Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Αστυνομικοί της Αλεξ/πολης στην ένστολη κινητοποίηση στη ΔΕΘ.


40881dc7b6477d9b.jpg
Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 17:00 με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως.
Κάλεσμα προς το αστυνομικό προσωπικό της περιοχής να συμμετάσχει στις ένστολες κινητοποιήσεις απευθύνει η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης. Η πρώτη μιας σειράς πανελλαδικών κινητοποίησεων  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 17:00 με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως. 


Την κινητοποίηση εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων μαζί με τις άλλες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας (Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή).

Η Ένωση καλεί τους συναδέλφους της να δώσουν το "παρών" σε ένα αγώνα που "απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι εύκολος αλλά ούτε θα έχει ημερομηνία λήξης, σε έναν αγώνα που κανένας δεν περισσεύει". "Η μαζική συμμετοχή και η δυναμική που θα εκπέμψει η συγκεκριμένη κινητοποίηση θα είναι η απάντηση μας στους κυβερνώντες και στους τροϊκανούς," σημειώνει η Ένωση σε σχετική ανακοίνωσή της "οι οποίοι όπως όλα δείχνουν έχουν βάλει σκοπό να μας εξοντώσουν οικονομικά (μισθολόγιο κ.τ.λ. ) και κοινωνικά (κώδικας μεταθέσεων , πειθαρχικό δίκαιο κ.τ.λ. )".

Η παρουσία και των αστυνομικών της Αλεξανδρούπολης είναι "επιβεβλημένη". "Επιτέλους ας μην αφήσουμε την εσωστρέφεια να γίνει τροχοπέδη στους αγώνες μας και ας κατεβούμε στους δρόμους για να διεκδικήσουμε το δίκαιο μας , για εμάς ,τις οικογένειες μας και την κοινωνία , και να δείξουμε σε αυτούς που καθορίζουν το μέλλον μας , ότι δεν μπορούν αυτό να το κάνουν για εμάς χωρίς εμάς" διαμηνύεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής θα βαρύνουν το Σωματείο και όχι τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...