Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση Βαγγέλη Τσομπανόπουλου

tsobanopoylos3
Πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία με όραμα» στο Δήμο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, που αναφέρει τα εξής:
Την Τρίτη , 20 -5-2014 ,πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής και αντιπροσώπων των συνδυασμών της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Πολιτών και της Πορείας με Όραμα του Δήμου Νέστου σε πολύ καλό κλίμα.
Διαπιστώθηκε με βάση τα προγράμματα των δύο συνδυασμών ότι στα βασικά ζητήματα
του Δήμου μας έχουμε κοινή αντίληψη όπως:
για το θέμα του εκμαυλισμού της πολιτικής ζωής ,
για την κατάργηση θέσεων που επιβαρύνουν οικονομικά το Δήμο,
για την αξιοκρατία και διαφάνεια σε όλες τις λειτουργίες του
όπως και την άμεση επίλυση του τεράστιου προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων και των κουνουπιών, που αποτελούν τροχοπέδη για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Συμφωνήσαμε ότι τα τελευταία 7,5 χρόνια ο τόπος διοικήθηκε με αποκλειστικό γνώμονα ,του κατά πόσο κάποιοι πολίτες ήταν οι “αρεστοί” και οι “εκλεκτοί” της υπάρχουσας Δημοτικής αρχής .
Στηριζόμενοι στο αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαϊου που αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία (περίπου το 55% ) καταψήφισε τη σημερινή διοίκηση , πιστεύουμε ότι έχουμε την ηθική και ιστορική ευθύνη να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην αλλαγή σελίδας , του Δήμου Νέστου για το καλό του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...