Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μυστηριώδεις εγκέφαλο Daniel Tammet - Μια επιστημονική Rosetta Stone

MessageToEagle.com - Daniel Tammet έχει ένα από τα πιο εκπληκτικά μυαλά στη Γη!

Όχι μόνο δεν Daniel Tammet διαθέτει εξαιρετικές μαθηματικές ικανότητες, αλλά είναι επίσης πολύ καλή με τις γλώσσες. Μιλάει δέκα γλώσσες και απέδειξε με επιτυχία έμαθε μια ξένη γλώσσα σε μόλις μία εβδομάδα!Daniel Tammet εγκεφάλου είναι διαφορετική και βλέπει τους αριθμούς και τα χρώματα.



Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν για την κατάστασή του και μυστηριώδη εγκέφαλο.



Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν για την κατάσταση και μυστηριώδη εγκέφαλο ενός τέτοιου προσώπου.


Γεννημένος το 1979, ο Daniel Tammet έχει γλωσσική, αριθμητική και οπτική συναισθησία.Αυτό σημαίνει ότι η αντίληψη του λέξεις, αριθμούς και τα χρώματα είναι υφασμένα από κοινού σε έναν νέο τρόπο αντίληψης του κόσμου.




Την κατανόηση του κόσμου είναι πολύ διαφορετική από το μέσο άτομο. Δεν είναι μόνο ο Daniel Tammett ένας μεγάλος μαθηματικός, αλλά επίσης να διαθέτει ένα απίστευτο ταλέντο για τις γλώσσες. Daniel Tammet είναι ένας συγγραφέας και ένας αυτιστικού σοφός.

Savantism είναι μια σπάνια πάθηση στην οποία οι άνθρωποι με «αναπτυξιακές καθυστερήσεις» του εγκεφάλου (ιδίως του φάσματος του αυτισμού), και / ή βλάβη του εγκεφάλου, δείχνουν βαθιά και τεράστια ικανότητες ή / και ικανότητες πολύ μεγαλύτερες από εκείνες θεωρείται φυσιολογική.




Παιδική ηλικία Tammet δεν ήταν εύκολο.

Γεννήθηκε με επιληψία και σύμφωνα με τους γονείς του, έκλαψε σαν μικρό παιδί.

Μετά από μια κρίση επιληψίας, όταν ήταν τεσσάρων ετών, ο εγκέφαλός του άρχισε να αλλάζει.

Μεγαλώνοντας ως αδιάγνωστη σοφός δεν ήταν ποτέ εύκολη.




Daniel Tammet βλέπει τους αριθμούς και τα χρώματα.


Ο Ντάνιελ ήταν μόνος. «Ήμουν απελπισμένη για ένα φίλο και μου συνήθιζε να ξαπλώνει στο κρεβάτι το βράδυ να σκεφτόμαστε τι θα ήταν όπως. Νεώτερους αδελφούς και τις αδελφές μου είχε φίλους και συνήθιζα να τα παρακολουθήσουν να παίζετε για να μάθουμε τι έκαναν και πώς λειτούργησε η φιλία . Στη συνέχεια, θα ήθελα να διαπραγματεύονται τα πάντα για την ομαλότητα.

Αλλά έχω μάθει από ότι είναι διαφορετικό δεν είναι απαραιτήτως ένα κακό πράγμα. "

Ένα άτομο στα 1.000 έχει μια διαταραχή του εγκεφάλου που ονομάζεται συναισθησία.Περίεργο και αν φαίνεται, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μυρίσουν ήχους, μυρωδιές δείτε ή να ακούσετε τα χρώματα.

Daniel βιώνει αριθμούς και τα χρώματα. Στο μυαλό του, κάθε αριθμός έως 10.000 έχει το δικό του μοναδικό σχήμα του και ο ίδιος μπορεί να «βλέπει» τα αποτελέσματα των υπολογισμών, όπως τοπία.




Απίστευτο κόσμο Daniel Tammet των αριθμών είναι πολύ differrent ...


«Κόσμους μου των λέξεων και αριθμών θολούρα με το χρώμα, το συναίσθημα και προσωπικότητα."

Όπως δήλωσε ο Χουάν, είναι η κατάσταση που οι επιστήμονες αποκαλούν συναισθησία, μια ασυνήθιστη cross-talk μεταξύ των αισθήσεων. Εδώ είναι οι αριθμοί ένα έως 12, όπως τα βλέπω - κάθε αριθμό με το δικό του σχήμα και το χαρακτήρα του.

Το ένα είναι ένα φλας του λευκού φωτός. Six είναι ένα μικρό και πολύ θλιβερή μαύρη τρύπα.Τα σκίτσα είναι σε μαύρο και άσπρο εδώ, αλλά στο μυαλό μου έχουν χρώματα. Τρεις είναι πράσινο. Τέσσερις είναι μπλε. Πέντε είναι κίτρινο, "είπε ο Tammet.





Μαθηματικές ικανότητες του είναι τόσο εκπληκτικό το γεγονός ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τύχουν αναγνώρισης.

Tammet κατέχει το Ευρωπαϊκό ρεκόρ για να θυμηθούμε και την αναφορά του αριθμού Pi σε 22.514 δεκαδικά ψηφία. Είναι επίσης εξοικειωμένοι με μια σειρά από ξένες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Φινλανδίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, Λιθουανίας, Ρουμανίας, Εσθονίας, της Ισλανδίας, της Ουαλίας και της Εσπεράντο, καθώς και τη δική του γλώσσα εφευρέθηκε, «μαντί», η οποία έχει περίπου 1.000 λέξεις.

Tammet έμαθε ισλανδική σε μια εβδομάδα, μπροστά από τις κάμερες. Το αποκορύφωμα της πρόκλησης ήταν μια ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόραση της Ισλανδίας, την οποία αντιμετώπισαν άψογα.





Αντίθετα με τις περισσότερες σοφοί, Daniel Tammet δεν έχει προφανή διανοητική αναπηρία, και το πιο σημαντικό για τους επιστήμονες, μπορεί να περιγράψουν τη δική του διαδικασία της σκέψης.

Γεννημένος σε ένα Blue Day: Μέσα στο μυαλό Έκτακτη ενός αυτιστικού σοφός από τον Daniel Tammet



Στο βιβλίο του Γεννημένος σε μπλε Ημέρα , που περιγράφει τη ζωή του με συναισθησία και σοφός σύνδρομο, μια σπάνια μορφή Asperger. Ο Δρ Darold Treffert, κορυφαίος ερευνητής στον αυτισμό, λέει: «Τέτοιες πρώτο πρόσωπο εξηγήσεις σοφός ικανότητες είναι εξαιρετικά σπάνια, στην πραγματικότητα σχεδόν ανύπαρκτη."

Daniel Tammet μπορεί κάλλιστα να είναι μια επιστημονική Rosetta πέτρα, ένα κλειδί για την κατανόηση μυστηριώδη εγκεφάλου μας.



MessageToEagle.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...