Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Γεώργιος Γιαλτουρίδης ΚΑΤΑ Anthony Diamond και τα ευτράπελα των παρά λίγο ναυαγοσωστών, των νήσων Κέϊμ

 ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Anthony Diamond - Diamond και Diamond -END  — Ο Anthony Diamond είναι ένας Ελληνοκαναδός, ο οποίος έχει φτιάξει 3-4 offshore εταιρείες στα νησιά Κέϊμαν (Cayman Islands) και δι΄ αυτών άνοιξε γραφεία στο Τορόντο του Καναδά και παριστάνει τον τραπεζίτη.
Τον περί ου ο λόγος Αντώνη Διαμαντόπουλο, τον γνωρίσαμε σαν ….εγγυητή, της ύπαρξης του νέου θησαυρού των αμερικάνικων ομολόγων του Αρτέμη Σώρρα, που και αυτά εύκολα αποδείχθηκαν τζίφος, όπως ξεφούσκωσαν πρώτα, οι αναμνηστικές μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που είχε αγοράσει από το διαδίκτυο.
  — Για μένα προσωπικά, που έχω ασχοληθεί πρόωρα με τα θέματα Σώρρα – Λαμπράκη και με την ανύπαρκτη τράπεζα του Anthony Diamond, δεν υπάρχει ιδιαίτερο ερευνητικό ενδιαφέρον. Όμως είναι πολλοί αυτοί, που κάθε τόσο μου στέλνουν διάφορες πληροφορίες επιβεβαιωμένες, εκ των οποίων αν και είναι γνωστές, μερικές έχουν τη πλάκα τους, όπως αυτά που μπορείτε να παρακάτω, για τον τραπεζίτη για κλάματα.
Να είσαι τραπεζίτης και να έχεις πάρει ενυπόθηκο δάνειο από πραγματική τράπεζα, η οποία σου το κατάσχεσε, έχει μεγάλη πλάκα!!!!! Μη πω για τα 757 δολάρια χρέος για τα οποία επίσης μηνύθηκε από κάποια γυναίκα και πολλά άλλα τέτοια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
  — ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ:  Προς τον μεγαλοτραπεζίτη Αντώνη Διαμαντόπουλο:
— Διαμαντόπουλε, τώρα τελευταία που στεγάζεσαι?
Διότι η στεγαστική τράπεζα Elle Mortgage Corporation σου κατέσχεσε τον επαγγελματικό χώρο που είχες αγοράσει τον Οκτώβριο του 2010, στο κτήριο επί της οδού 18 Wynford κίνησης στο Τορόντο, Γραφείο αρ. 502. Και τους χρωστούσες και 100 χιλιαρικάκια:
ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
(Πρόταση του ενάγοντος για την έκδοση διαταγής πληρωμής)
[ 1 ]       Ο ισχυρισμός του ενάγοντος είναι για την ανάκτηση των πόρων λόγω σε μια υποθήκη με ημερομηνία 27η Οκτωβρίου, 2010 και καταχωρήθηκε στις 28 Οκτωβρίου, 2010 μεταξύ του ενάγοντος ως ενυπόθηκος δανειστής και οι κατηγορούμενοι 1700589 Ontario Α.Ε. και Anthony Diamond ως ενυπόθηκος και του εγγυητή, αντίστοιχα. Ο ενάγων επιδιώκει επίσης την κατοχή των υποθηκευμένων εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στο # 502, 18 Wynford Drive, Τορόντο. Το οφειλόμενο ποσό για την υποθήκη από την ημερομηνία κατά την οποία η κίνηση υποστηρίχθηκε ήταν $ 102,353.27, εξαιρουμένων των δαπανών, το οποίο ποσό δεν αμφισβητήθηκε από τον συνήγορο των κατηγορουμένων……..
