Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ταμπού θέματα

ΑΠΌ JMGOYDER ΣΤΙΣ 2, ΜΑΡΤΊΟΥ, 2015


Είμαι πάντα πολύ προσεκτικοί να μην να γράψει τις λεπτομέρειες της ιστορίας μας σε αυτό το blog που θα μπορούσαν να φέρουν σε δύσκολη θέση ο Anthony. Τα ταμπού θέματα έχουν να κάνουν με θέματα της περιοχής της βουβωνικής χώρας: σεξουαλικότητα, τα πλυσίματα, ακράτεια, λίμπιντο, αυτό το είδος του πράγματος. Αυτά τα θέματα δεν είναι ταμπού για τον Anthony και εγώ φυσικά και πραγματικά μας παρέχουν κάποιες εύθυμου συνομιλίες σε μια χονδροειδής κωμωδία είδος του τρόπου και μερικοί από τους αρσενικούς φίλους του, οι οποίοι επισκέπτονται την αγάπη να τον πειράζουν για το παρελθόν τα κατορθώματά του (όχι εγώ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω χα!)

Ένα από τα πράγματα που οι περισσότεροι με εκπλήσσει όταν βλέπω διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές / σειρές είναι ότι δεν έχει σημασία πόσο καιρό ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα είναι παγιδευμένος, ή φυλάκιση κλπ αυτός / αυτή δεν φαίνεται ποτέ να χρειαστεί να πάει στην τουαλέτα (νομίζω Νικόλ Κίντμαν ήταν ένα από τα πρώτα να το κάνετε στην τελευταία της ταινία με τον Τομ Κρουζ - δεν είναι σίγουρος).

Anthony είναι εντελώς ταράζει και από την ακράτεια και με έκανε να γελάσω το κεφάλι μου από την άλλη μέρα, όταν είπε, «μισώ που έχει υγρή πάνα!" Όταν προσπάθησε και απέτυχε να τον πάρει στην τουαλέτα εγκαίρως στο γηροκομείο. Αμετανόητοι, είπε, «Αυτά τα παιδιά θα με βοηθήσει σύντομα» (που ο ίδιος αποκαλεί όλο το προσωπικό «παιδιά» για κάποιο λόγο.

Αλλά ακόμη και εγγράφως την παραπάνω παράγραφο με κάνει να ανησυχώ ότι (α) αυτό θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση? και (β) ότι οι συγγενείς και οι φίλοι που διαβάζουν αυτό το blog μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι «πάρα πολλές πληροφορίες». Ωστόσο, κάθε φορά που θα παρουσιάσει τις ανησυχίες μου για τα μυρμήγκια ή / και ανάγνωσης των bit του blog με τον ίδιο, γι 'αυτόν , συμπεριλαμβανομένης της πιο πάνω, με καθησυχάζει με μισό χαμόγελο του. Έχει ένα πολύ υγιές εγώ! Λίμπιντο είναι βέβαια ένα άλλο θέμα ταμπού, αλλά η ιλαρότητα με την οποία μυρμήγκια έχει προσεγγίσει αυτό τώρα μειωμένη ικανότητα ("Αυτή είναι μια ράβδος χρυσού") είναι, νομίζω, ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του αξιοθαύμαστη αντοχή.

Θυμάμαι, πριν από χρόνια, ότι αν αυτό ή εκείνο επρόκειτο να συμβεί, δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πλέον. Είχα δίκιο? όταν αυτό και αυτό συνέβη, η ιδέα γηροκομείο μας έσωσε - γάμος μας, τη φιλία, την αγάπη.

Αν γράψω το βιβλίο Αντωνίου, θέλω να είμαι ειλικρινής σχετικά με αυτά τα θέματα ταμπού? Θέλω να τους απομυθοποιήσουν, καθιστούν λιγότερο τρομακτικό, βάζουμε εκεί έξω για εκείνους που περνούν από το ίδιο είδος του πράγματος.

Όχι στην τουαλέτα τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...