Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

FLT 370 - A Little Bit της ταχυδακτυλουργίας

ταχυδακτυλουργία
Το μακρύ περιπετειώδες μυθιστόρημα τελειώνει ... ή μήπως;


Ταχυδακτυλουργία: ταχυδακτυλουργία

α: έξυπνα τρικ που εκτελέστηκαν ή παραπλάνηση

β: μια ταχυδακτυλουργία που απαιτεί επιδεξιότητα


c: ικανότητα και επιδεξιότητα στην ταχυδακτυλουργικά κόλπα

Najib Razak "Malaysia Airlines εκφράζει τη βαθιά λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέρα ​​από κάθε λογική αμφιβολία ότι MH370 έχει χαθεί και ότι κανένας από τους επιβαίνοντες επέζησαν ... εμείς πρέπει τώρα να αποδεχθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν το αεροπλάνο έπεσε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό." (Νέα Υόρκη Times)

Razak, πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι λείπει η πτήση MH370 συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό .

Razak με βάση την ανακοίνωση του σχετικά με νέα ανάλυση από το βρετανικό δορυφόρο Inmarsat εταιρεία, η οποία προέβλεπε δορυφορικά δεδομένα, και Αεροπορικών Ατυχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου Υποκατάστημα Διερεύνησης (AAIB), η οποία χρησιμοποιείται για τα δεδομένα να έχουν πρόσβαση την πιθανότητα ικανότητα του αεροσκάφους να βγουν στη στεριά.

Οι επιχειρήσεις "κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι MH370 πέταξε κατά μήκος του νότιου διαδρόμου, και ότι η τελευταία θέση του ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ," είπε ο κ. Razak.

"Αυτή είναι μια απομακρυσμένη τοποθεσία, μακριά από τυχόν τόπους εκφόρτωσης. Ως εκ τούτου, είναι με βαθιά θλίψη και λυπάμαι που πρέπει να σας πληροφορήσω ότι, σύμφωνα με τα νέα αυτά δεδομένα, η πτήση MH370 έληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό ».

Η αεροναυπηγική τη στιγμή βρίσκεται στον πυθμένα του ωκεανού. Όλες οι ψυχές έχουν επί του σκάφους έχουν χαθεί. Το αμετάκλητο της ανακοίνωσης φέρνει κλείσιμο στα μέλη της οικογένειας των επιβατών και του πληρώματος του MH370. Αλήθεια;

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας και αρκετά μέλη των ομάδων έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν έχουν ευχαρίστησε δημόσια INMARSAT για την επιμελή αναθεώρηση τους από τα δεδομένα. Έτσι, ο οποίος είναι ακριβώς INMARSAT, και τι θα μπορούσε μια ιδιωτική εταιρεία ελπίζουν να κερδίσουν με την παροχή πληροφοριών που μπορεί να είναι ένα "ταχυδακτυλουργία" παρά μια έγκυρη τέλος στη Saga;

Μπορεί να είναι αρκετά εκπλαγείτε να μάθετε ποιος είναι πίσω από την παγκόσμια εταιρεία και πώς οι πολιτικές τους ευθυγραμμίσεις μπορεί να έχουν επηρεάσει το συμπέρασμα.

INMARSAT είναι μια βρετανική εταιρεία δορυφορικών τηλεπικοινωνιών προσφέροντας στους διεθνείς υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας και δεδομένων για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, μέσω των φορητών ή κινητών τερματικών που επικοινωνούν με τους επίγειους σταθμούς μέσω έντεκα γεωστατικούς δορυφόρους τηλεπικοινωνιών. Δικτύου Inmarsat παρέχει υπηρεσίες επικοινωνιών σε μια σειρά από κυβερνήσεις, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις επιχειρήσεις με την ανάγκη να επικοινωνούν σε απομακρυσμένες περιοχές, ή όταν δεν υπάρχει αξιόπιστο επίγειο δίκτυο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά το 1979 ως Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλιακών Δορυφόρων (Inmarsat), μια μη κερδοσκοπική διεθνής οργανισμός, που συστάθηκε με εντολή του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), ενός οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, με σκοπό την ίδρυση ενός το δίκτυο δορυφορικών επικοινωνιών για τη ναυτιλιακή κοινότητα.

Αρχικά, το μοντέλο ήταν αυτό της Intelsat, μια διεθνή κοινοπραξία που παρέχονται δορυφορικές επικοινωνίες μεταξύ των χωρών μελών. Το ιδρυτικό μέλος της Intelsat, και το μέλος των ΗΠΑ, ήταν Communications Satellite Corporation (COMSAT). Comsat έλαβε επίσης το προβάδισμα στην ίδρυση του Inmarsat. Inmarsat ξεκίνησε την εμπορική του 1982. Από την αρχή, το ακρωνύμιο "Inmarsat" χρησιμοποιήθηκε. Η πρόθεση ήταν να δημιουργηθεί ένα όργανο αυτοχρηματοδότησης που θα βελτιώσουν την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα. Το όνομα άλλαξε σε "Διεθνούς Οργανισμού Κινητών Δορυφόρων" όταν άρχισε να παρέχει υπηρεσίες στους χρήστες αεροσκαφών και φορητό, αλλά το ακρωνύμιο "Inmarsat" κρατήθηκαν. Όταν ο οργανισμός μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία το 1999, η επιχείρηση χωρίστηκε σε δύο μέρη: Το μεγαλύτερο μέρος της οργάνωσης μετατράπηκε στην εμπορική εταιρεία, Inmarsat PLC, και μια μικρή ομάδα έγινε ο ρυθμιστικός φορέας, iMSO. Inmarsat ήταν η πρώτη διεθνής οργάνωση δορυφόρος που ιδιωτικοποιήθηκε.

