Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Προεδρικό αισιόδοξοι υποκύψει σιωνιστικό δισεκατομμυριούχος Sheldon Adelson


Η ΔΑΠ / Συνασπισμού Εβραίων: Προεδρικό αισιόδοξοι Pander στο σιωνιστικό δισεκατομμυριούχος Sheldon Adelsonαπό Don Fox
Ξέρω τα έργα σου, και θλίψη, και τη φτώχεια, (αλλά εσύ είσαι πλούσιος) και ξέρω και τη βλασφημία αυτών που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι, αλλά συναγωγή του Σατανά. - Αποκάλυψη 2:09

Καθώς οι ημέρες της κυβέρνησης Ομπάμα στο γραφείο αρχίσει να φθίνει, η διαδικασία ελέγχει τα 2016 Δημοκρατικός προεδρικοί υποψήφιοι είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Adelson έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ο ίδιος ψάχνει για ένα δημοκρατικό για να υποστηρίξει στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Δικαίωμα στο σύνθημα Scott Walker, John Kasich, Chris Christie και Τζεμπ Μπους πήρε στροφές υπόθαλψη των 80 ετών σκληρό πυρήνα σιωνιστική δισεκατομμυριούχος. Adelson και η σύζυγός του πέρασε πάνω από $ 93 εκατομμύρια για τις εκλογές του 2012, με αποτέλεσμα το πιπίλισμα μέχρι Shelly είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο για το 2016 Δημοκρατικός προεδρικός wannabe.

Business Week : Τι σημαίνει Adelson ελπίζουν να επιτευχθεί με την πρωτογενή του;
Θέλει να στηρίξει ένα εκλόγιμοι, γενικά Δημοκρατικός υποψήφιος . Αυτό αποτελεί έμμεση παραδοχή ότι ο ίδιος υπέπεσε σε πλάνη υποστηρίζοντας ένα σχήμα στο περιθώριο Gingrich τελευταία φορά γύρω. Gingrich ήταν αυτός που ξεκίνησε για πρώτη φορά τις καταστροφικές "γύπας καπιταλιστική" επιθέσεις σε Romney (αν και η φράση είναι Rick Perry του) ότι ο Ομπάμα πήρε αργότερα. Έτσι, αυτή τη φορά, αντί της προσωπικής πίστης, Adelson επικεντρώνεται στην εκλεξιμότητα. Όπως αξιοσημείωτη ως Vegas ρόστερ Adelson αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η λίστα των marquee ονόματα που δεν υπάρχουν: Ted Cruz, Paul Rand, Rick Perry, Rick Santorum, και ο Mike Huckabee.
Θέλει πραγματικά να σταματήσει τον τζόγο στο Internet . Adelson είναι μια απειλή για τις επιχειρήσεις του καζίνο κρίνει. Νότια Καρολίνα γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ εισήγαγε τη νομοθεσία αυτή την εβδομάδα που συντάχθηκε με λομπίστα Adelson, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, η οποία θα κλείσει τα τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο. Adelson χρηματοδοτεί επίσης μια ομάδα πίεσης της Ουάσιγκτον, ο Συνασπισμός για να σταματήσει τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο, η οποία έχει επικεντρωθεί στην κινητοποιήσει την υποστήριξη των κοινωνικά συντηρητικά. Όπως Graham είπε με τους Times, εξηγώντας γιατί είχε γίνει ο Σέρπα Γερουσία για τα συμφέροντα του Adelson: ". Θα έλεγα ότι Sheldon ίδιος έχει ευθυγραμμιστεί με τις περισσότερες Βαπτιστές στη Νότια Καρολίνα"

Εδώ είναι προεδρικό δίλημμα του Adelson: Το διάγραμμα Venn του "Ρεπουμπλικάνοι που αντιτίθενται online τυχερών παιχνιδιών" δεν αλληλεπικάλυψη με «Δημοκρατικοί οι οποίοι είναι εκλόγιμοι." Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει κυρίως κοινωνικά συντηρητικά, όπως Rick Santorum, ο Mike Huckabee, και, ενδεχομένως, Rick Perry , οι οποίοι θα αντιταχθούν τυχερών παιχνιδιών για λόγους ηθικής. Κανένας δεν είναι εξ αποστάσεως υποψήφιοι top-tier που θα διευρύνει την εκλογική προσφυγή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.



