Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Κομματικά στελέχη & συνεργαζόμενοι θα στελεχώσουν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

morfidis8
Την εύλογη απορία του για την καθυστέρηση που σημειώθηκε με ευθύνη της πολιτείας προκειμένου να αποφασιστεί επιτέλους η ευνοϊκή ρύθμιση των εκατό δόσεων στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο, διατύπωσε με δηλώσεις του ο περιφερειακός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης ΑΜΘ Κώστας Μορφίδης. Επιπλέον, όπως υποστήριξε, υπάρχουν κι ευθύνες του κράτους αναφορικά με την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες και για την αδυναμία τους να τακτοποιούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Επομένως, η πολιτεία δεν κάνει χάρη στους Έλληνες εγκρίνοντας τη ρύθμιση των εκατό δόσεων.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης προέβλεψε ότι ο Μάρτης του 2015 θα είναι ο μήνας των εθνικών εκλογών. Ο κ. Μορφίδης δεν απέκλεισε στα ψηφοδέλτια του κόμματος να μετέχουν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κάτι που εξετάζεται και από την κεντρική επιτροπή. Έσπευσε πάντως να διαψεύσει την υποψηφιότητα του Σάββα Εμινίδη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κι αναφέρθηκε σε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν αποχωρήσει αφού είχαν εναντιωθεί στο μνημόνιο.

Σύμφωνα με την θέση των κεντρικών οργάνων, τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια θα αποτελούνται από τέσσερα κομματικά στελέχη και δύο συνεργαζόμενα άτομα άλλων πολιτικών χώρων. Θα πρέπει όμως να εξασφαλισθούν οι προϋποθέσεις και φυσικά να υπάρξουν τα κατάλληλα πρόσωπα για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων. Κωλύματα για τη συμμετοχή στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μετείχαν και στις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές του 2014 δεν υπάρχουν. Άρα όλοι έχουν τη δυνατότητα ένταξης τους στο ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...