Το 2005 Apax Partners και Permira αγόρασε μετοχές της εταιρείας. Η εταιρεία είχε επίσης την πρώτη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου το εν λόγω έτος. Τον Μάρτιο του 2008 αποκαλύφθηκε ότι ΗΠΑ Hedge Fund Harbinger Capital ανήκει το 28% της εταιρείας. Τον Ιούλιο του 2009, Inmarsat ολοκλήρωσε την εξαγορά του 19 τοις εκατό των μετοχών της SkyWave Mobile Communications Inc, πάροχος του Inmarsat D υπηρεσιών δικτύου + / IsatM2M, το οποίο με τη σειρά του αγόρασε την επιχείρηση από GlobalWave TransCore. [ Στις 15 Απριλίου 2009, Inmarsat ολοκλήρωσε την εξαγορά του παρόχου δορυφορικών επικοινωνιών Stratos Global Corporation (Στράτος)

Θα ήταν συνετό να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην μεγαλύτερη ενιαία ιδιοκτήτη του INMARSAT:

Harbinger Capital

Harbinger ιδρύθηκε από τον Senior Managing Director της Philip Falcone και Harbert Management Corporation, ένα Μπέρμιγχαμ, Αλαμπάμα, εταιρείας επενδύσεων που παρείχε μεγάλο μέρος της αρχικής χρηματοδότησης.Harbinger είχε υπό διαχείριση κεφάλαια 26,5 δισεκατομμύρια δολάρια (£ 13.4 δισεκατομμύρια), από τα τέλη του Ιουνίου του 2008. Το 2009, Harbinger απέκτησε την κυριότητα των κεφαλαίων της από Harbert, αν Harbert χειρίζεται διοικητικές λειτουργίες Harbinger για μια σύντομη μεταβατική περίοδο. Επίσης, το 2009, απέκτησε τον έλεγχο της Harbinger απόθεμα του Zapata Corporation και άλλαξε το όνομά της σε The Harbinger Group, Inc

Harbinger έχει στην κατοχή του μεγάλα μερίδια στην εφημερίδα The New York Times Company, Cleveland-Cliffs, και το 28% της κατοχής μετοχών της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Inmarsat. Η εταιρεία έχει επίσης ανήκει συμμετοχές σε αντίπαλες εταιρείες δορυφορικών SkyTerra και Terrestar.

Harbinger Capital, η οποία ανήκει Russell Hobbs, συγχωνεύθηκε με την Spectrum Brands στις 16 Ιουνίου 2010, για 661.000.000 δολάρια και ελέγχει σήμερα το 64% περίπου του κατασκευαστή της συσκευής, Spectrum.

Τώρα, όπως μπορούμε να εκτελέσουμε τη δέουσα επιμέλεια και ακολουθήστε τα χρήματα, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια εταιρεία που ξεχωρίζει εδώ. Ποιος είναι ότι ρωτάτε; Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά στο The Zapata Corporation:

ZAPATA CORPORATION

Harbinger Group, Inc (NYSE: HRG), πρώην Zapata Corporation , είναι μια εταιρεία συμμετοχών που εδρεύει στο Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη, και προερχόμενο από έλαιο εταιρεία που ξεκίνησε από μια ομάδα που περιλαμβάνει πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών George HW Bush . Δεσμοί μεταξύ της εταιρείας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών υπάρχουν. Το 2009, μετονομάστηκε σε Harbinger Group, Inc, σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν τέτοιες συνεργασίες.

Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο στο οποίο έχουμε ζητήσει ό, τι αυτή η «ιδιωτική» εταιρεία μπορούσε να ελπίζει να κερδίσει από την παροχή παραπλανητικών στοιχείων και την αποστολή τον κόσμο στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, το οποίο είναι το πιο έρημες και επικίνδυνη ωκεανό στον κόσμο.

Έχει αναφερθεί ότι η FLT 370 γίνεται 12 μέλη του πληρώματος και 227 επιβάτες από 15 χώρες. Ποιοι ήταν αυτοί οι επιβάτες; Από το 227, 20 υπάλληλοι της Freescale Semiconductor , μια εταιρεία που εδρεύει στο Ώστιν, Τέξας - 12 ήταν από τη Μαλαισία, και 8 από την Κίνα.

Freescale είχε εμπλακεί σε διαβαθμισμένες έργο της κυβέρνησης με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι η κυβέρνηση της Μαλαισίας έχει συνεχώς αρνήθηκε να εκδώσει τον κατάλογο φορτίου. Ήταν κάτι επί του σκάφους, το αεροσκάφος αυτό εκεί; Ίσως κάτι που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς Freescale και στο δρόμο του προς το Πεκίνο να πωλούνται ή μεταβιβάζονται στους Κινέζους;

Θα μπορούσε να είναι ότι η Inmarsat είναι συνένοχοι σε εκτροπή της παροχής του φορτίου και η ομάδα των μηχανικών στο Πεκίνο;

Θα μπορούσε να είναι ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους αυτών που ελέγχουν Inmarsat δεν θέλουν την αλήθεια να πει για την τύχη της Μαλαισίας Boeing 777;

Ένα μικρό "ταχυδακτυλουργία" και ο κόσμος είναι πεπεισμένος ότι Flt 370 βρίσκεται κάτω από τους ωκεανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...