Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ, ΚΕΛΑΗΔΑΝ

3e97c-chimpanzee_labcoat_1

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου
Τους ακούς να λένε ασύλληπτα πράγματα. «Εγώ δούλεψα στην ζωή μου, δεν πήρα τα όπλα να πάω να κλέβω τράπεζες.» Περηφανεύονται που έχουν επιβιώσειως πειθήνιοι σκλάβοι της τραπεζικής βαμβακοφυτείας και υψώνουν το ανάστημα τους απέναντι σε όποιον προσπαθεί, έστω μάταια, έστω συμβολικά, έστω παράτολμα και αποτυχημένα, να τους απελευθερώσει.


Υπερασπίζονται το σύστημα που τους έχει στερήσει κάθε αξιοπρέπεια, κάθε ελπίδα, κάθε προοπτική. Και το υπερασπίζονται επειδή έχουν βρει κάποια θεσούλα μέσα σε αυτό και έμαθαν στον εαυτό τους να λατρεύουν την γεύση των κοπράνων με τα οποία ανταμείβει το σύστημα τους πειθήνιους υπηρέτες του.
Οι σκλάβοι αυτοί, με τον εγκέφαλο ευνουχισμένο σε επίπεδο νευρογλωσσικού προγραμματισμού δεν είναι ικανοί πλέον να οραματιστούν κάποια άλλη πραγματικότητα πέραν από εκείνην που ποινικοποιεί οποιαδήποτε άλλη στάση ζωής εκτός από αυτήν που προστάζει να είναι σεβαστικοί και δουλευταράδες απέναντι σε τραπεζίτες και λοιπές δολοφονικές μαφίες. Επειδή είναι δειλοί, φοβητσιάρηδες, χαμερπείς, κλασομπανιέρες, ανθρωπάκια, τιποτένια δίποδα των οποίων η ζωή και η συνείδηση αρχίζει και τελειώνει με αυτά που τους δείχνει η τηλεόραση……….τόσο νοητικά και ηθικά ανάπηροι ώστε η ελευθερία γι’αυτούς να είναι απειλή.
Πηγή: Από προφίλ-Facebook/ Chatzistefanou Panagiotis
το βρήκα εδώ:


http://seisaxthia.wordpress.com/2014/12/08/%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B7%CE%B4%CE%B1%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...