Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Iran Commander: “Syria, Iraq, Palestine, Hezbollah Aided by Iran’s Missile Technology

Διοικητής της Ισλαμικής Επανάστασης Φρουροί (IRGC) Αεροδιαστημική Force Γενικός Ταξίαρχος Αμίρ Αλί Hajizadeh υπογράμμισε τις δυνατότητες υψηλής πυραύλων του Ιράν, και ότι η Τεχεράνη έχει παράσχει η Συρία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη και τη λιβανική Χεζμπολάχ αντιστασιακή ομάδα με την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παραγωγή πυραύλων.


"Aerospace ισχύ τις IRGC έχει αναπτυχθεί σε μια σκηνή στον τομέα της αντιπυραυλικής βιομηχανίες που μπορεί μαζική παραγωγή διαφόρων τύπων των βραχυπρόθεσμων και μεσαίου βεληνεκούς", δήλωσε ο Hajizadeh στην Τεχεράνη τη Δευτέρα.


«Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν έχει βοηθήσει το Ιράκ, τη Συρία, την Παλαιστίνη και η λιβανική Χεζμπολάχ εξάγοντας την τεχνολογία που διαθέτει για την παραγωγή των πυραύλων και λοιπού εξοπλισμού, και μπορούν τώρα να σταθεί εναντίον του σιωνιστικού καθεστώτος, το ISIL και άλλες ομάδες και takfiri ακρωτηριάσει τους ", πρόσθεσε.

Hajizadeh τόνισε, επίσης, την αυτάρκεια του Ιράν στην κατασκευή συστημάτων ραντάρ και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, και πρόσθεσε ότι η χώρα έχει επίσης εξάγονται τεχνολογία κηφήνας και προϊόντων σε άλλες χώρες.

Τεχεράνη ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης όπλων κατά τη διάρκεια του 1980-1988 ιρακινή επέβαλε τον πόλεμο στο Ιράν για να αντισταθμίσει την αμερικανική εμπάργκο όπλων. Από το 1992, το Ιράν έχει δημιουργήσει τη δική του δεξαμενή, θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, πυραύλους και μαχητικά αεροσκάφη.

Στα τέλη του 2013, Πλωτάρχης της Ισλαμικής Επανάστασης σώματος των φρουρών Γενικός Ταξίαρχος Hossein Salami είπε ότι η ακρίβεια στόχευσης των βαλλιστικών πυραύλων IRGC έχει βελτιωθεί ώστε να έχουν ένα περιθώριο σφάλματος κοντά στο μηδέν τώρα.

"Η κατάστασή μας έχει βελτιωθεί τώρα επειδή βαλλιστικών πυραύλων μας περιθώριο σφάλματος (σε ακρίβεια στόχευσης) είναι κοντά στο μηδέν τώρα", δήλωσε ο Γενικός Σαλάμι σε μια τελετή στην Τεχεράνη κατά τη χρονική στιγμή.

Επίσης, το 2013, Hajizadeh δήλωσε ότι οι Ιρανοί εμπειρογνώμονες στο ερευνητικό κέντρο του IRGC Aerospace έχουν αυξήσει την ικανότητα ακρίβειας των υπερηχητικών βαλλιστικών πυραύλων του «Περσικός Κόλπος» σε ένα μέγιστο περιθώριο σφάλματος 8,5 μέτρα.

Hajizadeh είπε ο αείμνηστος διοικητής και επικεφαλής της IRGC κέντρο πυραύλων έρευνα, Μάρτυρος Υποστράτηγος Tehrani Moqaddam, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό και την παραγωγή του Περσικού Κόλπου πυραύλων.

"Όταν σε δεύτερη δοκιμή του πυραύλου ο Περσικός Κόλπος χτυπήσει έναν κινούμενο σκάφος με ακρίβεια 30 μέτρων, αισθανθήκαμε ότι έχουν κάνει μια μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Hajizadeh τον Ιούνιο του 2013.

"Όταν του εξηγήσαμε την επίτευξη στο Ανώτατο Ηγέτη, τον Εξοχότατο εξέφρασε την ευχαρίστηση στην αύξηση της ακρίβειας των πυραύλων, αλλά μας ζήτησε να αυξηθεί η ικανότητα της ακρίβειας σε λιγότερο από 10-15 μέτρα", πρόσθεσε.

"Λιγότερο από 6 μήνες αργότερα, οι ειδικοί μας βελτίωσε την ικανότητα ακρίβεια αυτής της πυραυλικής σε λιγότερο από 8,5," Γεν Hajizadeh συνέχισε.

"Και όταν ο πύραυλος του Περσικού Κόλπου τέθηκε σε λειτουργία στο IRGC Ναυτικού, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα trans-περιφερειακών χωρών για τον τερματισμό της αποστολής των πολεμικών πλοίων τους," ο διοικητής του IRGC Αεροδιαστημική τόνισε.

