Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΗ 2014

news
Ποσό 112.000 ευρώ εισέπραξε το δημόσιο από τα παράβολα που πλήρωσαν στην εφορία οι 2.232 υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών στον Νομό Καβάλας. Οι υποψήφιοι ανακηρύχθηκαν αργά το μεσημέρι του Σαββάτου στην ειδική συνεδρίαση του Πολυμελούς. Πρόκειται για 21 υποψήφιους δημάρχους, 1.058 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, 1.153 υποψήφιους τοπικούς συμβούλους. Μυστική επίσκεψη στη Θάσο έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Επιθεώρησε τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί. Απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα τους καταβληθεί έστω μία από τις 3 μισθοδοσίες που περιμένουν. Μετά τη πετυχημένη λευκή νύχτα της Παρασκευής κίνηση στην αγορά και χθες το πρωί. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θεωρούν προεκλογική τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δηλώνουν ότι δεν θα παραστούν. Επείγουσα και απαραίτητη την χαρακτηρίζει η διοίκηση του Δήμου. Το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κορκίδης, Τομαή- Κωνσταντοπούλου, Κατερίνα Μπατζελή θα είναι σήμερα στην Καβάλα. Το πρόγραμμα του συνδυασμού του παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή ο Άρης Βέρρος. Αύριο εγκαινιάζει το εκλογικό της κέντρο η Δήμητρα Τσανάκα. «Η επιτυχία της λευκής νύχτας μας δείχνει το δρόμο» σχολιάζει ο Μάκης Παπαδόπουλος, χθες το απόγευμα περιόδευσε στη Κηπούπολη. Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης του το Σάββατο ο Βαγγέλης Παππάς. Δικαιωμένη για την εκδήλωση της λευκής νύχτα δηλώνει η διοίκηση Σιμιτσή. Στηρίζει τον θεσμό των Επιμελητηρίων ο Άρης Γιαννακίδης.

Με απόφαση της η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας δηλώνει αποχή από τις υποθέσεις του ΙΚΑ μέχρι την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού με τον ασφαλιστικό φορέα. Νέα διοίκηση για την Ένωση Καταναλωτών Καβάλας που χθες είχε τακτική γενική συνέλευση. Κανονικά σήμερα οι λαϊκές αγορές σε Πρίνο και παραλία Οφρυνίου. Μικροπωλητές είχαν το Σαββατοκύριακο νέες επαφές με βουλευτές του Νομού. Αντίθετοι στην αξιολόγηση δηλώνουν και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.

Το απόγευμα οι απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού οργανώνουν εκδήλωση για την οικονομική κρίση. Το βράδυ ερασιτεχνικό θέατρο στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Πρόκειται για την παράσταση «Ο επικήδειος» της ομάδας της ΣΦΓΤ. Πετυχημένη η χορωδιακή συνάντηση του Σαββάτου από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής. Από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη έκθεση ζωγραφικής με έργα του Γιώργου Κουκμά.

Παιχνίδι δικό της έχασε το Σάββατο στην Αμαλιάδα η Ένωση. Ταυτόχρονα έχασε και την άνοδο στην Α2. Άγνωστη η επόμενη μέρα στην ομάδα. Χωρίς νέα ο ΑΟΚ, περιμένει την γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Νίκησαν χθες Ορφέας Ελ, Βυζάντιο και Νέστος που συνεχίζουν να παλεύουν για τη σωτηρία. Έχασε ο Ακροπόταμος από τον Πανσερραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...