Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

CPJ: Τουρκία Ελευθερία του Τύπου Κρίση Επιδεινώνεται Μετα--Gezi

Taxim-Gezi01-20july2013

Άγκυρα, 17 του Σεπτέμβρη του 2013 -. Θερμαινόμενη αντι-press ρητορική, η εκτόξευση των κορυφαίων δημοσιογράφων, τις απειλές για περιορισμό σε απευθείας σύνδεση ομιλίας, καθώς και μια σειρά από φυσικά και νομικά επιθέσεις περαιτέρω καταστραφεί το περιβάλλον ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία κατά τους μήνες μετά τις διαμαρτυρίες Gezi Πάρκο που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο.

Σε μια επιστολή προς τον πρωθυπουργό Recep Tayyip Erdoğan , η Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Η επιστολή CPJ παραδόθηκε χθες να Kenan Özdemir , ο αναπληρωτής υφυπουργός στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της CPJ για να συζητήσουν την ανησυχία του οργανισμού. Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από CPJ Mims πρόεδρος Sandra Rowe, μέλος του διοικητικού συμβουλίου John Carroll, Εκτελεστικός Διευθυντής Joel Simon, και η Τουρκία ανταποκριτής Özgür Ογκρέτ.


Η επιστολή CPJ κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης ελευθερία του Τύπου, συμπεριλαμβανομένης απελευθερώνοντας αμέσως όλους τους φυλακισμένους δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε στην προφυλάκιση? Σταματήσει η ποινική δίωξη των δημοσιογράφων? Εγκαταλείποντας την επιθετική αντι-press ρητορική που προέρχονται από ανώτερους υπαλλήλους ? και λήγει την πίεση στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ να χαλιναγωγήσουν ή φωτιά επικριτικών δημοσιογράφων.

"Η Τουρκία έχει επιδείξει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, και στρατηγικό ρόλο της στην περιοχή και μεταξύ των δημοκρατιών κόσμος είναι σαφές», δήλωσε ο πρόεδρος CPJ Sandra Mims Rowe. "Ωστόσο, το δυναμικό της Τουρκίας και το σεβασμό που οφείλεται είναι βαθιά σε κίνδυνο από τις προσπάθειές της να φιμώσει αντίθετες φωνές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης."

Η αντιπροσωπεία συζήτησε επίσης τις προσεχείς ετήσια απογραφή CPJ των δημοσιογράφων που έχουν φυλακισθεί σε όλο τον κόσμο, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Το περασμένο έτος, η Τουρκία ξεπέρασε τον κατάλογο με 49 δημοσιογράφους στη φυλακή, ακολουθούμενη από το Ιράν. Στη συνεδρίαση της Δευτέρας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεσμεύεται να παρέχει CPJ πληροφορίες σχετικά με τις περιπτώσεις, η οργάνωση ερευνά για την απογραφή του 2013 στις φυλακές. CPJ χαιρετίζει την ευκαιρία να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση, Rowe είπε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι συζητήσεις των προσπαθειών της CPJ στην Αίγυπτο και τη Συρία να υπερασπιστεί Τούρκοι δημοσιογράφοι απειλούνται.
CPJ καλεί τον Ερντογάν να αγκαλιάσει την ελευθερία του Τύπου


16η Σεπτεμβρίου, 2013

Εξοχότητα Recep Tayyip Erdoğan

Ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Τουρκίας

Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina

PK 06573? Kızılay, Ankara Τουρκία

Χέρι-που παρέχονται μέσω του τουρκικού υπουργείου Δικαιοσύνης

Αγαπητέ πρωθυπουργός Ερντογάν,

Ως ανεξάρτητη διεθνή Τύπο οργάνωση υπεράσπισης της ελευθερίας, η Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων εκφράζει την ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη κρίση της ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία. Πιστεύουμε ότι η αποτυχία της κυβέρνησης να διασφαλίσει την ελευθερία του Τύπου υπονομεύει τις μεγάλες δυνάμεις του έθνους σας.