Βλέπω ότι τώρα τελευταία ψάχνεις να νοικιάσεις χώρο για γραφείο αλλά όλοι σου έχουν πάρει χαμπάρι:
—- Original Message —-
Από: m … @ hotmail.com
Προς: diamondtrades < diamondtrades@netscape.net >
Sent: Κυρ. 16 Ιουνίου 2013 20:44
Θέμα: 469 Lawrence Ave. Δύση
Φίλε Αντώνη,
Καταλαβαίνω ότι σας ενδιαφέρει να νοικιάσετε ένα χώρο στο σπίτι μου.
Παρακαλώ στείλτε μου,
Ευχαριστίες
M. ..
Προς: m … @ hotmail.com
Θέμα: Re: 469 Lawrence Ave. Δύση
Από: diamondtrades@netscape.net
Ημερομηνία: Δευτ 17 Ιουνίου 2013 7:45:46 -0400
Μ. .., καλημέρα, ελπίζω ότι όλα είναι καλά.
Είμαι στο δρόμο μου στην Ευρώπη σήμερα επιστρέφουν σε λίγες εβδομάδες.
Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα από τα συν-συνεργάτες μου να προβεί σε ρυθμίσεις για να συναντηθεί με σας – επικοινωνεί μαζί σας σχετικά με το γραφείο ενοικίασης.
Σας ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σας.
Anthony Diamond.
Από: m … @ hotmail.com
Προς: diamondtrades@netscape.net
Θέμα: RE: 469 Lawrence Ave. Δύση
Ημερομηνία: Σάβ 22 Ιουνίου 2013 19:45:07 -0400

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Ακριβώς για να διευκρινίσει, Έψαξα στο Google το όνομα του Anthony Diamond – Diamond και Diamond, και νομίζω ότι είναι πιθανόν κάποιος άλλος,
αλλά μπορεί να σας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε;
M. ..
Δείτε ένα από τα πολλά …
«Ο κ. Αντώνης Diamond φαίνεται να έχει πολλές αποφάσεις εναντίον του συμπεριλαμβανομένων και των δικαστικών περιφρόνηση όπου έχει δίνεται βαριά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης. Ισχυρίζεται ότι είναι ένας τραπεζίτης αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αθετήσει σε ένα τιμολόγιο για 757,00 δολάρια για τα οποία μηνύθηκε από εμένα. Έχω δώσει n να καταλάβει από τους ιδιοκτήτες του, ότι έχει αθετήσει στην πληρωμή του ενοικίου του και ως εκ τούτου πετάξουν έξω από το γραφείο του στο 18 Wynford αυτοκίνητο, Τορόντο. Έχω μια απόφαση εναντίον του που είμαι προσπαθεί να επιβάλλει. Εγώ και είμαι πρόθυμος να δώσει αντίγραφα της απόφασης για όποιον επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το αντίγραφο.
Τρέχοντα ίχνη του δεν είναι γνωστές. Ισχυρίζεται τώρα να πρέπει να μετακομίσει στο Μόντρεαλ. Θα εκτιμούσα αν κάποιος που έχει πληροφορίες για αυτόν να το δημοσιεύσετε στη γραμμή, έτσι ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι να τον κυνηγούν για να τον εντοπίσουμε.»
Δεν την απάντησες. Η γυναίκα σε ρώτησε εάν είσαι εσύ ο Anthony Diamond ο απατεώνας και εσύ έγινες Λούης.
Μα τόσα λεφτά, τόσα μπίλιονς οφ ντόλαρς και εσύ ο μεγαλοτραπεζίτης του Σώρρα είσαι στους δρόμους?
Αχ, αχ, αχ.
Δε μου λες, η δικαστική υπόθεση 13-00482342 στο δικαστήριο επί της οδού 393 University Avenue περί τίνος πρόκειται?
Αχ, αχ, αχ.
ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ
ΥΓ. Χαιρετισμούς στον Aaron Herbert Stein.
Μα τι λέω? Εσύ είσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...