Υπάρχει έλλειψη πατριωτισμού, ενιαίας εθνικής πολιτικής των κομμάτων και απομάκρυνση των Ελλήνων από τις αρχές και αξίες της χώρας, εξ αιτίας της εισαγόμενης προπαγάνδας του Διεθνισμού στην Παιδεία
Δεν έχω προσωπικά καμία σχέση με την επιστήμη της Οικονομίας, την μόνη εμπειρία που διαθέτω προσωπικά είναι, η χρησιμοποίηση του Δημοσίου Χρήματος απαιτεί ηθική και σεβασμό στον φορέα.
Και στην οικιακή Οικονομία στην οποία πρέπει να επικρατεί το μέτρο, οι απαιτήσεις να είναι ανάλογες με τις δυνατότητες του οικογενειακού κορβανά και η διατήρηση της αξιοπρέπειας ως άτομο και ως οικογένεια.
Γι’ αυτό και δεν διαθέτω έστω και γνώμη, για την επίλυση του τεράστιου οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Διαβάζουμε όμως και βλέπουμε σε Μ.Μ.Ε. καταξιωμένους Έλληνες οικονομολόγους με διεθνές κύρος και Καθηγητές Πανεπιστήμιων, να προτείνουν λύσεις του μεγάλου προβλήματος του χρέους μας.
Αυτό είναι πολύ παρήγορο, μπρος στην μαυρίλα που παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. συναγωνιζόμενα την αντιπολίτευση, που πληγώνουν το φρόνημα και την πίστη του Έλληνα πολίτη, τον οποίο δεν αφήνουν καμία ελπίδα να ελπίζει.
Προ πενταετίας όπως γνωρίζουμε όλοι, η χώρα μας ευρέθη στο χείλος του γκρεμού με βάση την οικονομία, από την εγκληματική συμπεριφορά των Κυβερνήσεων της τελευταίας τριακονταετίας. Όπως:
1. Το τεράστιο έλλειμμα του προϋπολογισμού
2. Το τεράστιο χρέος, και
3. Το έλλειμμα εθνικής συμπεριφοράς και πατριωτισμού των Κυβερνήσεων.
4. Ένα τεράστιων διαστάσεων σπάταλο Κράτος. Και τέλος
5. Την δημιουργία προϋποθέσεων καταλήστευσης του Δημοσίου, από τους ανθρώπους που έπρεπε να το υπηρετούν και να το υπερασπίζονται και από την άλλη η αισχροκέρδεια και ο παράνομος πλουτισμός, εις βάρος του Ελληνικού λαού παντού και κυριολεκτώ.
Αυτή ήταν η κατάσταση και αυτή συνεχίζει δυστυχώς να είναι, εν μέρει και σήμερα. Πού οφείλεται:
α) Κατά μεγάλο μέρος στις Κυβερνήσεις της Χώρας μας, οι οποίες δεν είχαν την δύναμη και την θέληση να επιβάλλουν τους Νόμους, δηλαδή την κορυφαία πράξη σε μια Δημοκρατική Χώρα.
β) Στην συνεχώς δοκιμαζόμενη παιδεία των Νέων, εδώ και σαράντα χρόνια, υφισταμένη μοιραία δεινά, όπως:
1) Κάθε νέα Κυβέρνηση, και μια μεταρρύθμιση, απεργίες,
2) Απεργίες, καταλήψεις Σχολείων από μερίδα μαθητών υποκινούμενων εντέχνως από κομματικούς μηχανισμούς,
3) ουσιαστικές αλλαγές στην διδακτέα ύλη, έξω ο Ελληνισμός, η ιστορία και η θρησκεία του Ελληνικού λαού και πολλά άλλα.
4) Στην έλλειψη Ηγέτη στην πολιτική εξουσία της χώρας, παρά μόνον επικίνδυνων Λαϊκιστών και την ύπαρξη πλειάδος πολιτικών στα κόμματα πάντα κατώτεροι των περιστάσεων.
5) Στην κακή εκτίμηση της ιδέας του Συνδικαλισμού στην Ελλάδα.
Ο οποίος δεν διστάζει να καταστρέφει περιουσίες και να εκθέτει ακόμη και την χώρα, έναντι των συντεχνιακών συμφερόντων των.
Το πρόβλημα της Πατρίδος μας δεν είναι μόνο οικονομικό, υπάρχει ακόμη έλλειψη Πατριωτισμού, ενιαίας εθνικής πολιτικής των κομμάτων και απομάκρυνση των Ελλήνων από τις αρχές και αξίες της χώρας μας, λόγω παιδείας, από την εντέχνως εισαγόμενη προπαγάνδα των υποστηρικτών, των ιδεών της Παγκοσμιοποίησης.