Τον Οκτώβριο του 2012, όταν CPJ δημοσίευσε την ειδική έκθεση σχετικά με την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία, υπογράμμισε την ευρεία ποινική δίωξη και τη φυλάκιση δημοσιογράφων και της χρήσης της κυβέρνησης των διαφόρων μορφών πίεσης που προωθεί την αυτο-λογοκρισία.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Στην πραγματικότητα, θα επιστρέψει στην Τουρκία με νέες ανησυχίες για τα εξής θέματα:
Η συνεχιζόμενη φυλάκιση των δημοσιογράφων σε αντίποινα για το έργο τους, καθώς και η σύνδεση των εκθέσεων που αμφισβητεί τις πολιτικές της κυβέρνησης με την τρομοκρατία?
Η θερμαινόμενη αντι-τύπου ρητορική που προέρχεται από τα κορυφαία κλιμάκια της εξουσίας που emboldens ζήλο τους εισαγγελείς να πάει μετά από τους κριτικούς, και προκαλεί εκνευρισμού ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης για να καθαρίσετε ειδησεογραφικά τους ανεξάρτητες φωνές, προκειμένου να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους?
Η απόπειρα της κυβέρνησης-κυρώσεις λογοκρισία ευαίσθητα θέματα και γεγονότα ειδήσεων?
Οι επίσημες απειλές να περιορίσει τα social media-ένα Τουρκίας ζωντανό χώρο για την Τουρκία ανεξάρτητη και φωνές της αντιπολίτευσης?
Η χρήση των social media από ένα δημόσιο υπάλληλο για να δυσφημιστεί τουλάχιστον έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο?
Η καταστολή των δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης σε αντίποινα για ανεξάρτητη ή προ-αντίθεσή τους κάλυψη της αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιουνίου, κοινώς γνωστό ως Gezi διαμαρτυρίες πάρκο.

Παρακάτω, έχουμε επεξεργαστεί αυτά τα σημεία και να κάνει συστάσεις.

Όταν CPJ δημοσίευσε την ετήσια παγκόσμια απογραφή του δημοσιογράφων που έχουν φυλακισθεί για το έργο τους σχετικά με 1 Δεκ. 2012 , η Τουρκία κατείχε το 49 εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης πίσω από τα κάγκελα, καθιστώντας οδηγεί δεσμοφύλακα στον κόσμο των δημοσιογράφων. Οι περισσότεροι κρατήθηκαν σε προφυλάκιση, και πολλοί δεν είχαν δει τις διώξεις εναντίον τους. Εμείς κάλεσε την Τουρκία στη συνέχεια να απελευθερώσει τους δημοσιογράφους και ουσιαστικά μεταρρυθμίσει τους νόμους της.

Τον Ιανουάριο, η Τουρκία συνέλαβε 11 περισσότεροι δημοσιογράφοι με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση απαγορευτεί. Η επιβάρυνση αυτή, ένα μέρος της τουρκικής αντιτρομοκρατικού νόμου -έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε βάρος δημοσιογράφων που καλύπτουν τα ευαίσθητα θέματα. Ακόμα κι αν υπάλληλοι δεν αποκαλύπτουν τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των δημοσιογράφων, οι δικηγόροι των πολλών από τους κατηγορούμενους είπε CPJ αποτελούνταν από τηλεφωνικές συνομιλίες καταγράφονται τα περιεχόμενα του οποίου η υπεράσπιση δεν επιτράπηκε να επανεξετάσει, καθώς και φωτογραφίες και κλιπ τύπου. Πέντε από τους 11 δημοσιογράφοι κρατούνται τον Ιανουάριο παραμένουν σήμερα στη φυλακή? Αρκετές των κρατουμένων ανέφερε ξυλοδαρμό κρατουμένων από την αστυνομία, CPJ έρευνα δείχνει.



Τον Ιούνιο, όταν CPJ έκανε μια εσωτερική, στα μέσα του έτους ενημέρωση του φυλακισμένου ρόστερ στην Τουρκία, θα αντιστοιχούσαν επτά εκδόσεις , όλα εξαρτάται, όπου οι δημοσιογράφοι είχαν αφήσει έξω από τη φυλακή εν αναμονή των αποτελεσμάτων των δοκιμών και τους τουλάχιστον πέντε νέες φυλακίσεις .

Επιπλέον, ένας Αύγουστος δικαστήριο ετυμηγορία στην υπόθεση Εργκένεκον , μια υποτιθέμενη μεγάλη αντικυβερνητική συνωμοσία που δηλώθηκαν τουλάχιστον 20 δημοσιογράφοι ένοχοι για συμμετοχή στην πλοκή, και τους δόθηκαν μεγάλες ποινές φυλάκισης.

