Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2015


news
Αρνητικά απάντησαν χθες το απόγευμα γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του δημοτικού σχολείου του Προφήτη Ηλία στην πρόταση του προϊστάμενου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργου Κουράκου το σχολείο να κλείσει κι οι μαθητές να μεταφερθούν στο 8ο δημοτικό. Ο κ. Κουράκος αποδέχθηκε την αρνητική απάντηση, οι γονείς ανησυχούν ότι η ίδια πρόταση θα έχει συνέχεια. Στη συνάντηση βρέθηκαν εκπρόσωποι των Ένωσης Γονέων και των εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Τη προσεχή Δευτέρα θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την 10η Αλφαβητοπαρέλαση που θα γίνει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η παρέλαση να γίνει επί της Βενιζέλου κι όχι επί της οδού Ομονοίας. Σοβαρές ζημιές προκάλεσε φωτιά χθες το απόγευμα που εκδηλώθηκε σε επιβατικό αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης. Η φωτιά εκδηλώθηκε ενώ το όχημα ήταν σε κίνηση, ο οδηγός πρόλαβε να σταματήσει στο πάρκινγκ του διοικητηρίου όπου κάλεσε την Π.Υ.

Ολομέτωπη επίθεση έκανε χθες με συνέντευξη τύπου στο ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Καλαντζής. Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας στις 11 το πρωί στη πλατεία Καπνεργάτη. Την Τρίτη 21 Γενάρη μιλά σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας ο Γιώργος Φλωρίδης. Σήμερα συνέντευξη τύπου του Ντίνου Κλειτσιώτη. Εκλογικά κέντρα σε σπιτάκια του Δήμου θα λειτουργήσουν τα κόμματα στην πλατεία Καπνεργάτη, στην πλατεία Κονσουλίδη και στην κεντρική πλατεία. Αυτό αποφασίστηκε χθες σε συνάντηση εκπροσώπων των κομμάτων με την Δήμαρχο. Το βαν του κόμματος Ποτάμι ήταν χθες σε διάφορα σημεία του Νομού Καβάλας.

Ελεύθερο ίντερνετ προετοιμάζει ο ΟΛΚ στο χώρο της αίθουσας επιβατών στο κεντρικό λιμάνι. Σήμερα η σύσκεψη στην Α.Δ. Καβάλας για τα μέτρα ασφαλείας στην αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Άρη την Κυριακή. Λήγει σήμερα η περίοδος ακινησίας του φέρι μποτ «Φιλιάγκος». Την Κυριακή το απόγευμα- επειδή την Κυριακή το πρωί η αγορά λειτουργεί- η πίτα του Επιμελητηρίου. Λειτουργεί από χθες ο παιδικός σταθμός του Δήμου Παγγαίου στο Κοκκινοχώρι. «Ψηφίζουμε όλοι για το καλό του τόπου μας, είμαστε ανεξάρτητοι» αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Ο σύλλογος Άγιος Νέστορας βράβευσε χθες την Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και τις πρώην προέδρους του Θάλεια Λαζίδου, Βασιλική Κρέη. Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο Όμιλος για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας. 22 με 24 Μάη θα γίνει στην Καβάλα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημολογίας.

Μεγάλη κινητοποίηση κάνουν οι εκπρόσωποι του ΑΟΚ και οι σύνδεσμοι φιλάθλων ώστε την Κυριακή στο ματς με τον Άρη οι φίλοι της ομάδας μας στο γήπεδο να είναι πολλοί. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κοσμίδης. Άρχισε την προετοιμασία της η Ένωση για την αναμέτρηση με τη Λευκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...