Οι υποψήφιοι που θεωρητικά θα μπορούσε να το κάνουμε αυτό-Christie, ο Μπους, Marco Rubio, Rand Paul-τείνουν να τοποθετούν τους εαυτούς τους ως προς τα εμπρός σκέψης, της καινοτομίας-minded, tech-friendly Ρεπουμπλικάνων, που μπορούν να απευθύνονται σε ένα πιο σύγχρονο και μέτρια τμήμα του εκλογικού σώματος από ό, τι το παλιό ΔΑΠ. Στις τελευταίες δύο εβδομάδες, Ρούμπιο έχει δώσει ομιλίες σε Uber και η Google (GOOG), στην Ουάσιγκτον, DC Christie έχει ήδη νομιμοποιηθεί τυχερών παιχνιδιών στο Διαδίκτυο στο New Jersey. Μια πλήρης απαγόρευση φαίνεται μια απίθανη θέση να υιοθετήσουν ξαφνικά, έστω και αν πολλά χρήματα είναι στη γραμμή.
Παρατηρήσεις Pat Buchanan του

Αυτοί οι δύο στόχοι δεν φαίνεται πολύ δυσοίωνο - ο καθένας θέλει να στηρίξει τον νικητή και τι ολιγαρχικός δεν θέλει να προστατεύσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα; Αλλά δεν Adelson έχουν πραγματικά ένα πολύ πιο σκοτεινό γκολ; Από το blog Pat Buchanan είναι:


Αλλά το περασμένο φθινόπωρο στο Πανεπιστήμιο Yeshiva, αυτό το «πολύ ορθολογική τύπος" (Adelson) έδωσε αυτή την απάντηση σε ερώτηση από το ραβίνο Shmuley Boteach σχετικά με το αν υποστηρίζει διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν:


"Όχι. Τι εννοείς διαπραγματεύσεις υποστήριξη; Τι πρόκειται να διαπραγματευτεί περίπου; Αυτό που θέλω να πω είναι, «Ακούστε, θα δείτε ότι έρημο εκεί έξω, θέλω να σου δείξω κάτι." ...

Σηκώνετε το κινητό σας και θα σας καλέσουμε κάπου στη Νεμπράσκα και λέτε, «OK αφήσει να πάει."

"Έτσι, υπάρχει ένα ατομικό όπλο, πηγαίνει πέρα ​​από βαλλιστικούς πυραύλους, στη μέση της ερήμου, που δεν βλάπτει την ψυχή. Ίσως ένα ζευγάρι κροταλίες, και σκορπιούς, ή οτιδήποτε άλλο.

«Και τότε θα μου πείτε," Δείτε! Η επόμενη θα είναι στο κέντρο της Τεχεράνης. Έτσι, εννοούμε τις επιχειρήσεις.Θέλετε να εξαλειφθούν; Προχωρήστε και να λάβει μια σκληρή θέση και να συνεχίσετε με την πυρηνική ανάπτυξη σας.

"" Θα ήθελα να είναι ειρηνική. Απλά όλα πίσω, και θα εγγυηθεί ότι μπορείτε να έχετε ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας για τους σκοπούς της ηλεκτρικής ενέργειας, ενεργειακούς σκοπούς. "

Απόκριση του Adelson καταγράφηκε από τον Philip Weiss της ιστοσελίδας Mondoweiss που ήταν στο Yeshiva και κινηματογράφησε τη συνέντευξη. Weiss λέει το κοινό ζητωκραύγαζε προτεινόμενη πυρηνική απεργία Adelson για το Ιράν και κανείς πάνω στη σκηνή, δεν Wall Street Journal αρθρογράφος Bret Stephens, peeped μια λέξη της διαφωνίας.