Ενώ οι περιοριστικοί νόμοι και οι διώξεις είναι κεντρικής σημασίας για την κρίση των μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία, το ίδιο είναι και η ατμόσφαιρα ενισχύεται στην κορυφή τα επίπεδα της κυβέρνησης. Όταν κορυφαίοι αξιωματούχοι χρησιμοποιούν τον όρο «τρομοκράτες» για να περιγράψει κρίσιμες δημοσιογράφοι στέλνουν ένα ανησυχητικό μήνυμα που θα μπορούσε να προκαλέσει άλλους να αναλάβουν δράση.

Σε ένα ευρέως παράδειγμα, το Μάρτιο, θα excoriated την τουρκική εφημερίδα Milliyet , αφού δημοσιεύθηκε διέρρευσαν πρακτικά συνεδρίασης Φεβρουάριο μεταξύ του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο φυλακισμένος ηγέτης του Κόμματος του εκτός νόμου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), και βουλευτές του φιλοκουρδικού Ειρήνης και Κόμμα της Δημοκρατίας (BDP). Hasan Cemal, ένα από Milliyet αρθρογράφους 's που οδηγεί, επέκρινε τις ενέργειές σας στην υπόθεση και αργότερα απολύθηκε ως αποτέλεσμα της πίεσης της κυβέρνησης, σύμφωνα με το δικό του λογαριασμό.

Με τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης υπό πίεση, το Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχει γίνει μια σημαντική διέξοδο για την ελευθερία της έκφρασης στην Τουρκία. Αλλά οι πρόσφατες επίσημες παρατηρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των απειλών για τον περιορισμό της σε απευθείας σύνδεση ροή των πληροφοριών, προκαλεί ανησυχία.

Στις αρχές Ιουνίου, η αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές σε εθνικό επίπεδο αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που απορρέουν από την καταστολή των ακτιβιστών συσπείρωση ενάντια στην καταστροφή του Gezi Istanbul Park, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να περιορίσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο , σύμφωνα με πληροφορίες εκθέσεις.

«Γνωρίζουμε τα γεγονότα κατευθύνονται από ορισμένα κέντρα," Arınç είπε. «Γνωρίζουμε ψεύτικο είδηση ​​που δημοσιεύεται. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να δείξουμε τι είμαστε δημοκράτες. Είναι δυνατόν να κλείσει όλα αυτά. . Είναι δυνατόν να εμποδίζουν την πρόσβαση "Και συνέχισε:" [Δείτε] τα tweets? Δούμε όσους τάξη, γύρω από το διακομιστή στο κέντρο από τις ΗΠΑ? Είναι οι πραγματικοί δράστες ».

Ξανά και ξανά, η ιστορία έχει αποδείξει ότι, σε περιόδους αναταραχής, μια καλά πληροφορημένη κοινωνία έχει μια καλύτερη ικανότητα να αποκαταστήσει και να θεραπεύσει τον εαυτό του. Η κυβέρνηση της Τουρκίας θα έπρεπε να ενθαρρύνει μια ζωντανή συζήτηση, μια ποικιλία των απόψεων και των ανεξάρτητων εκθέσεων σχετικά με τα γεγονότα ειδήσεων ζωτικής σημασίας για το κοινό.

Όμως, δυστυχώς, η κυβέρνησή σας έχει προσπαθήσει επανειλημμένως να ελεγχθεί η ροή ειδήσεων. Λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις Gezi γεγονότα Πάρκο, όταν δίδυμο παγιδευμένα αυτοκίνητα συγκλόνισε την περιοχή της Reyhanli στη νοτιοανατολική επαρχία Χατάι κοντά στα συριακά σύνορα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 51 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες άλλα, ένα τοπικό δικαστήριο εξέδωσε μία διαταγή σε όλα ειδησεογραφική κάλυψη της επίθεσης. Η απαγόρευση ήταν άνευ προηγουμένου τόσο σε έκταση και με τον τρόπο που επιβλήθηκε.

