Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σε 'κλοιό' απεργιακών κινητοποιήσεων και ο Έβρος.




Στις 'επάλξεις' οι εργαζόμενοι του δημοσίου.

Εβδομάδα κινητοποιήσεων είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε με τους εργαζόμενους του δημοσίου να βρίσκονται στις "επάλξεις" διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική και ιδιαίτερα για το μέτρο της διαθεσιμότητας.



Ήδη από το πρωί οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία ενάντια στις κυβερνητικές αποφάσεις. Μάλιστα , οι κινητοποιήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ σκληραίνουν τη στάση τους και οι νοσοκομειακοί γιατροί σε ό,τι αφορά στην αλλαγή χρήσεων των νοσοκομείων και στην κινητικότητα, αλλά και στις θεσμικές συναντήσεις τους με τον υπουργό Υγείας. Έτσι αποφασίστηκε τριήμερη πανελλαδική από την Τρίτη 17 έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Έβρου στα πλαίσια των πανελλήνιων αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των ομοσπονδιών. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 19.00. Την Πέμπτη 19-9-2013 και ώρα 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί πανέβρια διαμαρτυρία μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...