Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Σταυρούλα Χριστοφιλέα : ΚΑΙ με τον Χωροφύλαξ ΚΑΙ με τον Αστυφύλαξ η γνωστή δημοσιογράφος.

 ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Σταυρούλα Χριστοφιλέα ET - DT  — ΚΑΙ στον… «αγώνα» (ΔΗΘΕΝ «πρώτη») για την ΕΡΤ , αλλά ΚΑΙ στη λίστα με τους πρώτους 577 που προσελήφθησαν στη ΔΤ (την αυριανή ΝΕΡΙΤ). «Μονά – ζυγά», πάντοτε μέσα στο «παιχνίδι» οι… «κρύπτο» ! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ κιόλας η Μανιάτισσα… Και ΧΡΙΣΤΟ(Υ) – ΦΙΛ(Η)- έα…

  — Ξεκίνησε το νέο ζωντανό πρόγραμμα της ΔΤ (Δημόσιας Τηλεόρασης) που είναι ο πρόδρομος της Νέας “Ελληνικής” Τηλεόρασης ΝΕΡΙΤ. Την ίδια μέρα, η ΕBU ανακοίνωσε ότι σταματάει την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ, γιατί πρέπει, λέει, να στραφούμε προς “το μέλλον”… ΑΥΤΟ  ΤΟ “ΜΕΛΛΟΝ” ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ!  Το τι σημαίνει η Νερίτ, τί συμβολίζει και τί εκπροσωπεί , είναι λίγο – πολύ γνωστό… Ποιός είναι πίσω απο τη ΝΕΡΙΤ, είναι επίσης γνωστό λίγο ή πολύ… Το Εβραικό όνομα ΝΕΡΙΤ, σχετίζεται με την Ανθελληνική εορτή Χάνουκα των Εβραίων:http://epilarhia.blogspot.com/2013/06/h.html

  — Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην εκπομπή “Επικαιρότητα” της ΔΤ, που ξεκινά στις 10 το πρωϊ, πρωτοστατεί η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Και λέμε “με έκπληξη”, γιατί η κα Χριστοφιλέα ήταν ένα απο τα πρόσωπα που στήριξαν ενεργά τις πολύωρες μεταδόσεις ζωντανού προγράμματος μετά την πτώση των πομπών της ΕΡΤ.

Βλέποντάς την να πρωτοστατεί στο πρωϊνό πρόγραμμα της ΔΤ – ΝΕΡΙΤ, κάναμε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, και διαπιστώσαμε πως η συγκεκριμένη Δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους 577  που προσελήφθησαν στην ΔΤ, την  αυριανή Νερίτ!!!

Όλα τα ονόματα στο σύνδεσμο: http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2013/08/ONOMATA.xls   (Η Συγκεκριμένη Δημοσιογράφος, στη θέση 557)

Στην φωτογραφία κάτω, η γνωστή Δημοσιογράφος με το Σύμβολο του Εβραϊσμού στο πέτο, όταν εκφωνούσε ειδήσεις για τη ΝΕΤ.

Τ Υ Χ Α Ι Ο ; ; ;

 ΠΗΓΗ:  http://astikosmythos.wordpress.com/2013/08/27/nerit-proslhpseis/

Χτύπησε ο “Μπάρμπας από το Τελ-Αβίβ”: Μπλόκαραν τις φωτογραφίες στην ανάρτηση για τη ΝΕΡΙΤ…

Αναρτήθηκε από Διηνέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...