Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ρατσιστικά ψέματα μεγαλογιατρών έχουν κοντά ποδάρια, στον πόλεμο των κατσαπλιάδων κατά της Συρίας.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΡΗΝΗΣ -ΣΥΡΙΑ  — Ο ανάξιος ρασοφόρος Ιερώνυμος, παρέα με την ομάδα μεγαλογιατρών του Πατούλη, φέρονται (σύμφωνα με κάποιες αναρτήσεις) να έχουν φτιάξει μια άκρως ρατσιστική οργάνωση (στην οποία δίνουν τα πάντα σε ότι αφορά τη Συρία), δήθεν για παροχή ιατρικής βοήθειας στα παιδιά της Συρίας που είναι θύματα του πολέμου!!! Όλων των παιδιών???

  — ΟΧΙ…!!! Δικαιούχα είναι μόνο τα παιδιά που πιστεύουν στους αυτοαποκαλούμενους αντικαθεστωτικούς εισβολείς που χρηματοδοτεί το ΝΑΤΟ για να σφάζουν τα παιδιά της Συρίας μαζί με τις μανάδες τους!!!! Η οργάνωση ονομάστηκε «Γιατροί της Ειρήνης» αλλά στη πράξη παρέχει υποστήριξη (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ!!! Επομένως έχει όλα τα χαρακτηριστικά της ρατσιστικής μεροληπτικής συμπεριφοράς και στερείται κάθε χαρακτηριστικού ουδετερότητας, που θα έπρεπε να έχει σε συνθήκες πολέμου.
  — Η δράση της οργάνωσης είναι περιστασιακή και περιγράφεται σε ολιγοήμερες εκδρομές και πολύ φωτογράφιση μεμονωμένων ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ εκ του ασφαλούς!!!! Το μεγαλύτερο καύχημα της ΝΑΤΟϊκής οργάνωσης, είναι ο εμβολιασμός ….40 παιδιών!!!! Η μαύρη προπαγάνδα, στη προσπάθειά της να προβάλει οτιδήποτε αντικαθεστωτικό στη Συρία, εμφανίζει μια ομαδούλα 4 ατόμων (2 γιατρών και 2 νοσοκόμων) να λειτουργούν ….62 νοσοκομεία, σε ….ένα (1) δωμάτιο!!!!! Το ίδιο ακριβώς προπαγανδιστικό ρατσιστικό υλικό, άσχετοι κοντυλοφόροι, το αναπαράγουν επί μήνες, με μικροπαραλλαγές, στη προσπάθειά τους να δείξουν μια δήθεν αδιάλειπτη παρουσία στο Συριακό έδαφος, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, εκτός από το Ερσάλ, στη περιοχή Αλ Ζουσίγιε, που είναι το ορμητήριο των εισβολέων κατσαπλιάδων του ΝΑΤΟ. Στη καρδιά των σφαγέων, των γυναικόπαιδων του Συριακού λαού!!!!!
  — Οι «Γιατροί της Ειρήνης» που παρέχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στους αντικαθεστωτικούς εισβολής, είναι παρακλάδι της διεθνούς ρατσιστικής οργάνωσης «Medical Relieve of Syria» και σύμφωνα με τοhttp://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/259008/i-sygklonistiki-martyria-ellinon-giatron-tis-eirinis-apo-ti-syria#ixzz2epzhvA4t  μας λένε οι ίδιοι:  «Τις δυσκολίες στο αεροδρόμιο της Βηρυτού με το ιατροφαρμακευτικό υλικό, τις ξεπεράσαμε με την βοήθεια της Medical Relieve of Syria, Διεθνούς ανθρωπιστικής Οργάνωσης με την οποία είχαμε συνεργαστεί και στα γεγονότα της Λιβύης (!!!!!). Της μοναδικής ίσως που δραστηριοποιείται αυτήν την περίοδο στο έδαφος της Συρίας.» — ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΛΟΙΠΟΝ, απο την ίδια πλευρά, των αντικαθεστωτικών εισβολέων του ΝΑΤΟ!!!!!
  — Κάποιος Λάκης Γιαννιδάκης ανέλαβε να διευρύνει το φωτοστέφανο ενός γιατρού του Ευαγγελισμού (βλέπε και http://www.parakato.gr/2013/09/blog-post_1769.html)  , αλλά έγραψε βλακείες που βγάζουν μάτι. Απαντώντας σε αυτές τις βλακείες, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ και έγραψα σε δύο (2) ιστοσελίδες) το παρακάτω σχόλιο:
  — «Πόσο παράνομα πέρασε από τη… Τουρκία??? Εις βάρος της Συρίας είναι το… «παράνομο»??? Τα ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 62 νοσοκομεία, γιατί είναι παράνομα???? Δεν έχουν να πληρώσουν ΦΠΑ?????
   — 62 νοσοκομεία????…. Σε 9 μήνες??? Ποιοι?????  Και γιατί δεν δίνουν τη πατέντα, να εξαφανίσουμε το λειτουργικό κόστος των Ελληνικών νοσοκομείων??? Και όχι μόνο……
   — 9 μήνες (ισχυρίζονται) υπάρχουν στη φωτιά της Συρίας, έμαθε τίποτα για τα χημικά των κατσαπλιάδων εισβολέων, που το εβραιοΝΑΤΟ θέλει να τα φορτώσει στη κυβέρνηση του Άσαντ????
   — Μπάζει από παντού η «είδηση»
   — ΟΥΤΕ προπαγάνδα δεν ξέρουν να κάνουν. Αλλού (Δεκέμβριος 2012) το ίδιο ακριβώς  στόρι κατασκευάστηκε μέσω Λιβάνου και αφορά 4ήμερη εκδρομή συμπαράστασης στους εκδοροσφαγείς του Συριακού λαού…
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, πέρασαν βιαστικά από τον Λίβανο, αλλά το ψέμα της ΝΑΤΟϊκής οργάνωσης δεν χρειάζεται λιβάνισμα. Κάτι τέτοια χρειάζονται ξεσκόνισμα. Αφήστε αυτή τη δουλειά στους Μπόμπολες και στους Ψυχάρηδες.
ΚΑΚΙΑ: Τόσο χρόνο, τόσο έργο, 62… νοσοκομεία!!!! ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ να δυσκολέψετε όσους θέλουν να σας ψάξουν….. Ο Ξαπλωμένος μαντράχαλος με το ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ μπουφάν, που δέχεται το…. εμβόλιο, στα νήπια πηγαίνει???? ΚΟΠΑΝΟΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...