Και αυτό είναι ένα "πολύ λογική τύπος," ο οποίος δεν θέλει "μια τρελή εξτρεμιστικές να είναι ο υποψήφιος";

Αυτό είναι κάποιος Δημοκρατικός προεδρικοί υποψήφιοι πρέπει να κατευνάσει, αν δεν θέλουν δεκάδες εκατομμύρια σε διαφημίσεις επίθεση τρέχει εις βάρος τους;

Αυτό είναι κάποιος ο Δημοκρατικός προεδρικοί υποψήφιοι πρέπει να αφουγκράζεται τώρα;

Και πάλι, έτσι φαίνεται.
Chris Christie κάνει Pitch του

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των λίγες δεκάδες μέλη του RJC, ΦΕΚ Chris Christie εξιστόρησε το πρόσφατο ταξίδι του στο Ισραήλ: «Πήρα μια βόλτα με ελικόπτερο από τα κατεχόμενα εδάφη" και ήρθε "να κατανοήσουν το στρατιωτικό κίνδυνο που αντιμετωπίζει το Ισραήλ κάθε μέρα."


YouTube - Βετεράνοι Σήμερα -

Προσπάθεια Κρίστις στη συγκόλληση μπούμερανγκ. Ένας θυμωμένος Morton Klein της Σιωνιστικής Οργάνωσης της Αμερικής αντιμετωπίζουν Christie να απαιτήσει να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με το «κατεχόμενα εδάφη».

Για μισό αιώνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρείται η Δυτική Όχθη κατεχόμενα εδάφη όπου οι Ισραηλινοί εποικισμοί είναι παράνομοι βάσει Τέταρτης Σύμβασης της Γενεύης.

Όποια και αν είναι απάντηση Κρίστις, δεν ικανοποιεί την ΖΩΑ ή Klein ο οποίος δήλωσε: « Είτε [Christie] δεν καταλαβαίνει το θέμα, ή ότι είναι εχθρική προς το Ισραήλ.

Οπότε Christie, σε μια ιδιωτική συνάντηση με Adelson, ζήτησε συγγνώμη.

Μια πηγή κοντά στην Adelson είπε Politico ότι η Christie κατέστησε σαφές "ότι έκανε λάθος όταν αναφέρεται στα« κατεχόμενα εδάφη ». Και μετέφερε ότι είναι μια ακλόνητη φίλος και αφοσιωμένος υποστηρικτής του Ισραήλ, και ήταν συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση που ήρθε σε ολόκληρη ως ένα αποτέλεσμα της ανακρίβειας. "


Ο κυβερνήτης είναι ένας σκληρός τύπος, αλλά αυτό ακούγεται σαν δουλοπρεπή.

Είναι αυτό Δημοκρατικός προεδρικοί υποψήφιοι πρέπει να κάνουμε τώρα;

Προσκυνώ σε αυτό το παχύτερο του λίπους γάτες που θέλει να αγοράσει ο ίδιος ένα αμερικανικό πόλεμο στο Ιράν;

Τυπικά, η απρεπής διαδικασία των πολιτικών που πωλούν οι ίδιοι μακριά στον πλειοδότη συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά σε Δημοκρατικού Συνασπισμού Εβραίων aka The Sheldon Δημοτικό, η διαδικασία ήταν σε πλήρη δημόσια εμφάνιση.
Scott Walker: Μάχη Δοκιμασμένο σιωνιστική Shill

Scott Walker, ο κυβερνήτης Wisconsin, pandered ξεδιάντροπα δίνοντας την εβραϊκή έννοια του γιου του ονόματος του Ματθαίου και αναφέροντας ότι εμφανίζει μια μενορά στο σπίτι μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.



Walker δεν είναι ξένη προς το πιπίλισμα μέχρι σιωνιστικό δισεκατομμυριούχων - έχει κάνει μια καριέρα από toeing γραμμή του αδελφού Koch στο Μάντισον και να κάνει ό, τι μπορεί για να συντρίψουν ό, τι έχει απομείνει από το εργατικό κίνημα.

