντι-αραβικές ζηλωτές και ρατσιστές, αυτό το είδος της εχθρότητας δεν φαίνεται να επεκταθεί, ακόμα και κάτω από περιέργως απαρχαιωμένη εβραϊκή θρησκευτικών νόμων, την τοποθέτηση Αραβικά νεφρά, το συκώτι και το πάγκρεας μέσα στα σώματα των Ισραηλινών Εβραίων σε Χρειάζεται της μεταμόσχευσης οργάνων.

Ένα ή, ενδεχομένως, δύο Ισραηλινοί τώρα αθλητικές νεφρά ή τα νεφρά Kayla Mueller, η ευγένεια του ISIL;

Οι ισραηλινές αμυντικές Δύναμη (IDF) και πράκτορες της Μοσάντ έχει δει τη μεταφορά όπλων σε μονάδες ISIL στην δυτική επαρχία Ανμπάρ του Ιράκ, καθώς και στην περιοχή γύρω από Quneitra, κοντά στα υψίπεδα του Γκολάν της Συρίας.

Επιπλέον, τραυματίες αντάρτες της Συρίας την καταπολέμηση της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ, έχουν ιατρικά εκκενώθηκαν σε όλη σύνορα με το Ισραήλ για θεραπεία σε ισραηλινά νοσοκομεία. Πολλοί από αυτούς τους τραυματίες αντάρτες είναι είτε μέλη της ISIL ή συμπαθούντες με το Al Nusra.

Σε αντάλλαγμα για την ισραηλινή υποστήριξη, ISIL ποτέ τρένα όπλα μεγάλου βεληνεκούς για τις ισραηλινές θέσεις, αλλά να τους κρατήσει επικεντρώθηκε στις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας.

Υπήρξαν επίσης αξιόπιστες αναφορές ότι η Μοσάντ και η IDF έχουν προμηθεύσει ISIL με τη νοημοσύνη για τους Λιβανέζους μονάδες Χεζμπολάχ στη Συρία ώστε οι τζιχαντιστές ρίζες εξαπολύσουν επιθέσεις στις σιιτών του Λιβάνου θέσεις.

Στην πραγματικότητα, ISIL θρησκευτικό δόγμα καθοδηγεί τους οπαδούς της ότι οι Shi'as είναι χειρότερες εχθροί του ISIL ό, τι οι Εβραίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...