Κατόπιν των ανωτέρω προτείνονται:
ΠΡΩΤΟΝ: Ο πρωθυπουργός της χώρας να ενημερώνει τον Ελληνικό λαό εγκαίρως, τους λόγους για κάθε διαρθρωτική αλλαγή.
Ν’ απαλλαγεί από την πλειάδα των οικονομικών συμβούλων του και ν’ ακούει και τις φωνές καταξιωμένων επιστημόνων της Οικονομίας.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Να μειωθούν άμεσα οι βουλευτές του Κοινοβουλίου κάτω από 200.
Εάν η Κίνα είχε βουλευτές σε αντιστοιχία με τον Ελλάδα, θα έφθαναν αυτοί τον αριθμό 36.000.
ΤΡΙΤΟΝ: Να οργανωθεί το δημόσιο επί νέας βάσεως, με ιεραρχία η οποία θα έχει ουσιαστικά δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Να μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων όχι με απολύσεις, αλλά σταδιακά με συνταξιοδοτήσεις.
Οι υπάλληλοι να εισέρχονται στο Δημόσιο με Πανελλαδικές εξετάσεις, μέχρι την ηλικία των 30 ετών.
Και τέλος να καταργηθεί ο Συνδικαλισμός από το Δημόσιο και κάθε χώρο του Δημοσίου. Διότι την εξουσία δεν ασκεί μόνο η νόμιμη Κυβέρνηση.
Η ζωή των πολιτών επηρεάζεται βάναυσα και καθοριστικά, από την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και τις αποφάσεις των Συνδικαλιστικών φορέων.
Δυστυχώς, μια μεγάλη μερίδα αυτών, χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα, οδηγούν φοιτητές σε απώλεια ακαδημαϊκού έτους, αποκλείουν λιμάνια ή αεροδρόμια, σταματούν συγκοινωνίες και αναστατώνουν συνεχώς την ζωή των πολιτών της χώρας.
Είναι οι σύγχρονες μορφές απολυταρχίας, εναντίον των οποίων πρέπει να αντισταθεί η κοινωνία.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Την κατανομή των οικονομικών βαρών, εξίσου σε αναλογία μεταξύ πλουσίων και φτωχών και αυστηρή δικαιοσύνη στην εφαρμογή των αντίστοιχων διατάξεων, προς πάσα κατεύθυνση, με μπροστάρηδες και παράδειγμα τις Ηγεσίες της χώρας μας, τους πολιτικούς και όλους τους παρατρεχάμενους και συμβούλους αυτών.
Οι αποφάσεις των ανεξάρτητων Δικαστηρίων της χώρας μας, αψευδής μάρτυς των αδικιών κατά την κατανομή των οικονομικών βαρών στις διάφορες κοινωνικές ομάδες της Πατρίδος μας.
ΠΕΜΠΤΟΝ: Την ύπαρξη ισχυρού και εκπαιδευμένου Στρατού, με αύξηση της θητείας και ουσιαστική ενεργοποίηση των Στρατιωτικών Εργοστασίων.
Επίσης, την ύπαρξη οργανωμένης και καλά εκπαιδευμένης Αστυνομίας, είναι καλή να γίνει ακόμη καλύτερη.
Ώστε αφ’ ενός ο Έλλην πολίτης και κάθε πολίτης στην χώρα μας, να νοιώθει ασφάλεια και κάθε επενδυτής ξένος και Έλληνας, ότι βρίσκεται σε χώρα όπου εφαρμόζονται οι νόμοι, με κοινή εθνική πολιτική των Κομμάτων, που δεν θα επηρεάζεται η κατάσταση στα βασικά αυτά θέματα, με αλλαγές Κυβερνήσεων.
Τέλος, επειδή το πολιτικό μας πρόβλημα είναι κατά βάση ηθικό, και επιμένουμε δυστυχώς, όπως λέει και ο αξιότιμος κ. Καργάκος ως παιδιά του Οιδίποδος, να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας, πρέπει να βρούμε τα νήματα του χθες, για να υφάνουμε το πρόσωπο της Πατρίδας μας του σήμερα.
Έτσι μόνο θα έχουμε δικό μας πρόσωπο στο μέλλον.
«Εκ της Ιστορίας προκύπτει ότι, αν οι Έλληνες δεν αλληλοσπαράσσονταν θα κατακτούσαν την υφήλιο» (ΒΙΣΜΑΡΚ ΦΟΝ ΟΘΩΝ).
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντιστράτηγος ε.α.
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
skaleadis