Walker είναι ένα εξαιρετικά διχαστικό σχήμα και είχε ακόμη να αντιμετωπίσει επαναληπτικές εκλογές που κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να κερδίσει. Ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού Wisconsin μισεί Walker με πάθος.Είναι δύσκολο να τον δει να κερδίσει τις εθνικές εκλογές.
John Kasich: Από Μέτρια Δημοκρατικός σιωνιστικό συκοφάντης

John Kasich δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ως ένα σκληρό πυρήνα συντηρητική. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του Κογκρέσου από το 1983 έως τον Ιανουάριο του 2001, υποστήριξε την απαγόρευση των όπλων επίθεση, περικοπή των δαπανών για την Β-2 βομβαρδιστικό και εργάστηκε για να κλείσει ορισμένα φορολογικά παραθυράκια των επιχειρήσεων. Ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προϋπολογισμού που πιστώθηκε με την ισοσκέλιση του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού.



Fast forward στο Sheldon Πρωτοβάθμιας και Kasich μειώνεται στο υποθάλπει τους Σιωνιστές:

Kasich, ο κυβερνήτης του Οχάιο, κράτησε την αντιμετώπιση ομιλία του στο «Sheldon , "σαν να έχει ένα ιδιωτικό τετ-α-τετ με το mega-δότη (Adelson και η σύζυγός του πέρασε πάνω από 93.000.000 δολάρια για τις εκλογές του 2012) και δεν μιλάει στις νοσοκόμες, τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας βετεράνος πολιτικο όπως Kasich έχει πλήρη επίγνωση της ανάγκης να μείνετε στην καλή πλευρά των Σιωνιστών. Αν αρχίσουν να προβάλλονται οι διαφημίσεις επίθεση που θα σημάνει το τέλος κάθε ρεαλιστική ευκαιρία που έχει στο Λευκό Οίκο.
Τζεμπ Μπους: Το Βραβείο Bull

Ari Fleischer, γραμματέας Τύπου με τον Μπους 43, και ένα μέλος του RJC φέουδο του Adelson, βάλτε το σαφές και απλό: « Το «Sheldon Πρωτοπαθής» είναι ένα σημαντικό πρωτεύον . ... Κάποιος τρέχει για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων θα θέλουν να έχουν Sheldon στο πλευρό του. "



Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι Τζεμπ Μπους, ο γιος και ο αδελφός προέδρους, ο οποίος ήταν ο ταύρος βραβείο στο βοοειδή Sheldon δείχνουν. Daniel Ruth της Tampa Bay Times εικάζει κινητήριας Τζεμπ στην εμφανίζονται:

"Θα μπαίνω στο Λας Βέγκας για να schmooze τυχερά παιχνίδια μεγιστάνας Sheldon Adelson ο οποίος αφορά GOP προεδρικές υποψηφιότητες σαν να ήταν επικεφαλής τρόπαιο τοποθετηθεί στο κρησφύγετό του, αν δεν είχε κανένα ενδιαφέρον στο Λευκό Οίκο; Ο Μπους δεν πρόκειται να Λας Βέγκας για να πιάσει πράξη Meat Loaf του στο Planet Hollywood. "

Οι 2016 προεδρικές αισιόδοξοι "πέφτουν στα πόδια του", δήλωσε ένας βετεράνος Δημοκρατικός στρατηγός του 80-year-old ολιγαρχίας. Κάθε ένας από αυτούς που ήρθαν - Μπους, ο Chris Christie, και οργαν. Scott Walker και John Kasich - προφανώς οντισιόν, μία προς μία, πριν από την νονός .

Η οικογένεια Μπους έχει μια μακρά ιστορία για την εξυπηρέτηση των Σιωνιστών. Μπους είναι επίσης δημοσκοπήσεις γύρω στο 12,3% κατά την διάρκεια αυτού του γραψίματος, έτσι δεν είναι πολύ πίσω από τους πρώτους ηγέτες Rand Paul και ο Mike Huckabee.
Paul Rand: ελέφαντας στο δωμάτιο

Κατά τη συνεδρίαση του Ρεπουμπλικανικού Συνασπισμού Εβραίων (RJC) στο Λας Βέγκας αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Παύλος ήταν πουθενά να βρεθεί, αλλά η παρουσία του έγινε αισθητή με τη μορφή ενός ανθρώπου από άχυρο - και συχνή ανησυχία. Ομιλητής μετά ομιλητής, από την πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα Τζεμπ Μπους στο New Jersey κυβερνήτη Chris Christie, που σε πιο απομονωτισμού απόψεις του Παύλου για την εξωτερική πολιτική. Ποτέ δεν αναφέρουν το νομοθέτη με βάση το όνομα, αλλά το μήνυμα που ήρθε δυνατά και καθαρά .

