Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Πρωτοφανής βιντεοΑΠΑΤΗ με δήθεν άναμα της ολυμπιακής φλόγας με αναπτήρα στη Μόσχα!!!

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2013 ΜΟΣΧΑ 5  — Η επιδημία του… ολυμπιακού αναπτήρα, που προστρέχει ΒΛΑΚΩΔΩΣ εις βοήθεια υποθετικής ολυμπιακής φλόγας που έσβησε, είναι γνωστή, αλλά ως φαίνεται δεν είναι ιάσιμη και ο κάθε δημοσιοκάφρος μπορεί να παράγει ή να αναμεταδίδει, ότι κοτσάνα τον βολεύει. Προβλέπω, ότι εν τέλει, ο αναπτήρας με την ολυμπιακή δάδα θα γίνουν ολυμπιακό άθλημα.

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2013 ΜΟΣΧΑ 1  — Να πω πάλι ότι δεν τη ζήσαμε τη διαδικασία αφής και περιφοράς απ άκρου εις άκρον το 2004 και το τι κουστωδία ασφαλείας και δημοσιοκάφρων και παραγόντων συνοδεύει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και από κοντά την Ολυμπιακή φλόγα, να έλεγα, ας πάει στα κομμάτια η χατζηπαπαριά. Όμως το έργο το ζήσαμε και να ασφαλίτες, και να δημοσιογράφοι με πούλμαν εκ του σύνεγγυς, και να εφεδρικά οχήματα δίτροχα και τετράτροχα, και να εφεδρικές φλόγες. Περικυκλωμένη η φλόγα από 1 μέτρο μέχρι τα είκοσι μέτρα ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ, για να χωρά και το πούλμαν των δημοσιοκάφρων.

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2013 ΜΟΣΧΑ 2  — Και δεν πρωτοτυπήσαμε. Αυτές τις ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ περιφορές της φλόγας, τις προβλέπει το συμβόλαιο, με το οποίο αναλαμβάνει κάθε χώρα, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ, τη διεξαγωγή θερινών τε και χειμερινών ολυμπιακών αγώνων. Ακόμα και το που θα πιουν νερό οι δρομείς, το που θα κατουρήσουν και το που θα διανυκτερεύσει η φλόγα ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ, προβλέπει το ολυμπιακό συμβόλαιο ανάθεσης!!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ή ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ, ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ!!!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ.

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2013 ΜΟΣΧΑ 3  — Και όλοι οι κάφροι γνωρίζουν, ότι η ΦΑΡΣΑ με το άναμμα του ολυμπιακού πυρσού που δήθεν «έσβησε» έχει ξαναγραφεί σε βίντεο της πλάκας. Και ξανάγινε πριν λίγες μέρες και πρώτος ο χρυσοθήρας Χατζηνικολάου, εμφάνισε πριν 5 μέρες την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟΑΠΑΤΗΣ. Την επομένη, δεν έμεινε ούτε ένα γνωστό ΜΜΕ, που να μην αναμετέδωσε το χυδαίο ψεύδος, του βίντεο με το άναμμα του πυρσού από αναπτήρα στη Μόσχα…. Στη Κόκκινη Πλατεία!!!!… Τι βλέπουμε στη βιντεομαϊμού???

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2013 ΜΟΣΧΑ 4  — Στο βίντεο-απάτη, βλέπουμε έναν ΞΕΜΠΑΡΚΟ κοπρίτη, να διασχίζει μια…. στοά κτιρίου καταστημάτων ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΣ!!!!! Σαν να είχε μπει στου Μαρινόπουλου για κατούρημα και πιτσιλίστηκε η φλόγα για να σβήσει χωρίς περιθώρια!!! Ούτε φρουρά ασφάλειας, ούτε συνοδευτικά οχήματα, ούτε αναπληρωματικά εργαλεία, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ  ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ…. ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΔΑΔΑ, ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΣ, ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΥΒΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!!

  — Είχε όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ η λήψη πανοραμικού της Κόκκινης Πλατείας της Μόσχας. Γιατί τέτοια ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ παράληψη???? Υπήρχε εξέδρα, υπήρχαν επίσημοι, και το κυριότερο???? Η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, ήταν γεμάτη κόσμο, που περίμενε το ΓΕΓΟΝΟΣ της άφιξης της ολυμπιακής φλόγας!!!! Δεν μπορεί λοιπόν, να έχει ο παραγωγός της βιντεοαπάτης την υπομονή, να καταγράφει τον απατεώνα λαμπαδηδρόμο να τρέχει με σβησμένη δάδα, να καταγράφει το καραγκιοζιλίκη με τον επαναλαμβανόμενο αναπτήρα, στη δήθεν Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ….. ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ….

  — ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ότι δεν βρήκα καταγεγραμμένη πηγή, για να δω μήπως το έργο το πήραν από κανένα σατυρικό σάϊτ…. Για δική τους παραγωγή????… Δεν νομίζω ότι θα θελήσουν οι εδώ δημοσιοκάφροι, να διεκδικήσουν δάφνες μέχρι εκεί…. Ρεζίλιδες των σκυλιών θα γίνουν…. Με εξαίρεση τη πρώτη φωτογραφία από τη βιντεοΑΠΑΤΗ, οι υπόλοιπες είναι γνήσιες και οι γνήσιες δείχνουν το πως συνοδεύεται η φλόγα σε όλη της τη διαδρομή…. Μακάκες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...