Το υπερηχητικό βλήμα, το οποίο μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών, είναι έξυπνος και του ανοσοποιητικού για την υποκλοπή, και διαθέτει συστήματα υψηλής ακρίβειας.

Το Περσικό Κόλπο υπερηχητική βαλλιστικών πυραύλων είναι η πιο προηγμένη και πιο σημαντικό βλήμα του IRGC Ναυτικού.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του πυραύλου βρίσκεται σε υπερηχητική ταχύτητα και την τροχιά του. Ενώ άλλα βλήματα κυρίως τραβέρσα σε υποηχητική ταχύτητα και στυλ κρουαζιέρας, ο Περσικός Κόλπος κινείται κατακόρυφα μετά το λανσάρισμα, διασχίζει σε υπερηχητικές ταχύτητες, βρίσκει τον στόχο μέσα από ένα έξυπνο πρόγραμμα, κλειδαριές στο στόχο και να χτυπήσει αυτό.

Το εύρος του πυραύλου στερεών καυσίμων είναι 300 χιλιόμετρα και μπορεί να πυροδοτηθεί από την τριπλή εκτοξευτές.

Ο πύραυλος θα μπορούσε να χτυπήσει με επιτυχία ένα κινητό στόχο το ένα δέκατο του ενός αεροπλανοφόρου στις πρώτες δοκιμές της.

Στις αρχές του 2011, το Ιράν ξεκίνησε την μαζική παραγωγή του Περσικού Κόλπου πυραύλων αντι-πλοίο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει τους στόχους και εχθρικές δυνάμεις στη θάλασσα.

Τον Απρίλιο του 2012, Hajizadeh σημείωσε την παραγωγή του Περσικού Κόλπου βαλλιστικών πυραύλων, και είπε, "Το στάδιο της έρευνας και δοκιμή του πυραύλου Περσικού Κόλπου έληξε το περασμένο έτος, και τώρα μάζα που παράγεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας."

Επίσης, τον ίδιο μήνα, IRGC Ναυτικού Διοικητής Υποναύαρχος Ali Fadavi υπογράμμισε υψηλές αμυντικές ικανότητες και τη δύναμη του Ιράν, και είπε ότι η νεοαποκτηθέντα «Khalij-e Fars (Περσικός Κόλπος)« πύραυλος θα κάνει τους εχθρούς να αλλάξει εξισώσεις και υπολογισμούς τους λόγω ασυνήθιστο και μοναδικά χαρακτηριστικά.

"Ο πύραυλος του Περσικού Κόλπου έχει αναπτυχθεί κάπως διαφορετική από τη συνηθισμένη τάση και μπορεί να αλλάξει τις εξισώσεις στις οποίες ο εχθρός πλέον στηρίζεται», δήλωσε ο Fadavi εκείνη την εποχή.

Αναφερόμενος στην πυραυλική ενέργειας του Ιράν, είπε ότι το Ιράν είναι τώρα στην κατοχή του το σπίτι-made πυραύλους με τη σειρά του πάνω από 200 χιλιόμετρα, που μπορεί να τοποθετηθεί σε ιρανικές ταχύπλοα σκάφη.

Τον Ιούλιο του 2012, στον Περσικό Κόλπο πυραύλων του Ιράν εμφανίζεται το 100 τοις εκατό ικανότητα ακρίβεια τους μετά το χτύπημα και την καταστροφή των καθορισμένων στόχων κατά την τελευταία φάση της Payambar-e Azam 7 (Ο Μεγάλος Προφήτης 7) ασκήσεις.

"Ο πύραυλος Περσικό Κόλπο χτυπήσει με ακρίβεια και κατέστρεψε το στόχο που ήταν πολλές φορές μικρότερη από ό, τι τα θαλάσσια στόχους που μπορεί να αποτελέσει απειλή," Διοικητής του IRGC Αεροδιαστημικής Force δήλωσε στο τέλος της τελευταίας φάσης των στρατιωτικά γυμνάσια στις 4 Ιουλίου, 2012.

~

ΠΗΓΕΣ
Πρακτορείο ειδήσεων Fars
Η πραγματική SyrianFreePress.NET εργασία σε
https://syrianfreepress.wordpress.com/?p=42014

~

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα περιεχόμενα των άρθρων, ομιλιών ή σχόλια για αυτήν τη σελίδα είναι αποκλειστική ευθύνη των δημιουργών τους. Η ομάδα και το συντακτικό προσωπικό της SyrianFreePress.NET εργασίας δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε κάθε άποψη εξέφρασε και δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ανακριβείς, λανθασμένες ή προσβλητική δήλωση σε αυτό το άρθρο. Παράπονακαι διορθώσεις ( επαληθεύσιμα ) θα ευπρόσδεκτη και αποδεκτή . Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων μπορούν να γνωστοποιούν τις απαιτήσεις τους σε εμάς, και τα επαληθευμένα περιεχόμενα θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...