Το συνέδριο συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα - και τα πορτοφόλια - στο Ρεπουμπλικανικό πολιτική, κυρίως δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Sheldon Adelson καζίνο. Σε ένα ιδιωτικό δείπνο για τους χορηγούς VIP σε Adelson-ιδιόκτητα αεροσκάφη υπόστεγο εκμετάλλευση ενός από τα ζεύγη του Boeing 747, ο Μπους ρωτήθηκε σχετικά με την αυξανόμενη απομονωτισμού πτέρυγα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - χύτευση αποτελεσματικά Παύλου έξω από το φορές , σύμφωνα με τους συμμετέχοντες .



Rand Paul έχει ήδη μιλήσει για την ανάγκη να σταματήσει κάθε ξένη βοήθεια - ακόμη και στο Ισραήλ και την ανάγκη για τον τερματισμό όλων των ξένων αγκυλώσεις που έχουν κοστίσει στους φορολογούμενους των ΗΠΑ τρισεκατομμύρια δολάρια και χιλιάδες ζωές Αμερικανών και των άκρων τους. Οι θέσεις αυτές έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία μεταξύ Ισραήλ Πρώτη πλήθος. Μετά το ταξίδι Ραντ στο Ισραήλ αυτός υπαναχωρεί από τη στάση του κόβοντας ξένης βοήθειας του Ισραήλ. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη δυσπιστία μεταξύ των Σιωνιστών και της Rand.
Darth Cheney: Ατελείωτες πόλεμοι για το Ισραήλ

Χωρίς να αναφέρω ονόματα, Cheney χτύπησε επίσης τα λιγότερο επιθετική μέλη του δικού του κόμματος, όπως ο γερουσιαστής Paul Rand (R-Ky.)-για να πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες "μπορούν να αντέξουν οικονομικά να γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το μέρος του κόσμου," αναφερόμενος στην Μέση Ανατολή. "Ένα από τα πράγματα που με απασχολεί για πρώτη φορά για την εκστρατεία, ότι ανησυχώ», είπε, «είναι αυτό που αισθάνομαι ότι είναι μια αυξανόμενη πίεση του απομονωτισμού, αν μπορώ να το θέσω με αυτούς τους όρους, το δικό μας κόμμα . Δεν παίρνει πάνω, με οποιοδήποτε μέσο, ​​αλλά δεν υπάρχει χωρίς αμφιβολία ένα όργανο της σκέψης τώρα που υποστηρίζεται από πολλούς Δημοκρατικούς και ορισμένους υποψηφίους ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να αντέξουν οικονομικά να γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το μέρος του κόσμου. "Τσένι κατήγγειλε ότι" κάποιοι υποψηφίους "πιστεύω ότι η Μέση Ανατολή είναι" δεν μας πρόβλημα ... Φέρτε τα παιδιά στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος στον κόσμο για μας να συμμετέχουν σε αυτό το μέρος του κόσμου . "Αλλά, παρατήρησε,« όποιος πιστεύει πίσω τα προβλήματα της 9/11 "ξέρει" δεν έχει απολύτως κανένα νόημα σε όλα για μας για να συλλογιστεί ότι η πορεία δράσης . "



Cheney ήταν το κεντρικό πρόσωπο στα γεγονότα της 9/11. Cheney είχε κανένα πρόβλημα επινοώντας πειρατείες ή nuking ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη για να δικαιολογήσει την εισβολή στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Πάνω από ένα εκατομμύριο αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ιράκ, έτσι ώστε το Ισραήλ να διατηρήσει την ηγεμονία της πάνω από τη Μέση Ανατολή. Τσένι και οι νεοσυντηρητικοί είναι πρόθυμοι να κάνετε σχεδόν τα πάντα, έτσι ώστε το Ισραήλ να διατηρήσει την κυριαρχία της.
Κοιτάζοντας το 2016 μέσα από το φακό την 11/9

Μπορείτε δεν μπορεί να καταλάβει τα τρέχοντα γεγονότα, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πραγματικά συνέβη στις 9/11. Όσοι έχουν μελετήσει την 9/11 έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ήταν μια σιωνιστική επιχείρηση - τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά. Οι πόλεμοι στο Ιράκ και το Αφγανιστάν που ακολούθησαν επωφελήθηκαν κυρίως το Ισραήλ.

