Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Λόγω πολλών επισκεπτών στην Καβάλα η αγορά ανοιχτή την 28η;

Λόγω πολλών επισκεπτών στην Καβάλα η αγορά ανοιχτή την 28η;Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας την προσεχή Πέμπτη το βράδυ θα συζητηθεί η πρόταση που ήδη διατυπώνεται από μεμονωμένους εμπόρους και επαγγελματίες.
Σύμφωνα με αυτή η αγορά είναι δυνατόν να λειτουργήσει κάποιες ώρες την Δευτέρα 28η Οκτωβρίου 2013- μέρα εθνικής γιορτής και αργίας. Όλα άρχισαν όταν για την ίδια μέρα οριστικοποιήθηκε η άφιξη στην Καβάλα 750 Τούρκων επισκεπτών, όλοι τους από την περιοχή της Τούζλας (κοντά στην Κωνσταντινούπολη). Συμπληρώθηκαν κατάλληλα με την είδηση ότι 26 με 28 Οκτώβρη θα είναι στην Καβάλα με τα αυτοκίνητα τους 100 οδηγοί Mini Cooper. Πρόκειται για την 1η Βαλκανική συνάντηση τέτοιου τύπου αυτοκινήτων που θα γίνει στην Καβάλα. Δεδομένης και της γενικότερης κίνησης εκείνων των ημερών λόγω των εορτών και αργιών στην Τουρκία, οι επαγγελματίες προτείνουν η αγορά να λειτουργήσει εκτάκτως και δοκιμαστικώς Ή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ή από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα.
Δέκτης αυτών των μηνυμάτων είναι ο Εμπορικός Σύλλογος. Θα συζητήσει και θα σκεφθεί περισσότερο το όλο θέμα ώστε την Πέμπτη να παρθεί σχετική απόφαση. Χθες που πρωτοακούστηκε η ιδέα, τα περισσότερα μέλη του συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου φαίνονταν να σκέπτονταν την όλη υπόθεση θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...