Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

news
Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα το νέο δημοτικό σχολείο του Αμυγδαλεώνα, το οποίο θα λειτουργήσει άμεσα ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής. Το σχολείο θα έχει το όνομα του Ηλία Τσανακτσή, του πρώτου δάσκαλου του Αμυγδαλεώνα. Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Καβάλας κατέθεσε χθες ο Κωστής Σιμιτσής σχετικά με κατάχρηση αδιευκρίνιστου ποσού από το ταμείο των Σχολικών Επιτροπών. Τα χρήματα βγήκαν από τραπεζικό λογαριασμό μέσα στο Καλοκαίρι, το ποσό μπορεί να φθάσει και τις 80.000 ευρώ. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος ορκίστηκε χθες αντιπεριφερειάρχης Καβάλας την ώρα που η Π.Ε. χάνει την αντιπεριφέρεια τουρισμού. Πιθανός νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Κώστας Αντωνιάδης. Σε τουρίστα που έκανε μόνος τις διακοπές του στη Θάσο ανήκει κατά πάσα πιθανότητα το πτώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε πνιγμένος τη περασμένη Δευτέρα στη Σκάλα Παναγίας. Οι έρευνες του Λιμεναρχείου συνεχίζονται. Την κατάργηση του ειδικού φόρου για το φυσικό αέριο που η χρησιμοποιεί η ΒΦΛ συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν στην Βουλή ο Γιώργος Καλαντζής και η Γενική Γραμματέας Εσόδων Κατερίνα Σαββαίδου.

Ορκίζονται στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Κήπο η νέα δήμαρχος, το νέο δημοτικό συμβούλιο, τα μέλη όλων των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Καβάλας. Πολιτικό όρκο θα δώσουν οι Χρήστος Ποτόλιας, Σωτήρης Σωτηριάδης, Ηλίας Ιωαννίδης, Τάκης Βελισσάρης. Την Κυριακή το απόγευμα ορκωμοσία στο Δήμο Παγγαίου. Βάση στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΛΚ αυξήθηκε η επιβατική κίνηση προς τη Θάσο τόσο τον Ιούλιο όσο και το πρώτο 7μηνο του 2014. Αύξηση και στους επιβάτες προς Λήμνο και Μυτιλήνη. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί το απόγευμα της Δευτέρας ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Διαμαρτυρία για τον ενιαίο φόρο ακινήτων έκαναν χθες έξω από το διοικητήριο μέλη του ΠΑΜΕ και των Λαϊκών Επιτροπών. Συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς τους απόφοιτους Λυκείων του Νομού Καβάλας που εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ εξέδωσαν χθες ο Γιώργος Καλαντζής, ο Ντίνος Κλειτσιώτης, ο Γιάννης Πασχαλίδης και η Δήμητρα Τσανάκα.

Αρχίζουν το βράδυ στην παλιά μουσική εκδηλώσεις του συλλόγου κατοίκων της Παναγίας. Την Κυριακή το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων θέατρο για παιδιά από το σχήμα της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ο Δήμος Καβάλας τίμησε τον Γιάννη Ζαχαρόπουλο. Έδωσε το όνομα του σε ισόγεια αίθουσα της Δημοτικής Καπναποθήκης.

Φιλικό στο Σουφλί δίνει την Κυριακή ο ΑΟΚ. Περιμένει την ερχόμενη εβδομάδα τον καθορισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής και την κλήρωση του πρωταθλήματος. Από την Δευτέρα στις προπονήσεις της Ένωσης οι Κριστέφσκι και Καραποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...