Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Καβάλα : Αντιφασιστική πορεία ενάντια στη παρουσίαση ψηφοδελτίου της ΧΑ

jonnybandroul


10/01 τα φασιστάκια της ΧΑ και οι ομοϊδεάτες τους της Πατριωτικής Κίνησης συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Galaxy για να κάνουν την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους, κάτι που ανακοινώθηκε όπως πάντα, εσκεμμένα, τελευταία στιγμή.

Φυσικά για άλλη μία φορά, μπάτσοι και ναζί συνεργάστηκαν. Φασίστες περιφρουρούσαν το ξενοδοχείο και λίγο πιο κάτω οι μπάτσοι ήταν η πρώτη γραμμή των χρυσαύγουλων.

Περίπου 50+ αντιφασίστες/στριες βγήκαμε στο δρόμο κάνοντας πορεία προς το ξενοδοχείο. Η πορεία κυκλωθηκε από μπάτσους και ασφαλίτες ένα τετράγωνο πριν το ξενοδοχείο, οι οποίοι μπλόκαραν το δρόμο. Η πορεία συνέχισε στο κέντρο της πόλης, ακολουθούμενη συνεχώς από τους χρυσαυγίτες με στολή. Σε όλη τη διάρκεια υπήρχε δυνατός παλμός, με αντιφασιστικά συνθήματα και συνθήματα ενάντια στις φυλακές τύπου Γ. Η πορεία κατέληξε στην Κατάληψη Βύρωνος 3. Ο κόσμος παραμένει στην Κατάληψη.

Υ.Γ.1: Ο Αβραμάκης Κοσκερίδης (διευθυντής ΑΤ Καβάλας) έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ γελοιότητας, ένα βήμα πριν βγάλει αφρούς, απειλώντας με μαζικές προσαγωγές και με εκκένωση της κατάληψης

Υ.Γ.2: Ήδη από τις 9/01 κυκλοφορούν φήμες για ανώνυμες καταγγελίες και εκκένωση της κατάληψης Βύρωνος 3.

Θα ακολουθήσει βίντεο από την πορεία.

athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...