Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

USA creates Fourth Reich to destroy Russia


Pravda.ru είχε μια συνέντευξη με τον πρώτο αναπληρωτή επικεφαλής της Ενωμένης Ρωσίας φατρία στο ρωσικό κοινοβούλιο, ηγέτης της Ρωσικής Ένωσης των Αφγανών Βετεράνων, Franz Klintsevich. Μιλήσαμε για τα σχέδια των ΗΠΑ στην Ουκρανία, η κατάσταση στην Donbass, προοπτική ενός νέου πραξικοπήματος στην Ουκρανία και Πενταγώνου σχέδια για μια πυρηνική επίθεση για τη Ρωσία.

"Υπάρχει μια θεωρία λέει ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης της Καραϊβικής , υπήρχαν δύο λεπτά που απομένουν πριν από έναν πυρηνικό πόλεμο. Τώρα λένε ότι το ρολόι Ημέρας της Κρίσεως μεταφέρθηκε δύο λεπτών προς τα εμπρός.Πολλά έχουν ειπωθεί πρόσφατα για τον κίνδυνο ενός παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου. Πόσο επικίνδυνη είναι η σημερινή κατάσταση; "

"Δύο νεαρούς ταύρους αναπαύονται κάτω από ένα δέντρο, το μάσημα χόρτου.Ένας από αυτούς λέει: "Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι μας ζωοτροφές για κρέας;» Ο άλλος, ένας τεμπέλης και χοντρός, απαντά: «Έλα, αρκετά με τις θεωρίες συνωμοσίας σας" Στην πραγματικότητα, η σημερινή κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη. Φυσικά, φιλελεύθερη πλευρά μας, που αγαπά τη Δύση εξακολουθεί να είναι πολύ σκεπτικοί σχετικά με τον κίνδυνο. Ωστόσο, η Δύση είναι σοβαρό και δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Αυτοί οι άνθρωποι, που ξεκίνησε το χάος, δεν μπορεί παρά να νοιάζονται λιγότερο για την Ουκρανία. Μετά από όλα, ο αντι-ρωσική υστερία δεν ήρθε από το πουθενά. Αν δεν ήταν για την Κριμαία, θα βρήκαν κάτι άλλο. Όλα τα πρόσφατα γεγονότα και καταστροφικές διεργασίες που συνδέονται με τη Ρωσία άλλο με αυτόν τον τρόπο ή. Η Ρωσία έχει σχέση με ό, τι σχετίζεται με την ανάπτυξη του ΝΑΤΟ.

"Συμφωνήθηκε ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί . Τώρα, δεν χρειάζεται καν να το θεωρούν αναγκαίο για να εξηγήσει τίποτα. Οι ΗΠΑ βρίσκεται σε μια ήσυχη να κάνει τη δουλειά του, αφού δηλωθεί με σαφήνεια τη Ρωσία ο κύριος εχθρός.Πρόσφατες ομιλίες του Ομπάμα για την εθνική ιδιαιτερότητα, υπεροχή, την αποστολή και θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, έγινε η δήλωση του νέου νεοναζισμού. Ήταν μια δήλωση της υπεροχής του έθνους και της χώρας για το υπόλοιπο του κόσμου.

"Υπάρχουν μερικές χώρες αριστερά που μπορεί να αποδείξει με κάποιο τρόπο την ανεξαρτησία τους. Οι Αμερικανοί ελέγχουν τον αραβικό κόσμο και την Ευρώπη. Όταν οι Αμερικανοί λένε κάτι, το κάνουν επίσης. Οι ΗΠΑ είναι πράγματι μια υπερδύναμη, το δολάριο είναι πράγματι ένα παγκόσμιο νόμισμα.Φυσικά, οι ικανότητες του αμερικανικού έθνους είναι τεράστιες. Παγκόσμια διαδικασίες για αυτούς είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο.

