Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο χορός παγώνι

IMG_4142ΑΠΌ JMGOYDER


Κάθε πρωί περίπου την ίδια ώρα, ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας κάνει αυτόν τον εξαιρετικά συγχρονισμένο χορό δίπλα στη δεξαμενή νερού. Συνήθως Τους βλέπω από το παράθυρο του υπνοδωματίου, αλλά σήμερα πήγα έξω για να πάρει μερικές φωτογραφίες και όταν με είδε φάνηκαν να βάλει κάποια επιπλέον προσπάθεια στη ρουτίνα τους. Ένα ζευγάρι από τα θηλυκά ήρθε σε μένα με την ελπίδα του ψωμιού, αλλά όταν είδαν είχα κανένα, που εμφανίστηκε ράμφη τους σαν να λένε «καλά είσαι εξίσου άχρηστο, όπως οι δύο ανόητοι φλερτάρει με την δεξαμενή νερού.»

«Αδιαφορία για το παγώνια» των peahens προσπάθειες είναι ξεκαρδιστική να παρακολουθήσετε και να είναι ένα θαύμα για μένα ότι τυχόν νεοσσοί που παράγονται σε όλα! Τέλος πάντων, είδα τα παγώνια χορεύουν για περίπου μία ώρα (ναι μπορούν να κάνουν ρουτίνα τους για πάνω από μια ώρα? Πρέπει να εξαντλήσει), τότε ήρθε μέσα με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Θα πάρω τις φωτογραφίες να δείχνουν τις γυναίκες στην άνοια πτέρυγα του γηροκομείου όπου εγώ εθελοντής για τα Σαββατοκύριακα μεταξύ 3 και 16:00, καθώς και να δείξει ο Anthony φυσικά.























Μοιραστείτε αυτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...