Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ 1 ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΑΦΥΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών, ήταν η επέτειος της ανεξαρτησίας της Πολωνίας. Στη φετινή καθιερωμένη πορεία χιλιάδων εθνικιστών, έγιναν σοβαρά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Απομαγνητοφώνησα την περιγραφή των επεισοδίων από μανιασμένο μπολσεβίκο ινστρούχτορα, που έσταξε το φαρμάκι του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ 1 (του ομοίως μπολσεβίκου Κυριακού…) και σας την παρουσιάζω γιατί έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον: «Θα κοκκίνιζαν από ντροπή οι πρόγονοι των Πολωνών για την πατριδοκαπηλία που διαδήλωσαν ως πατριωτισμό χιλιάδες νέοι ακροδεξιοί Πολωνοί. Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν να βγει η Πολωνία από την Ε.Ε. και το σύνθημα μαζί με ναζιστικούς χαιρετισμούς ξεχείλωσε σ’ ένα όργιο νεοναζιστικής βίας, όταν οι ακροδεξιοί άρχισαν να βιαιοπραγούν κατά της δημόσιας περιουσίας. Με εντολή να διαλύσουν αυτόν τον εσμό του μίσους… Οι επικεφαλείς των εθνικιστών φορούσαν μαύρες και λευκές κουκούλες κρύβοντας τα πρόσωπά τους, αν και σε ένδειξη παλικαροσύνης στέκονταν μπροστά στις φάλαγγες της αστυνομίας και καμώνονταν πως αψηφούσαν τη λαίλαπα νερού που εκτόξευαν με πίεση οχήματα της αστυνομίας. Και πίσω τους να παρατηρούν όλο συντεταγμένη εθνικοφροσύνη… Περισσότερους από 200 ακροδεξιούς συνέλαβαν οι αρχές ασφαλείας. 200 κιλά αρρωστημένου πατριωτισμού για το ποτάμι αίματος που έχει χυθεί για να είναι ελεύθερη η πατρίδα του Σοπέν».

Ποια η σημασία των προαναφερθέντων; Διπλή. Πρώτον, θέλω να δείξω το απέραντο μίσος των βολεμένων στα «αστικά ΜΜΕ» (όπως υποκριτικά τα αποκαλούν οι κουκουέδες) μπολσεβίκων κατά του εθνικισμού, όπου γης. Και δεύτερον, για να το… κρατήσετε στο αρχείο σας. Τα ίδια ακριβώς λυσσασμένα ψεύδη θα λένε αργότερα οι μπολσεβίκοι των ΜΜΕ, όταν η παρα-αστυνομία των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ (ή της «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ…) θα καταστέλλει τις μαχητικές εθνικιστικές πορείες που μέλλονται να γίνουν όταν το ξεπούλημα της πατρίδας και η εξαθλίωση του λαού θα φτάσουν στο απροχώρητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...