Όταν αναφερόμαστε στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της έρευνας αυτά τα είδη των εκδηλώσεων που σημαίνει στην πραγματικότητα το εγκληματικό δίκτυο Rothschild που είναι η δομή της εξουσίας που σκαλισμένο το Ισραήλ από την Παλαιστίνη. Οι Rothschilds ελέγχουν τις μεγάλες κεντρικές τράπεζες του κόσμου, όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και η Τράπεζα της Αγγλίας κλπ. Οι Ρότσιλντ έχουν τον έλεγχο του κόσμου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Rothschild ποινικές καρτέλ ήταν πίσω από τις δολοφονίες του Λίνκολν, το FDR, JFK, RFK, Παγκόσμιο Πόλεμο Ι και ΙΙ, το Βιετνάμ, τα γεγονότα της 9/11 και επάνω και επάνω. Δεν ενημερωμένοι πρόσωπο υποτιμά τη δύναμη που έχει το Ισραήλ να επηρεάσει τα παγκόσμια γεγονότα. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους Ρότσιλντ ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την έρευνά σας είναι Daryl Bradford Smith, Rothschilds Timeline .



Αν το Ισραήλ έχει τη δύναμη να δολοφονήσει πρόεδροι των ΗΠΑ - και σίγουρα φαίνεται να, μπορούν επίσης να έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τις εκλογές. Adelson κάνει κανένα μυστικό της επιθυμίας του να επηρεάσει το 2016 προεδρικές εκλογές. Είναι αυτός που ξοδεύουν όλα αυτά τα χρήματα απλώς για να σταματήσουν τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο ή είναι αυτός που προσπαθεί να πάρει ένα ανδρείκελο στο Λευκό Οίκο για να ξεκινήσει έναν πόλεμο με το Ιράν; Αποβλάκωση του αμερικανικού κοινού σε ένα ακόμη παράνομο πόλεμο για το Ισραήλ σίγουρα ταιριάζει το modus operandi των Σιωνιστών.

Είναι μάλλον αηδιαστικό να δει Προεδρικό διεκδικητές λιβανίζουμε τους Σιωνιστές. Σχεδόν σαν να ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Γιατί πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι σε Αμερικανούς Σιωνιστές; Το Ισραήλ δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς μαζική οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ έδωσαν το Ισραήλ από το 121 δισεκατομμύρια δολάρια σε οικονομική βοήθεια από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και αγωνίστηκε αμέτρητους πολέμους για να κρατήσει δεσποτικού καθεστώτος τους στην εξουσία.


YouTube - Βετεράνοι Σήμερα -

Σε έναν δίκαιο κόσμο Μπους, Τσένι, Ράμσφελντ, Giuliani, Zakheim, Silverstein και το υπόλοιπο 11/9 δράστες θα δικαστεί για εγκλήματα πολέμου. Όλα τα εξωτερικής βοήθειας που οι ΗΠΑ έχουν στείλει στο Ισραήλ θα ανακτήθηκαν και τα στρατεύματά μας αποσυρθούν από την περιοχή αμέσως.

Αλλά δεδομένου ότι οι μέσες αμερικανικές ζωές σε μια ομίχλη της Σιωνιστικής προπαγάνδας θα δούμε πιθανότατα ακόμη Πρόεδρος εξελέγη το 2016 που θα είναι υπόχρεοι να τους Σιωνιστές. Ένα καταστροφικό πόλεμο με το Ιράν μπορεί να είναι η τιμή της εθνικής μας άγνοια αυτή τη φορά.

Don Fox έχει σπουδάσει πολιτική από τη δεκαετία του 1980, η δολοφονία του JFK από το 1992 και 9/11 από το 2005. Δείτε το blog του στο http://donaldfox.wordpress.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...