Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες


Αδέρφια! Μετά από εκτεταμένη περισυλλογή, διαβουλεύσεις με τις Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις και ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ, προσανατολιζόμαστε στην επ' αόριστον ΑΝΑΒΟΛΗ της Ενωτικής Υπερκομματικής Πορείας για την Ημέρα Μνήμης Μακεδονικού Αγώνα.
Ο Σκοπός μας είναι ΙΕΡΟΣ και συνίσταται στην ΕΝΩΣΗ όλων όσων σέβονται και υψώνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την παραμικρή πιθανότητα να πιαστούν στα χέρια ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Τα κόμματα διχάζουν, Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ.
Οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες, αφού επανεκτιμηθεί η άκρως δυσάρεστη κατάσταση ΔΙΧΑΣΜΟΥ που εσκεμμένα καλλιεργείται...
Τα ειλικρινή περαστικά μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στο Συναγωνιστή Αστέριο Χάμο.

Οι ΜΟΝΕΣ Αρχές των Ε.Σ.Π.:
Η Ισχύς εν τη Ενώσει!
Το Έθνος υπεράνω όλων!
Ψηλά οι Σημαίες του Έθνους των Ελλήνων!

"Όποιος άνθρωπος/ συλλογικότητα/ πολιτική οργάνωση ή κόμμα πρεσβεύουν/ προωθούν ολόκληρη ή μέρος της πολιτικής ατζέντας της Εθνικής (Πατριωτικής/ Εθνικιστικής) Ιδεολογίας
[= Εθνικά Θέματα, δυναμική εξωτερική πολιτική έναντι της προκλητικότητας αλβανών, σλάβων και τούρκων, λαθρομετανάστευση, αντιισλαμισμός, ανεργία Ελλήνων/ στήριξη Εθνικής παραγωγής, στήριξη Ελληνικής Οικογένειας/ καταπολέμηση δημογραφικού προβλήματος, επανελληνοποίηση Εθνικής Παιδείας],
τον στηρίζουμε και τον επιβραβεύουμε, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, διατηρούμε την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ μας και το αυτονόητο δικαίωμα/ υποχρέωση καλοπροαίρετης κριτικής.
Είμαστε ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και μετά οτιδήποτε άλλο και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αυτή η ΕΠΙΛΟΓΗ μας να γίνεται ΣΕΒΑΣΤΗ απ' όλους"

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ε.Σ.Π. 21.4.2011
Οι "Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες" δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για ένα λόγο. Για να ορκισθούμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα κομματικών ή άλλων επιλογών μας, ότι πάνω από όλα στην ιεραρχία των αξιών και των προτεραιοτήτων μας βρίσκεται η Πατρίδα μας και το συμφέρον αυτής και του λαού μας ως αναπόσπαστου κομματιού της. Για να υποσχεθούμε όλοι μαζί στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στην ευρύτερη Εθνική μας Οικογένεια ότι οι δράσεις και οι παρεμβάσεις μας θα είναι πυκνές, δυναμικές, συγκροτημένες, υπερκομματικές και αυτονόητα Εθνικές!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173409699462013&set=a.164402263696090.36294.100003789532839&type=1&theater

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στην Ομάδα μας "Εθνικές Δράσεις με τους Ε.Σ.Π. και τις Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις"http://www.facebook.com/groups/ethnika.skeptomenoi/ και ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ όλους τους Ελληνόψυχους!!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Οι Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες ουδεμία εξάρτηση έχουν από κόμματα, γι' αυτό δε γίνονται αποδεκτές "προτάσεις φιλίας" από κομματικές οργανώσεις ή νεολαίες. Αντίθετα, γίνονται δεκτοί όλοι οι Έλληνες Πατριώτες ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης, αρκεί να βιώνουν αληθινά τη ρύση ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ! ΨΗΛΑ οι ΣΗΜΑΙΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ!!!
https://www.facebook.com/notes/πατριωτικός-ελληνικός-σύνδεσμος-λάρισας-ελληνο-κρατειν/τον-ξυλοδαρμο-που-εγινε-εισ-βαροσ-του-προεδρου-του-πεσ-απο-βουλευτεσ-τησ-χα-κατα/658898710811451 — με τον Κωστας Τονιος και 4 ακόμη.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλει σε όλους τους Εθνικιστές και τους Πατριώτες την αναίτια, άνανδρη, βάναυση και δολοφονική επίθεση που έγινε εις βάρος του Προέδρου μας Χάμου Αστέριου και ενός ακόμη μέλους μας από τους ''ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ'' (έτσι δηλώνουν τουλάχιστον) και όχι από αναρχικούς, βο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...