Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιπολεμικό συνθήματα ακούσει στο Rose Garden κατά την ομιλία του Ομπάμα



Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου που εκδίδεται από τον Συνασπισμό ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 31 Αυγούστου, 2013 :
Δημοσιογράφοι παρουσιάζουν για την ομιλία του Ομπάμα για τη Συρία ανέφερε ότι τα άσματα των αντιπολεμικών διαδηλωτών, οι οποίοι ήταν στο δεξί πεζοδρόμιο μπροστά από το Λευκό Οίκο, είχαν αρχίσει να ακούγονται δυνατά και καθαρά στο Rose Garden. 
Θα μπορούσαν επίσης να ακουστεί από τους θεατές του Λευκού Οίκου ζωντανή τροφή. Η Αστυνομία Πάρκο και η μυστική υπηρεσία έφερε σε άλογα και χρησιμοποιούνται στυλό για να προσπαθήσει να σπάσει το ράλι στα πρακτικά πριν από Ομπάμα μπήκε στο Rose Garden. Οι διαδηλωτές, που απειλούνται με σύλληψη, αρνήθηκαν τις παράνομες εντολές για να διαλύσει. Είναι σαφές ότι το κίνημα των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο έχει μια τεράστια επίδραση στην πορεία των γεγονότων.
Τώρα, για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης εγχώριας και της παγκόσμιας αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος Ομπάμα αναγκάστηκε να βήμα πίσω από μια επικείμενη επίθεση κατά της Συρίας και λέει ότι θα φέρει το θέμα ενώπιον του Κογκρέσου, η οποία είναι σήμερα σε εσοχή, αλλά οφείλεται πίσω στις 9 Σεπτεμβρίου.
Ο συμβολισμός της στιγμής που δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, όπως ο Πρόεδρος Ομπάμα καθυστέρησε την ομιλία του στο Rose Garden πριν από τους συγκεντρωμένους μέσα ενημέρωσης. Όπως ο ίδιος πήρε το αναλόγιο, ο καθένας στο Rose Garden θα μπορούσε να ακούσει τα άσματα των εκατοντάδων διαδηλωτών μπροστά από το Λευκό Οίκο απαιτητική "No War για τη Συρία." Η διαδήλωση, η οποία ξεκίνησε από το Συνασπισμό ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ήταν μέρος των ημερών σε εθνικό επίπεδο συντονισμένες ενέργειες που έλαβαν χώρα σε δεκάδες πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες.
«Η κυβέρνηση Ομπάμα είναι τελείως απομονωμένη στις προσπάθειές της να προβεί σε παράνομη επιθετικό πόλεμο εναντίον της Συρίας. 90 τοις εκατό των Αμερικανών αντιτίθενται ένα νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Ακόμα και ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο κύριος σύμμαχος του Ομπάμα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της Βρετανίας μετά η Βουλή των Κοινοτήτων απέρριψε το ψήφισμα που να εξουσιοδοτεί βρετανικές δυνάμεις για να πάει στον πόλεμο. Με κάθε μέρα που περνά, το αντιπολεμικό κίνημα έχει την ευκαιρία να κινητοποιήσει, να οργανώσει και να φέρει μαζί μια ισχυρή αντιπολίτευση να σταματήσει αυτό το νέο πόλεμο βομβιστική επίθεση πριν από την έναρξή του, "δήλωσε Sarah Sloan, Εθνικός Συντονιστής προσωπικό του Συνασπισμού απάντηση.
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το δικαίωμα να ενεργούν ως δικαστής, ένορκος και δήμιος. Βομβαρδίζει ή εκτόξευση πυραύλων Κρουζ στη Συρία αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου και θα συνιστά έγκλημα πολέμου ", Sloan συνέχισε.
Ο Συνασπισμός ΑΠΑΝΤΗΣΗ ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση Ομπάμα χρησιμοποιεί το θέμα των χημικών όπλων ως πρόσχημα για να κλιμακώσει την άμεση στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ. Για την τελευταία δεκαετία, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να πραγματοποιήσει αλλαγή του καθεστώτος στο κάθε ανεξάρτητο εθνικιστική κυβέρνηση σε αυτή την πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή, σύμφωνα με τον Συνασπισμό ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Οι πόλεις που κατέχουν διαδηλώσεις σήμερα (Αυγ. 31) περιλαμβάνουν: Huntsville, AL? Fairbanks, Αλάσκα? Chico, Λος Άντζελες, Σακραμέντο, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ, Σάντα Κρουζ, Καλιφόρνια? Denver, Longmont, Κολοράντο? New Haven, CT? Ουάσιγκτον, DC? Fort Myers, Αγία Πετρούπολη / Τάμπα, Tallahassee? Chicago, IL? Des Moines, IA? Fort Wayne, IN? Λούισβιλ, Κεντάκι? Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα? Boston, MA? Τράβερς Σίτι, Μίσιγκαν? Cherry Hill, Highland Park, NJ? Albuquerque, NM? Albany, New Paltz, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη? Asheville, Charlotte, NC? Πόρτλαντ, Όρεγκον? Horsham, Philadelphia, PA? Ντάλας, Σαν Αντόνιο, Τέξας? Bremerton, Σιάτλ Σποκέιν, Ουάσιγκτον? Jefferson, Μιλγουόκι, Ουισκόνσιν.
Η επόμενη διαμαρτυρία στο Λευκό Οίκο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...