Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Πιο όμορφη η Ακτή του Περιγιαλίου

perigiali90
Νωρίς χθες το πρωί βρέθηκαν στην Ακτή Περιγιαλίου, ακτή που πρόσφατα εξασφάλισε και γαλάζια σημαία, είκοσι περίπου στρατιώτες και υπαξιωματικοί από την 20η μεραρχία τεθωρακισμένων το στρατόπεδο Καρακώστα.

Με τη βοήθεια και του Δήμου Καβάλας καθάρισαν την ακτή από την οποία απομακρύνανε δέκα τσουβάλια με σκουπίδια.

Ενώ οι στρατιώτες είχαν ολοκληρώσει το έργο τους και αποχωρούσαν έφτασαν στην ακτή δημοτικοί υπάλληλοι. Οι 4 μοναδικοί υπάλληλοι του δήμου που ασχολούνται με τις ακτές έστρωσαν στην ακτή Περιγιαλίου ομπρέλες, έβαλαν πλαστικές σακούλες για τα απορρίμματα, ενώ ο ειδικός περιβαλλοντολόγος του δήμου Καβάλας κ. Μιχαήλ πρόσθεσε στην ακτή όλο το απαραίτητο υλικό για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με αυτόν τον τρόπο η Ακτή Περιγιαλίου προετοιμάστηκε για την καλοκαιρινή περίοδο αν και κατά γενική ομολογία ο κόσμος ακόμα και τώρα δεν είναι πολύς. Φαίνεται οι δροσιές και οι χαμηλές σχετικά θερμοκρασίες μέχρι και τώρα δεν ενθαρρύνουν τους κατοίκους της Ανατολικής πλευράς της Καβάλας να κάνουν το μπάνιο τους.

Οι στρατιώτες δούλεψαν καθαρίζοντας την ακτή για περισσότερο από μία ώρα. Οι δημοτικοί υπάλληλοι έμειναν στην ακτή πολύ περισσότερο. Όταν άπαντες αποχώρησαν η Ακτή του Περιγιαλίου έδειχνε απολύτως έτοιμη, για την καλοκαιρινή περίοδο που τώρα ξεκίνησε. Τι της λείπει; Μόνο η γαλάζια σημαία την οποία απέκτησε δίκαια. Κι αυτή όμως σύντομα θα κυματίζει στον ιστό που υπάρχει στην ίδια περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...