Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Κίεβο έκτακτης ανάγκης Συνάντηση στην Ανατολική Secession Απαιτήσεις



Ουκρανία πρόεδρος κρατά συνάντηση της ασφάλειας στο Κίεβο
Top Story ... Daily Press TV , Tehran

[ Σημείωση Συντάξεως: Καλή Θεέ μου! Το πραξικόπημα-meisters υπέγραψε συμφωνία συμβιβασμού με τον πρώην πρόεδρο, ένα βαρύ αυτό που κάνει την αστυνομία και την εσωτερική ασφάλεια υπό τον έλεγχο του Κοινοβουλίου και, στη συνέχεια, σε αντίθεση με το σωστό τομέα sniping επίθεση για να πάρει ολόκληρη μπάλα του κεριού.

Η Δύση τους αναγνωρίζεται σε δύο δευτερόλεπτα.

Μαντέψτε τι αντιτίθεται τώρα; Μπορείτε να το έχεις ... ότι οι άνθρωποι παίρνουν πάνω από τα δημοτικά κτίρια και θέλουν να έχουν τη δική τους κυβέρνηση, όπως συμβαίνει σε πολλές από τις πόλεις Ανατολική Ουκρανία.

Και είναι ακόμη και κατηγορώντας τη Ρωσία για την υποκίνηση το όλο θέμα, όπως θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό για τους ανθρώπους στην Ανατολή να θέλουν να κυβερνώνται από μια δυτική πραξικόπημα.

Μπορείτε να προσθέσετε ότι η γνώση τους ότι μια βάρβαρη οικονομική κρίση που έρχεται. Ποιος θα μπορούσε να κατηγορήσει ρωσική Ukrainers για την εξέταση τι οι Crimeans παίρνουν με την απελευθέρωσή τους, και να αποφύγω να πάω υπό τον ζυγό των banksters ». Και οι λαοί μας λένε Κίεβο, «δεν είναι δίκαιο, δεν είναι δίκαιο!" Μπορείτε απλά δεν μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα επάνω! ... Jim W. Dean ]

- Πρώτη έκδοση 4.7.14 -




Oleksandr Turchynov

Ενεργώντας Πρόεδρος Oleksandr Turchynov της Ουκρανίας έχει καλέσει έκτακτη συνεδρίαση των υπηρεσιών ασφαλείας, όπως φιλορωσική διαδηλωτές κατεβαίνουν στους δρόμους πολλών πόλεων ζητώντας δημοψήφισμα και την αυτονομία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα Κίεβο μετά από διαδηλωτές εισέβαλαν σε κυβερνητικά κτίρια στις ανατολικές πόλεις του Ντόνετσκ και Λούγκανσκ την Κυριακή.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για να ξεκινήσει πριν από τα μεσάνυχτα.

Επίσης, προειδοποίησε ότι θα διαλύσει το περιφερειακό συμβούλιο και να δημιουργήσουν συμβούλιο ενός λαού αντί αν δεν υπάρχει απαρτία κατά τα μεσάνυχτα.


"Αντιπροσώπων του περιφερειακού συμβουλίου θα πρέπει να συγκληθεί πριν από τα μεσάνυχτα και να λάβει την απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος," ένας ηγέτης διαμαρτυρίας είπε στο πλήθος πάνω από ένα μεγάφωνο.

Διαδηλωτές στο Χάρκοβο άρχισε επίσης η ανάπτυξη της περιφερειακής κρατικής διοίκησης μετά το σπάσιμο μέσω των αστυνομικών γραμμών.

Εν τω μεταξύ, στην Οδησσό, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη, οι άνθρωποι της Ουκρανίας συγκεντρώνονταν για να κρατήσει μια επίδειξη.

Οι εντάσεις μεταξύ των δυτικών δυνάμεων και η Μόσχα ενισχύεται μετά την Κριμαία ανακήρυξε την ανεξαρτησία της από την Ουκρανία και επισήμως αίτηση για να γίνει μέλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μετά από δημοψήφισμα στις 16 Μαρτίου, στην οποία συμμετείχαν περίπου 97 τοις εκατό των ψηφοφόρων στην Κριμαία επέλεξε να επανέλθει Ρωσία.

Στις 21 Μαρτίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σε νόμο εγγράφων που έκανε επίσημα την Μαύρη Θάλασσα χερσόνησο μέρος της ρωσικής επικράτειας, παρά την καταδίκη από τη Δύση και η νέα ουκρανική κυβέρνηση.

Η κίνηση αυτή πυροδότησε έντονες αντιδράσεις από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα δύο επιβλητικά κατασταλτικά μέτρα κατά ενός αριθμού ρώσων αξιωματούχων και των αρχών στην Κριμαία.


Στα χέρια του οποίου έχει η μοίρα της Ουκρανίας πραγματικά ξεκουραστεί; Η Ανατολή .. ή η Δύση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...