Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Φώτσης: «Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»


Φώτσης: «Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»


Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός επέβαλε το ρυθμό του στο ματς με τη Ζαλγκίρις στάθηκε ο Αντώνης Φώτσης, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γιασικεβίτσιους στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά, ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ΟΑΚΑ: «Είμαστε χαρούμενοι που τον είδαμε, αλλά από τη στιγμή που άρχισε το ματς, είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα ήμασταν αντίπαλοι, από διαφορετικά πόστα και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε και νομίζω ότι το κάναμε με καλή εμφάνιση. Δεν είδα τις αντιδράσεις του στον πάγκο. Δεν είναι παίκτης, είναι άτομο του προπονητικού τιμ και δεν ασχολούμαι με αυτά στον αγώνα. Κοιτάω μόνο τους παίκτες».

Στη συνέχεια, σχολίασε το ματς κόντρα στους Λιθουανούς: «Από την αρχή του αγώνα δώσαμε τον ρυθμό μας. Πήραμε διαφορά και δεν αφήσαμε το παιχνίδι να μας ξεφύγει. Δεν αφήσαμε την Ζαλγκίρις να μπει στο ματς».

Ερωτηθείς για τον περιορισμό του Άντερσον, εξήγησε: «Είναι ο σκόρερ της ομάδας. Είχαμε το νου μας σε αυτό το κομμάτι και έγινε αρκετά καλή δουλειά απ’ όλους τους παίκτες».

Για τους τραυματισμούς και το ματς με τη Ρεάλ επισήμανε: «Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι κάτι που συμβαίνει στο μπάσκετ. Εμείς κοιτάμε όσοι είναι υγιείς και όλοι να έχουν το νου τους για να πάνε όλα καλά. Χρειαζόμαστε νίκες και εκτός έδρας. Να κερδίσουμε τα εντός έδρας ματς δεν μας φτάνει. Ξεκινάμε με τον αγώνα με την Ρεάλ που ακολουθεί άμεσα και κοιτάμε το παιχνίδι με το παιχνίδι στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...