Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

END – Σώρρας – Λαμπράκης – ο άστεγος τραπεζίτης Anthony Diamond και ο αναγκαίος… Εβραίος Aaron Herbert Stein!!!

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Anthony Diamond - Diamond και Diamond -END 1  — Θα έχεται βεβαίως παρατηρήσει, όλοι όσοι παρακολουθείτε ή θαυμάζετε ή πιστεύετε τη συμμορία απατεώνων Σώρρα – Λαμπράκη, ότι ο μπλεγμένος με πολλές δίκες που έφτασαν και στον Άρειο Πάγο, Σώρρας, θέλει να το παίξει πολιτικά αντισιωνιστής και ότι οι εβραίοι τον κυνηγούν και τον πολεμούν!!!

=== Όμως, πρωταγωνιστικό ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΟ ρόλο στις κομπίνες τους, παίζει ο… ΕΒΡΑΙΟΣ  Aaron Herbert Stein, ο οποίος ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ μια δήθεν «παγκόσμια» οργάνωση σφραγίδα, με την επωνυμία…. «Ιδρυμα Ελληνισμού!!!!»

  — ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ END:
  — <<Διαμαντόπουλε,
  — μπορείς να μας εξηγήσεις το παρακάτω?
………. [52] Ο κ. McGregor συνημμένα με την επιστολή του, αντίγραφο της σύμβασης μίσθωσης μεταξύ της 1.700.589 Οντάριο Inc, ως ιδιοκτήττριας και του«Ιδρύματος Ελληνισμού,  ενός παγκόσμιου Φιλανθρωπικού & κοινωφελούς οργανισμού, ο οποίος σήμερα εκπροσωπείται στη Βόρεια Αμερική από τον κ. Aaron Herbert Stein,  ο οποίος αντικαθίσταται (=αντιπροσωπεύεται), και διοικείται από τον κ. Anthony Diamond, κάτοικο Wynford 516-18, Τορόντο, Οντάριο, M3C 3S2″ [η υπογράμμιση δική μου] ως ενοικιαστής. Ζήτησε να επαναληφθεί εκ νέου η διαδικασία, για να καταστεί δυνατή η περαιτέρω συμπλήρωση παρατηρήσεων για λογαριασμό του μισθωτή…….
  — ΠΗΓΗ: http://canlii.ca/t/frgjf
  — Προς όλα τα σκουλήκια της END: Όσο και να προσπαθείτε να με αποφεύγετε, το ξεβράκωμα δεν θα το γλυτώσετε.
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ>>
  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Για να μη πει κανείς ότι η φράση είναι αποκομμένη από το δικόγραφο, αν πάμε στο παραπάνω ΛΙΝΚ, διαβάζουμε αμέσως μετά, τη συνέχεια του εν λόγω δικόγραφου, με τα στεγαστικά προβλήματα του ψευτοτραπεζίτη:
…….[53] έλαβα τότε την αλληλογραφία της 3 Μαΐου 2012, από το συνήγορο του ενάγοντος, που αντιτίθεται στην επιστολή του κ. McGregor για να τεθεί ενώπιον μου ως παραβίαση του κανόνα 1.09. Έλαβα στη συνέχεια περαιτέρω επιστολές της 4 Μάη 2012 από τον κ. McGregor και την 8 Μαΐου του 2012 από τον σύμβουλο ενάγοντος.
[54] Το επιχείρημα των καθών είναι, ότι η έκδοση διαταγής πληρωμής (δανείου) δεν θα πρέπει να χορηγείται με υποθήκη, επειδή ο ενοικιαστής των ενυπόθηκων εταιρειών έπρεπε να είχε προειδοποίηθεί για την κίνηση. Εκτός από το γεγονός ότι, όπως προαναφέρθηκε, οι κατηγορούμενοι δεν υπερασπίστηκαν στην πραγματικότητα η δράση στη βάση αυτή, αποδεικνύεται ότι ο μισθωτής «Ίδρυμα Ελληνισμού» είχε λάβει γνώση της ανακοίνωσης τόσο για τη δράση και τη κίνησή μας, διότι ο κ. Diamond είναι ο διαχειριστής του. Είναι υποκρισία του κ. Diamond, να προσπαθεί να υποστηρίξει σε αυτό το σημείο, ότι το «Ίδρυμα Ελληνισμού» δεν είχε γνώση της δίκης, επειδή ο ίδιος σαφέστατα είχε λάβει γνώση. Αν είχε σκεφτεί ότι το «Ίδρυμα Ελληνισμού» είχε το δικαίωμα να αμφισβητήσει τη δράση μας για τα ενυπόθηκα δάνεια, θα μπορούσε να έχει τη βοήθεια του νομικού συμβούλου του, για να θέσει ζήτημα, όταν πληροφορήθηκε τη κίνηση για πρώτη φορά, πριν από μένα, στις 11 Ιανουαρίου 2012. Για λόγους που είναι γνωστοί μόνο στον εαυτό του, δεν έκρινε σκόπιμο να το πράξει…………….
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...