Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

Την απόλυτη επιβεβαίωση του γνωστού… μεταπολιτευτικού ρητού «το ΚΚΕ μπορεί να σε οδηγήσει παντού, αρκεί να το εγκαταλείψεις εγκαίρως», προσφέρει το παρακάτω παραπολιτικό σχόλιο του ζητωκαθεστωτικού «Βηματοδότη»:

«Ο καθοδηγητής του Τσίπρα



Μία έκπληξη ετοίμασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης στον Αλ. Τσίπρα στη συνάντηση που είχαν τις προάλλες. Θέλησαν, μου είπαν, να «σπάσει λίγο τον τσαμπουκά» του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού. Έτσι στη συνάντηση που είχαν έφερε μαζί του τον Αθ. Σκόκο, ο οποίος ήταν καθοδηγητής του Αλ. Τσίπρα όταν και οι δύο ήταν μέλη της ΚΝΕ. Μου λένε ότι η συνάντηση των δύο ήταν εντυπωσιακή, θυμήθηκαν τα παλιά, με τον κ. Τσίπρα να λέει συνεχώς ότι ο κ. Σκόκος ήταν του… Π. Λαφαζάνη και εν συνεχεία άρχισε μία συζήτηση πώς είναι δυνατόν και οι δύο να διδάχθηκαν τα ίδια πράγματα από την ΚΝΕ και ο ένας έγινε πρωθυπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο άλλος έμεινε στο Ποτάμι».

(ΥΓ): Πρώην κνίτης ο πρωθυπουργός, πρώην κνίτης ο υπουργός Εξωτερικών, πρώην κουκουέδες οι «υπερυπουργοί» Δραγασάκης και Λαφαζάνης, πρώην κνίτες σε θέσεις-κλειδιά σε όλα τα κόμματα (του… συνταγματικού τόξου), πρώην κουκουέδες οι ολιγάρχες Μπόμπολας και Ψυχάρης, πρώην κνίτες το 99% των μεγαλοδημοσιογράφων, πρώην κνίτες τα περισσότερα αφεντικά των εταίρων δημοσκοπήσεων, πρώην Ρηγάς (ΚΚΕ Εσωτερικού) ο μέλλων πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους, Δημήτριος ο… Μεγαλοπρεπής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...