Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η… ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ… ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Είμαι παλιά ψηφοφόρος του κόμματος Καμμένου (στις εκλογές του 2012), γιατί δίστασα τότε να ψηφίσω Χρυσή Αυγή, και θα ήθελα να γράψω κάποια πράγματα, για το πώς έγινε αυτός ο πολιτικός ανεμοδούρας συνοδοιπόρος των κομμουνιστών.



Η πρώτη απόπειρα που έγινε προς αυτή την κατεύθυνση, ήταν… αιματηρή. Έγινε τις επόμενες μέρες της δολοφονίας Φύσσα, όταν ο Πανοκαμμένος επισκέφθηκε το σημείο της συμπλοκής, το οποίο ήταν πήχτρα στους αριστεριστές.

Ο Καμμένος κατέφτασε με αυτοκίνητο στην Παναγή Τσαλδάρη και όταν κατευθύνθηκε στο σημείο, κουνιστός και λυγιστός, τον αντιλήφθηκαν οι αριστεριστές και του επιτέθηκαν με κλωτσιές και μαδέρια. Στην αρχή ο Πανούλης άρχισε τα χαμόγελα, αλλά μόλις έφαγε τις πρώτες ροπαλιές άρχισε να τρέχει πανικόβλητος προς το αυτοκίνητό του. Προς μεγάλη του… ατυχία, φορούσε ένα πολύ φαρδύ παντελόνι, το οποίο ήταν έτοιμο να του… πέσει, αλλά προς μεγάλη του τύχη… δεν του έπεσε. Ακολούθησε επίθεση και κατά του οχήματος και για να γλιτώσει ο Πανούλης καβάλησε μια μηχανή της αστυνομικής συνοδείας του και έγινε… καπνός. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε μ’ ένα ματωμένο πουκάμισο στο πλησιέστερο νοσοκομείο (αφού πρώτα είχε ειδοποιήσει τις τηλεοπτικές κάμερες να είναι παρούσες) και το έπαιξε… θύμα του πολιτικού φανατισμού, για να συγκινήσει τον κοσμάκη.

Τώρα, 1 ½ χρόνο αργότερα, συγκυβερνεί μ’ αυτούς που τον… περιποιήθηκαν τότε, χωρίς να ντρέπεται καθόλου! Μου θυμίζει τις ιστορίες κάποιων μαζοχιστριών γυναικών που ερωτεύονται τους βιαστές τους ή τους προαγωγούς τους. Ή μήπως, για όλα φταίει η… κουτάλα της εξουσίας;



Ανθή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...