Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ??? ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.....

ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ??? ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.....
\Το blog που στήριξε τον Παπανδρέου όταν μας έβαζε στο ΔΝΤ. To blog που σήμερα στηρίζει Τσίπρα και Θεοδωράκη μας υπενθυμίζει κάτι….. και έχει δίκιο......μόνο για ψαγμένα άτομα.


Γιατί;;; Γιατί τώρα;;; Τυχαία άραγε η εμφάνιση Παπανδρέου;;; Τυχαία πήραν φωτιά τα κομματικά blogs;; Τυχαία μιλά για ΤΕΛΟΣ ο "υπερπατριώτης" μέσα από το κελί του;; Τυχαία το εμφυλιοπολεμικό κλίμα; Στο πολυνομοσχέδιο υπήρξε σιωπή...Κάτι πήγε να πει ο Τσίπρας και δεν ξαναμίλησε. . Στις αγορές παίζεται το παιχνίδι. Στις εβραικές αγορές. Άρα;; Ποιοι έδωσαν αφορμές και γιατί;; Μιλάμε για τσίρκο κατάσταση....αν είσαι βλάκας και δεν πιάνεις ούτε αυτό τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

-Γιατί γελάνε οι Εβραίοι με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές;



To τελευταίο αγαπημένο ανέκδοτο των Εβραίων είναι το εξής:
-H Ελλάδα βγαίνει στις Αγορές!
Και επειδή οι περίφημες Αγορές είναι το δικό τους γήπεδο, οι Εβραίοι έχουν πολλούς λόγους να γελάνε!
Τι σημαίνει το ότι η Ελλάδα βγαίνει στις Αγορές;
Πολύ απλά ότι η Ελλάδα επιχειρεί να δανειστεί Εβραικό Χρήμα.
Και επειδή η Ελλάδα δεν είναι μια απρόσωπη οντότητα αλλά εκπροσωπείται από την κυβέρνησή της όταν βγαίνει στις Αγορές, ακριβώς αυτό είναι που προκαλεί ευδιαθεσία στους Εβραίους.
Τι είναι αυτό που προκαλεί ευδιαθεσία στους Εβραίους στην προκειμένη περίπτωση;
Το γεγονός ότι μια κυβέρνηση-η ελληνική-η οποία είναι τίγκα στους Αντισημίτες βγαίνει να ζητήσει χρήμα από τους Εβραίους!
Άδωνης, Βορίδης, Φαήλος, Πλεύρης Junior, Mπαλτάκος και πολλοί άλλοι λιγότερο προβεβλημένοι.
Μια κυβέρνηση με Αντισημίτες λοιπόν βγαίνει να ζητήσει δανεικά από τους Εβραίους!
Και η ελληνική κυβέρνηση έχει την ψευδαίσθηση ότι επειδή κάνει δημόσιες σχέσεις με τον κ. David Harris-στην photo με τον κ. Σαμαρά- του American Jewish Committee, μπορεί να κοιμάται με την ψευδαίσθηση ότι η τύχη της δουλεύει...


Ο κ. Harris στις πρόσφατες δηλώσεις του έσπευσε να βγάλει από το κάδρο του Αντισημιτισμού τον κ. Σαμαρά-ενώ δεν έκανε αναφορά στους υπόλοιπους ακροδεξιούς της ΝΔ.
Ο κ. Harris στην προκειμένη περίπτωση και με την συγκεκριμένη τοποθέτησή του, το πιο πιθανό είναι να εκφράζει τον εαυτό του.

Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον κ. Abraham Foxman (στην κεντρική photo καθώς και στην photo με τον Οικουμενικό Πατριάρχη) του πανίσχυρου Anti Defamation League, ή τον πολυδισεκατομμυριούχο κ. Sheldon Adelson-photo κάτω.




Sheldon Adelson the gangster in Las Vegas.

Εξάλλου οι περισσότεροι Εβραίοι στη Ελλάδα, όντας ελεύθερα σκεπτόμενοι, θεωρούν την ΝΔ πλυντήριο αντισημιτισμού και αισθάνονται απέχθεια στην θέα φασιστών που ξαφνικά απέκτησαν εξουσία.

Η έξοδος στις Αγορές μιας κυβέρνησης με Αντισημίτες στο πλήρωμά της, μόνο με την Έξοδο του Μεσολογγίου μπορεί να συγκριθεί, όπως σωστά την χαρακτήρισε ο διευθυντής τουCapital.gr κ. Θανάσης Μαυρίδης.

Ποιός Εβραίος θ΄αγόραζε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από μια τέτοια κυβέρνηση;

Υ.Γ> Κρατήστε αυτή την ανάρτηση, για το κοντινό μέλλον...


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.

Ηγεσία κτηνών έχουμε που κάνει ότι γουστάρει. Αδίστακτο κόσμο μπουμπούκων. Τυχαία ο εβραίος Παπανδρέου μόλις βγήκε Πρωθυπουργός πέρασε γρήγορο νομοσχέδιο ώστε να υποβιβάσει την πορνεία σε πταίσμα;;; Τυχαία έβαλαν τον δικό τους "πρωθυπουργό" να καταμετρήσει την ακίνητη περιουσία της χώρας, ώστε να "πείσουν" τους λαούς και τα κράτη ότι υπάρχει περιουσία, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα, για να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους;;;;; Τυχαία μετά ο Σαμαράς μιλούσε για restart;; Ο "πατριώτης" Σαμαράς που βλέπει παντού αντισημιτισμό μαζί με τους συμβούλους του. Τυχαία ο αλήτης Παπαδήμος πέρασε ΦΕΚ με αριθμό 888 υπό όρους η αστυνομία να προσφέρει προσωπικό και εξοπλισμό για φύλαξη και ασφάλεια σε κάθε λαμόγιο;;;; Με λίγα λόγια φίλε αναγνώστη κάτι που γινόταν στην παρανομία για αρκετά χρόνια του έδωσαν νόμιμη υπόσταση. Μούγκα οι πραιτοριανοί “πατριώτες”….που έκαναν χόμπι τα ανοιγμένα κεφάλια απλών πολιτών. Αυτούς θα τους έχουν στην Ελλάδα που “ονειρεύονται” ως διακοσμητικό στοιχείο στην παρακμή….. βίαιο διαχωρισμό των κοινωνικών τάξεων για την δικτατορία της καθυστέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...