Μέσα σε λίγες ώρες από τη βομβιστική επίθεση, η αστυνομία στο Χατάι, Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα επισκέφθηκε αίθουσες τύπου και παρουσίασε την δικαστική εντολή για τους διαχειριστές των μέσων ενημέρωσης για να εξασφαλιστεί ότι τηρούνται. Η σειρά απαγορευτεί "κάθε είδους ηχογράφηση φωνής και οπτική, feeds, έντυπα και οπτικά μέσα [αρχεία], και τα δεδομένα στο διαδίκτυο" για το περιστατικό Reyhanli. Η σειρά απαγόρευσε επίσης την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με "τη σκηνή γεγονός, οι νεκροί και οι τραυματίες στη σκηνή εκδήλωση, καθώς και το περιεχόμενο της εκδήλωσης».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σαντουλάχ Εργκίν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η λογοκρισία ήταν αναγκαία για τη διασφάλιση της έρευνας για τη βομβιστική επίθεση και να προστατεύσει το κοινό "από το να επηρεαστεί αρνητικά" ψυχολογικά. Για να διασφαλιστεί περαιτέρω ότι η εντολή διαδόθηκε ευρέως, η κατάσταση μετάδοσης ρυθμιστή RTÜK ανακοίνωσε επίσης.

Λίγοι μέσα ενημέρωσης συμμορφώθηκε προς την απόφαση gag Reyhanli και ένα γήπεδο σε Hatay αρθεί κατ 'έφεση. Αλλά το ίδιο το γεγονός ότι επιβλήθηκε και υψηλόβαθμους αξιωματούχους που υποστηρίζεται σε δημόσιες δηλώσεις-βαθαίνει ανησυχίες για την κατάσταση της ελευθερίας της έκφρασης και το δικαίωμα του κοινού να γνωρίζει στην Τουρκία.

CPJ επίσης τεκμηρίωσε πολλές περιπτώσεις επιθέσεις και για την παρεμπόδιση και την κράτηση των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ αστυνομικών και αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και αλλού στην Τουρκία. Περιλαμβάνουν περιπτώσεις στις οποίες οι δημοσιογράφοι είχαν ως στόχο εσκεμμένα από την αστυνομία σε αντίποινα για τη φωτογράφηση των συγκρούσεων. Τόσο σε τοπικό όσο και διεθνείς δημοσιογράφοι είχαν επηρεαστεί.

Ακόμη πιο ανησυχητικό ήταν η απόφαση της τουρκικής ρυθμιστικής τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, RTÜK, για να τιμωρήσει τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς σε σχέση με την κάλυψή τους από τα Gezi διαδηλώσεις Πάρκο. Η ρυθμιστική αρχή επέβαλε πρόστιμα εναντίον της pro-αντιπολίτευσης τηλεοπτικούς σταθμούς Ulusal Kanal, Halk TV, Cem TV, και EM τηλεόραση, στο ποσό των 12.000 τουρκικές λίρες (ΗΠΑ 6.460 δολάρια) η κάθε μία, με την κατηγορία ότι «υποκίνηση της βίας» και «παραβίαση των αρχών τηλεοπτικές εκπομπές», σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφία . RTÜK είπε ζωντανή κάλυψη των σταθμών των συγκρούσεων μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών "θα μπορούσε να βλάψει τη σωματική, ηθική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών και των νέων,« οι εκθέσεις είπε.

Στα μέσα Ιουνίου, με εντάσεις τρέχουν υψηλό, σας κατηγόρησε δημοσίως τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεροληπτική κάλυψη των γεγονότων Gezi Πάρκο, ξεχωρίζοντας CNN International, το BBC και Reuters. Πριν ράλι των φιλάθλων, είπατε τα ξένα μέσα ενημέρωσης "κατασκευάζονται ειδήσεις," The New York Times ανέφερε . "Θα απεικονίζεται η Τουρκία με διαφορετικό τρόπο στον κόσμο," που φέρεται να είπε, αναφερόμενος στην διεθνή μέσα ενημέρωσης. "Θα μένουν μόνοι με ψέματα σας." Θεωρούμε την πρότασή σας ότι η διεθνής κάλυψη ήταν μέρος ενός οικοπέδου για να ανατρέψει την κυβέρνησή σας εξαιρετικά ανησυχητικό.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Δήμαρχος της Άγκυρας Melih Gökçek ξεκίνησε μια πλαστή και φλεγμονώδεις εκστρατεία στο Twitter εναντίον τοπικό δημοσιογράφο του BBC Selin Girit, επισήμανση της έναν προδότη και έναν κατάσκοπο στο έκδηλη διαφωνία με την κάλυψη του BBC των διαδηλώσεων.

