Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ηλ. Παναγιώταρος: Ατέλειωτα τα ψέμματα Σαμαρά για την οικονομία – ΒΙΝΤΕΟ

Ατέλειωτα τα ψέμματα Σαμαρά για την οικονομία – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής 2015 – 2018.
Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η κυβέρνηση έσωσε το ευρώ και την ευρωζώνη αλλά κατέστρεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στα νοικοκυριά υπάρχει αύξηση χρεών, η ανεργία έχει αυξηθεί και οι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό. Απλήρωτα μένουν ακόμα τα 4,74 δισ. ευρώ που έπρεπε να έχει επιστρέψει το ελληνικό κράτος στους ιδιώτες, αντίθετα έχει το θράσος να μιλά για πρωτογενές πλεόνασμα.
Η κυβέρνηση εμπαίζει τον ελληνικό λαό ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα το μοίραζε σε κάποιες κοινωνικές ομάδες, παρ’ όλα αυτά οι μόνοι που το έλαβαν είναι οι λαθρομετανάστες.
Ακόμα, ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι δεν έχει υπάρχει καμία αύξηση του ΑΕΠ, ούτε αύξηση απασχόλησης. Οι ελληνικές εταιρείες κλείνουν ή μεταφέρονται στην Ρουμανία ή Βουλγαρία. Επιπλέον, μίλησε για τα ψέμματα που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση στον ελληνικό και που τίποτα από όλα αυτά δεν πραγματοποίησε. Το μνημόνιο έχει εκτοξεύσει το χρέος και το βάρος για τον ελληνικό λαό είναι δύσκολο και δυσβάστ
αχτο. allenaki.

Σε 10 μέρες ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει να τελειώσει με τα κόμματα της διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...