"Ωστόσο, οι Αμερικανοί θανάσιμα υπολόγισε σωστά, όσον αφορά τη Ρωσία ανησυχεί. Μιλώ για το οικονομικό δυναμικό της Ρωσίας, την αντοχή του στις κρίσεις, ηθική και ψυχολογική κατάσταση του, το πνεύμα του λαού. Αυτό μπορεί να δει κανείς ακόμη και στην Ουκρανία, επειδή υπάρχουν πολλά ρωσικά άνθρωποι εκεί στην Ουκρανία. Για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, η κατάσταση που μπορούμε να αυτόπτης μάρτυρας στην Ουκρανία σήμερα θα είναι χειρότερο από μια πυρηνική επίθεση. Ωστόσο, στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, οι άνθρωποι ζουν και να επιβιώνουν. Οι Ουκρανοί, στην πλειοψηφία τους, αντιπαθούν τη Ρωσία, για να το θέσω ήπια. Ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει τώρα.Φυσικά, οι άνθρωποι zombified εκεί. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι υπάρχουν Ρώσοι στρατιώτες και οι δεξαμενές στην Donbass ».

"Σχεδόν ένα χρόνο έχει περάσει. Έτσι, πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την παρουσία των ρωσικών στρατευμάτων στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας.Ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία από μια δεξαμενή. Οι άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά ότι υπάρχουν ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία; "

"Ναι, το κάνουν, δυστυχώς, παρόλο που δεν συνειδητοποιούν καν τι σύγχρονες δεξαμενές μας είναι παρόμοια. Κάποιος δεν πρέπει να πω πολλά για το ηθικό του στρατού της Ουκρανίας. Για το ρωσικό στρατό και σήμερα, η Ουκρανία και η ουκρανική στρατός δεν αποτελεί σοβαρό εχθρό. Δόξα τω Θεώ, έχουμε ανθρώπους εδώ, που κατανοούν ότι μια στρατιωτική σύγκρουση είναι απαράδεκτη. Ωστόσο, περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη χώρα της στρατιωτικής σύγκρουσης στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία από το Κίεβο. "

«Γνωρίζουμε ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος."

"Είναι, αλλά αυτό δεν είναι το σημείο, όπως 6.000 θάνατοι είναι ήδη ένα τρομερό αριθμό. Η κατάσταση αυτή δεν είναι τυχαίες - όλα είχαν προγραμματιστεί. Όπως λένε, αν θέλετε να νικήσει τη Ρωσία, την Ουκρανία κοπεί από το πρώτο. Κόβουν την Ουκρανία μακριά και τώρα εργάζονται κατά της Ρωσίας. Ωστόσο, η Ρωσία δεν έχει καταπιεί το δόλωμα. Ο στόχος των αντιπάλων της Ρωσίας ήταν να πάρει η Ρωσία εμπλακεί σε πόλεμο. Η Ρωσία δεν περπατήσουμε εκείνη την πορεία, έτσι θέλουν τώρα να κάνουμε τη Ρωσία να σταματήσει να βοηθά τους ανθρώπους. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ένα άλλο πολύ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που συνδέεται με τους ανθρώπους, οι οποίοι ζουν στη Ρωσία. Δεν θα δεχτούμε ότι η Ρωσία μπορεί να πετάξει τους ανθρώπους της, οι οποίοι αγωνίζονται κατά του φασισμού.

Απέτυχαν να σύρετε τη Ρωσία στον πόλεμο. Η Ρωσία δεν έχει αντικείμενο ντάμπινγκ τους ανθρώπους του Νοβοροσία είτε. Δεν υπάρχει καμία τακτική ρωσικό στρατό εκεί, αλλά υπάρχουν εθελοντές. Η Ρωσία παρέχει ανθρωπιστική και οικονομική βοήθεια. Η Ρωσία μπορεί να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες από την Ουκρανία και ούτω καθεξής. Προβλέπω μαζική έξοδο του πληθυσμού της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία - περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι θα μετακινηθούν προς τη Ρωσία στο εγγύς μέλλον. Η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει.Οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, τα σπίτια τους και να πάνε στη Ρωσία για να σώσουν τις ζωές τους από όλη αυτή τη φρίκη.

«Δεν είναι μόνο η Ρωσία που προσπαθούν να ξεφύγουν, αν και δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε άλλες χώρες, είτε".