Gökçek δημιούργησε μια κρίσιμη hashtag "# ingiltereadınaajanlıkyapmaselingirit", το οποίο στα αγγλικά σημαίνει "Μην είσαι ένας κατάσκοπος στο όνομα της Αγγλίας, Selin Girit» και κάλεσε τους οπαδούς του να το διαδώσει στο Twitter. Girit έλαβε «ένα μεγάλο αριθμό απειλητικά μηνύματα" σε απάντηση στις ενέργειες του δημάρχου, το BBC είπε σε μια δήλωση .

CPJ επίσης θορυβηθεί από τις εκθέσεις των πολυάριθμων απολύσεις και υποχρεωτικές παραιτήσεις των κρίσιμων αρθρογράφους, συντάκτες και δημοσιογράφους, και σε προφανή αντίποινα για την κάλυψή τους από τα Gezi διαμαρτυρίες πάρκο. Σύμφωνα με τους συνεργάτες μας στην Τουρκική Ένωση Δημοσιογράφων, μια ένωση ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης ότι τα έγγραφα επιθέσεις στον Τύπο, τουλάχιστον 22 δημοσιογράφοι απολύθηκαν και ένα άλλο 37 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους πάνω από την κάλυψη τους από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Ως αποτέλεσμα της άμεσης ή έμμεσης πίεση της κυβέρνησης, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν απορριφθεί πολλές δημοφιλείς δημοσιογράφοι και η απουσία των φωνών τους ήταν εμφανή.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να λάβουν τα ακόλουθα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι ο τύπος είναι σε θέση να λειτουργούν ελεύθερα και χωρίς το φόβο της παρενόχλησης και της δίωξης σε αυτή την κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της Τουρκίας:
Απελευθερώστε όλους τους δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε στην προφυλάκιση χωρίς καθυστέρηση.
Επανεξετάσει τις περιπτώσεις των δημοσιογράφων πίσω από τα κάγκελα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν ήδη καταδικαστεί σε ευρείες αντιτρομοκρατικό νόμο και την ποινική τελών κώδικα.
Ανάσχεση της ποινικής δίωξης των δημοσιογράφων σε σχέση με την αναφορά και σχολιασμός τους? Παύσει να χρησιμοποιεί τη δημοσιογραφία ως απόδειξη της εγκληματικής δραστηριότητας.
Σταματήστε εξισώνοντας αναφοράς, που αμφισβητεί τις πολιτικές της κυβέρνησης με την τρομοκρατία.
Σταματήστε την πίεση που ασκείται στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να μετριάσει τους κάλυψης ή να απαλλαγούμε από τους κριτικούς.
Εξετάστε τις ενέργειες επιβολής του νόμου της Τουρκίας εναντίον δημοσιογράφων που καλύπτουν τις διαδηλώσεις Gezi πάρκο, και τη δίωξη οποιασδήποτε υπεύθυνη για την επίθεση, την κράτηση, παρεμπόδιση, ή με άλλο τρόπο στόχευσης των δημοσιογράφων στην εργασία.
Μεταρρύθμιση όλους τους νόμους που χρησιμοποιείται συνήθως κατά των μέσων ενημέρωσης, περιλαμβανομένων και των διατάξεων του ποινικού κώδικα και αντιτρομοκρατικού νόμου που ποινικοποιεί συλλογής ειδήσεων και διάδοση των κρίσιμων, ευαίσθητα, ή αντίθετες απόψεις. Περιορίστε τα κάτω και να ορίσει σαφώς την έννοια του όρου «τρομοκράτη». Στην κατάργηση ή τη σύνταξη τροποποιήσεις εκείνων των νόμων, να συνεργάζεται στενά με τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, πατήστε οργανώσεις για την ελευθερία και τους διεθνείς οργανισμούς με εμπειρία στην παροχή συμβουλών χώρες για τη θέσπιση εθνικής νομοθεσίας που πληροί τα διεθνή πρότυπα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ελευθερία του Τύπου.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας. Σχεδιάζουμε να απελευθερώσει αυτή την επιστολή για την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. Ανυπομονούμε για την απόκριση της κυβέρνησής σας με τα εγείρει ανησυχίες και σε συνεχιζόμενη συμμετοχή στο δημόσιο διάλογο γύρω από αυτά τα κρίσιμα ζητήματα.

Με εκτίμηση,

Joel Simon, CPJ εκτελεστικός διευθυντής

CC: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Abdullah Gül υπουργός Δικαιοσύνης Σαντουλάχ Εργκίν υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...