Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα Αγάπης και Ελευθερίας της Ιεραποστολικής Εκκλησίας


Αρχιεπίσκοπος Νέας Αγγλίας ΧριστόφοροςΑ
Μήνυμα Αγάπης και Ελευθερίας της Ιεραποστολικής Εκκλησίας που μαρτυρεί το Λόγο του Αγαθού του Τριαδικού Θεού εν τη ιεραποστολική διακονία των νέων Ελλήνων ιεραποστόλων, εν τοις εσχάτοις χρόνοις.
2014! Σημαντική Χρονιά. Οδεύουμε σε μία αλήθεια την οποία θα φανερώσουμε στην ιεραποστολική μας διακονία. Ως ιεραπόστολοι κινούμεθα να σας υποδείξουμε την παρακαταθήκη σας, τα απαγγέλματα αυτής της παρακαταθήκης, για το μέλλον των γενεών των παιδιών σας.
Σημεία καιρών θα εμφανιστούν μέσα από τη φαυλοκρατία, την κομματοκρατία και το φαυλοχριστιανισμό που αιώνες, με αλαζονεία δαμάζει την ανθρώπινη εικόνα και την φοβίζει. Θα τους κατεβάσουμε από την καθέδρα του Γολγοθά και από την καθέδρα της Δημοκρατίας, του Πολιτεύματος της κληρονομιάς μας.
Σημεία καιρών θα ξεσκεπάσουν τις μάσκες των νεογραικύλων προδοτών εξουσιαστών που καταδυνάστευσαν τον λαό μας, τον μόχθο του εργάτη και τον άπορο συνταξιούχο και θα ζητήσουμε πίσω τον ιδρώτα μας που αιώνες πότισε και ποτίζει τη ματωμένη γη των πατέρων μας.
Μην οπισθοχωρείτε! Ο Έλληνας τραβάει πάντα μπροστά. Γιατί ο Έλληνας, ως αυτόχθων, όπως ισχυρίζεται και ο Ισοκράτης, γεννήθηκε μέσα από αυτή τη γη, τη γη του, την ΕΛ – ΛΑΣ, το λίθο φωτός, που πήγασε τον πολιτισμό στην οικουμένη. Ο καθένας από εμάς ας γίνει ένας ιεραπόστολος, για μια μεγάλη πραγματική λευτεριά, μέσα από την οποία η παρακαταθήκη του Έλληνα θα ξαναζωντανέψει και θα καταστήσει σύμμορφη του Πνεύματός του τη γη του και τον ουρανό, μετουσιώνοντάς τα σε νέα γη και νέο ουρανό.
Με ανάταση των χεριών επί του Ιερού Βράχου της Πνυκός, με βροντερές φωνές και οργή λαού, η φωνή του Θεού των Ελλήνων θα καταργήσει την κακή φυτεία πάσης μορφής εξουσίας και θα επαναφέρει το Πολίτευμα της Δικαιοσύνης του Πνεύματός Του γιατί «Τίς Θεός μέγας ως ο Θεός ημών;» και πάντες οι λαοί θα προσκηνύσουν το Πολίτευμα της Δημοκρατίας εν τη Εκκλησία της Πνυκός των Ελλήνων γιατί «Ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών».
Μήνυμα ειρήνης με το έμβλημα της περιστεράς, που συμβολίζει τον Ιορδάνη ποταμό και μαρτυρεί το Τριαδικό της Θεότητος, να λειτουργήσει τριαδικά ανοίγοντας τη χρυσή πύλη του Καλλικράτη για να μεταπηδήσουν μέσα από αυτήν λαμπαδηφόροι ιεραπόστολοι κρατώντας το Σύμβολο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού δια την ημών των Ελλήνων σωτηρίαν.
Καλό κουράγιο, υπομονή, ελπίδα και αγώνα για μια ουσιαστική ελληνική ελευθερία την καινούργια χρονιά!
Ιεραπόστολος Χριστόφορος Λαϊνάκης
Τηλέφωνο: 2103422793

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...