«Φυσικά, αλλά η Ρωσία είναι ο κύριος προορισμός τους. Η Πολωνία δεν έχει δώσει μια ενιαία άδεια, ούτε καν σε ένα πρόσφυγα. Στη Ρωσία, ο αριθμός των προσφύγων από την Ουκρανία είναι ήδη περίπου ένα εκατομμύριο. Περίπου 300.000 από αυτούς έχουν λάβει επίσημα το καθεστώς του πρόσφυγα. Υπάρχουν τόσο πολλοί όπως 3 εκατομμύρια Ουκρανούς που ζουν στη Ρωσία. Επτά εκατομμύρια περισσότερα μπορεί να έρθει. Μερικοί απ 'αυτούς θα ζητήσει για το καθεστώς του πρόσφυγα, άλλοι θα προσπαθήσουν να παραμείνουν με τους συγγενείς τους για να παραμείνουν στη ζωή, τουλάχιστον με κάποιο τρόπο.

"Ένα τέτοιο μεγάλο αριθμό των προσφύγων είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος για τη χώρα. Είναι όλα ρωσικού λαού, που χρειάζονται βοήθεια στην ώρα της ανάγκης.Στην Ουκρανία, όμως, οι άνθρωποι εκφράζουν ήδη τη δυσαρέσκειά τους με τη συνεδρίαση της κυβέρνησης. Στρατιώτες του Aidar τάγμα έχουν ήδη προσπαθήσει να εισβάλει στο κτίριο του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, και ο τελευταίος καλυφθούν οι απαιτήσεις τους. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα, οι άνθρωποι δεν θα είναι πλέον σε θέση να ασχοληθεί με όλα αυτά τα προβλήματα. Σημερινοί ηγέτες της Ουκρανίας δεν μιλήσω με τους ανθρώπους - ακούνε σε εντολές από τις ΗΠΑ αντ 'αυτού.

"Ο χρόνος θα έρθει όταν οι Αμερικανοί δάσκαλοι δεν τα χρειάζεστε πλέον. Η Δύση θα μας πει σύντομα - αυτό είναι αδελφική χώρα σου, έτσι ασχοληθεί με το θέμα, τους βοηθά.

«Η Ευρώπη έχει τόσα πολλά προβλήματα με την 11-εκατομμύρια-ισχυρή Ελλάδα, οπότε κανείς δεν μπορεί να ταΐσει 43 εκατομμύρια Ουκρανοί σήμερα. Θα είναι μέχρι και τη Ρωσία για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Το σχέδιο είναι να αποσταθεροποιήσει και να αποδυναμώσει τη Ρωσία. Είμαι έναντι μόλις δίνοντας. Κάποιος πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε εποικοδομητικές λύσεις. Η Ρωσία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια πληθώρα νέων προβλημάτων σύντομα. Αυτό είναι ένα μέρος ενός εξελιγμένου έννοιας.

«Οι Αμερικανοί έχουν τη λεγόμενη Άμεση Παγκόσμια Απεργία των δυνάμεων ταχείας επέμβασης. Σήμερα, όλες αυτές οι δυνάμεις έχουν πάρει αποτέλεσμα.Άρχισαν να σχηματίζουν σχέδια και κινητήριες δυνάμεις. Έχουμε λάβει αυτές τις πληροφορίες από τις ειδικές υπηρεσίες. Ως μέρος της συνολικής έννοιας της απεργίας του Πενταγώνου, οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να χτυπήσει μέχρι και 4.000 χτυπήματα πυραύλων από τη Ρωσία μέσα σε μία ώρα. Οι πύραυλοι θα χτυπήσουν διάφορα αντικείμενα - στρατιωτικό, πολιτικό, διαχείριση, επικοινωνία - για να απενεργοποιήσετε τα κέντρα ελέγχου και να αποτρέψει την επιβολή αντιποίνων πυρηνικό πλήγμα.

