Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


war New World OrderΣυμπαραστάτες στα ψέματα και στο έγκλημα των Αμερικανοεβραιοσιωνιστών κατά της Συρίας είναι ο υπουργός μας εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ και ο σουλτάνος της Τουρκίας Ερντογάν.

Και ενώ τα ψέματα των Αμερικανών δεν έχουν τελειωμό, και ενώ ο υπουργός εξωτερικών της χώρας μας Ευάγγελος Βενιζέλος τάχθηκε υπέρ των Αμερικανών και των ακραίων ισλαμιστών πληρωμένων δολοφόνων ένα νέο βίντεο έρχεται από την Αμερική και από την εκπομπή του Μεγάλου Alex jones για να μας μεταφέρει το πραγματικό κλίμα και την αντίληψη που υπάρχει στην Αμερική από κυβερνητικούς και απλούς πολίτες.
Όπως σχολιάζουν στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δηλώνουν ότι ο Ομπάμα ψεύδεται 100% για την χρήση χημικών από τον Άσαντ και ότι τα χημικά τα έριξαν οι ισλαμιστές και προσκείμενοι στην Αλ ΄κάιντα αντάρτες.
Επίσης επισημαίνουν ότι το χτύπημα των Αμερικανών στη Συρία είναι μονόδρομος αλλά και ότι κρύβει πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο να βρει αντιμέτωπους την Ρωσία και την Κίνα.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δείχνει να τα έχει χαμένα με την απρόσμενη εξέλιξη της Συρίας. Οι τρικλοποδιές που μαζεύουν είναι η μια πίσω από την άλλη!
Τα παιδιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου δείχνουν για άλλη μια φορά πως οι μαχητές δεν φοβούνται τίποτα όταν έχουν το Θεό και το δίκιο με το μέρος τους !
Κάποτε ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε από τη σημερινή Συρία. Δίδαξε τον πολιτισμό και τις αρχές της Ελληνικής κοινωνίας. Σήμερα οι Σύριοι μας θυμίζουν τα παλληκάρια που είχε δίπλα του ο Μέγας Αλέξανδρος.
Θα τα καταφέρουν ότι και να γίνει!
Δείτε το βίντεο από την αποκαλυπτική εκπομπή του Alex Jones (με ελληνικούς υπότιτλους)

 
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...