Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τάσο, μυστικές είναι οι διαβουλεύσεις για να γίνεται συνιστώσες του Τσίπρα με τον Ντάβρη;;;

 ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Τσανεκλίδης Τάσος -Μπαρμπανίκος 2  — Τάσο Τσανεκλίδη και Ντάβρη, εδώ είμαστε Tsoutsouneriko ιστολόγιο και δεν χάβουμε τη πάσα μακακία παντός εκάστου. Το γυροφέρνατε από καιρό και απλώς επιχειρούσατε να το ντύσετε με αντι-Νικολοπουλικό μανδύα. Βοά πλέον ο τόπος, ότι ο κολλητός σου, για να εξασφαλίσει ξανά έδρα, τρέχει και παρακαλά τη συμμορία του Τσίπρα.

  — Εσύ μάλλον το παίζεις κολαούζος του Ντάβρη, και λυπάμαι δεν θα σου κάνω τη χάρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας στηρίξω.

  — Φαίνεται ότι κι΄ εσύ, όπως και κάθε πολιτικός αεριτζής, ενθουσιάζεστε αν κάποιος κάνει κριτική στον Καμμένο ή στον Καπερνάρο, αλλά καθ΄όσο με αφορά, δεν προσέξατε ότι ειδικά στον Καμμένο τα έσυρα για τα καλά, επειδή μέσα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, όλα ήταν τόσο λάσκα, που ο κάθε μακάκας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του.

  — Τη νύχτα σε σκοτεινά υπόγεια ρε Τάσο θα συνδιαλλαγείς με αόρατους αντιμνημονιακούς τοξοβόλους;;; Τόσο παρακατιανούς μας θεωρείς, εσύ και ο Ντάβρης, που δεν μας κάνεις τη χάρη να μας πεις ποιοι είναι αυτοί που θα συναποτελέσουν το νέο αντιμνημονιακό τόξο;;;; όταν τους βρεις, μη ξεχάσεις να με ενημερώσεις. Μέχρι τότενες, μη στέλνεις μπαρούφες…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ελπίζω ο Καμμένος να μη κάνει τη μακακία και σας δεχθεί πίσω….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...