"Ωστόσο, η Ρωσία είναι αρκετά ισχυρή. Η Ρωσία είναι αρκετά ικανοί να μην δώσει στις ΗΠΑ την ευκαιρία να καταστρέψουν τη χώρα μας. Αυτό είναι γελοίο, όταν κάποιος λέει ότι η ισορροπία των δυνάμεων έχει αλλάξει, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μπορεί να καταστρέψει τη Ρωσία 36 φορές, και η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει τις ΗΠΑ 18 φορές. Αναζητώντας το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με έξι σύγχρονα πυρηνικές κεφαλές θα κάμψει το ηθικό τους Αμερικανούς αμέσως. Εάν ένα πρόβλημα όπως αυτό συμβαίνει, δεν θα υπάρχουν έξι, αλλά εξακοσίων βλήματα πέφτουν πάνω Αμερική, ακόμη και αν αυτοί παρακολουθούν μερικά από αυτά.

Οι Αμερικανοί είναι αναγκασμένοι να παίξουν το παιχνίδι της παλληκαρισμοί , και το κάνουν σοβαρά. Την ίδια στιγμή, αυτοί διεξάγουν μυστικές δραστηριότητες. Για παράδειγμα, περισσότεροι από χίλιοι επαγγελματίες των ιδιωτικών εταιρειών, που συνδέονται με τις υπηρεσίες πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, τώρα λειτουργούν στο έδαφος της Ουκρανίας.

Αμερικανοί εργάζονται στο Υπουργείο Άμυνας και την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας, στο Υπουργείο Εσωτερικών πάρα πολύ. Οι εν λόγω ειδικοί έχουν ετοιμάσει ανατρεπτικών ομάδων, αναγνώριση και ειδικές δυνάμεις.

Είμαι πεπεισμένος ότι η Ρωσία χρειάζεται αυτό το κρύο ντους. Αυτό θα μας κάνουν να πάρουμε μια νηφάλια ματιά στην κατάσταση. Δεν θέλουμε πόλεμο με κανέναν, δεν πρόκειται να επιτεθούμε σε οποιονδήποτε δεν χρειαζόμαστε τα εδάφη από οποιονδήποτε άλλο. Δεν είχε συμβεί σε κανέναν να αναλάβει την Κριμαία. Οι Ρώσοι που ζουν στην Κριμαία είχε προβλέψει τα γεγονότα και ψήφισε στο δημοψήφισμα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πάει ποτέ Ουκρανοί.Μόλις πήραν μια τέτοια ευκαιρία, ψήφισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους στη Ρωσία. Σε αντίθετη περίπτωση, η Κριμαία θα ήταν πολύ χειρότερα από ό, τι η Donbass είναι σήμερα. "

Συνέντευξη με Inna Novikova

Pravda.Ru ~ Διαβάστε το πρωτότυπο στα ρωσικά


Ρωσία λειτουργεί σε μη-πυρηνική απάντηση στην επιθετικότητα

Η Ρωσία ετοιμάζεται να αναβαθμίσει το στρατιωτικό δόγμα από το 2010. Η νέα έκδοση του δόγματος θα περιλαμβάνει διατάξεις σχετικά με τη μη-πυρηνική αποτροπή. Η κατάσταση στην Ουκρανία, η διεύρυνση του ΝΑΤΟ, η ανάπτυξη του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας και ο πόλεμος των πληροφοριών - όλα αυτά ωθεί τη Ρωσία στην ανάπτυξη νέων στρατηγικών.

Βλαντιμίρ Anokhin, Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας γεωπολιτικών προβλημάτων:
"Η φύση του πολέμου έχει αλλάξει, και το δόγμα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με ευελιξία στις μεταβολές που συμβαίνουν στον κόσμο. Αν εναποθέσουμε τις ελπίδες μόνο σε πυρηνικά όπλα, αυτό θα δημιουργήσει μια εικόνα ενός επιτιθέμενου για τη Ρωσία ως χώρα που θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την πρώτη πυρηνικά όπλα. Αν συμπεριλάβουμε τη δυνατότητα μιας μη-πυρηνική απάντηση στο δόγμα μας, αυτό θα σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να παραδώσει ένα ισχυρό μη πυρηνικό πλήγμα σε απάντηση, και κανείς δεν ξέρει τι είδους όπλα ακριβώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε αυτό. Αυτό είναι το απολύτως σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...