Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τα παιδιά στην πόλη Homs προσευχήθηκε για τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο σχολείο Ekrima al-Makhzomi (33 θύματα)

10672038_833116576706906_6389085533264027726_n


Τα παιδιά στην πόλη Homs αναμμένα κεριά και προσευχήθηκαν για τα παιδιά που σκοτώνονται στο σχολείο Ekrima al-Makhzomi (33 θύματα)







Χαιρέτησε την Εθνική Σημαία της Συρίας




Μια αρχειοθετούνται εικόνα του μαθητή του Ekrima al-Makhzomi σχολείο που η δυτική βοήθεια και χρηματοδοτούνται "συντόνισε αντάρτες" ανατίναξαν την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου .




Η τελετή κηδείας.

Μέσα σε βαθιά θλίψη, τα θύματα της Homs δίδυμες εκρήξεις που για να ξεκουραστούν ~ Μια κηδεία τελετή πραγματοποιήθηκε για τα 33 θύματα της Χομς τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις την Πέμπτη εν μέσω ευρέως δημοφιλής και επίσημη συμμετοχή και έναtmosphere βαθιάς θλίψης.

Οι οικογένειες των θυμάτων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε δύο μονά τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν ως στόχο ένα σχολικό συγκρότημα στην κεντρική επαρχία της Χομς, την Τετάρτη, εξέφρασε οργή για την ανείπωτη έγκλημα σε βάρος αθώων παιδιών, σε μια προσπάθεια των υποκινητών της σκοτεινής νοοτροπία για να αποτρέψει γενιές από την επιδίωξη της εκπαίδευσης.
ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ:
Χομς, Συρία: μέτρια τρομοκράτες Ομπάμα σκοτώθηκαν 18 άμαχοι, κυρίως παιδιά, και πάνω από 40 τραυματίστηκαν, σε δύο βομβιστικές επιθέσεις




Syrian Truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...