Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κατάληψη δικαστικού μεγάρου από τους δικηγόρους

I Love Kavala ΦΩΤΟ

10 εκ ευρώ θα επωφεληθεί η ΑΜΘ από το έργο του αγωγού ΤΑΡ, ανακοίνωσε χθες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Γιώργος Παυλίδης. 5εκ ευρώ θα ενισχύσουν την Περιφέρεια και τα υπόλοιπα 5 εκ ευρώ θα τα μοιραστούν οι Δήμοι από τους οποίους περνά ο αγωγός. Ο κ. Παυλίδης δήλωσε ότι η Περιφέρεια επιμένει στην αλλαγή όδευσης στην επαρχία Καβάλας, διαπιστώνει ότι πολλοί αγρότες αποζημιώθηκαν ήδη, θυμίζει ότι το κράτος έδωσε στον αγωγό τις προβλεπόμενες άδειες. Σχετικά με το ΕΣΠΑ ανακοινώθηκε χθες ότι στην ΑΜΘ το ποσοστό απορρόφησης έφθασε στο 116% και τα χρήματα που έγιναν έργα είναι 475 εκ ευρώ. Εν τω μεταξύ εκπρόσωπος του ΤΑΡ ήταν χθες στο νέο λιμάνι Φίλιππος Β’, τα πρώτα υλικά του έργου θα έρθουν από την Γερμανία σε δύο μήνες. Ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας με κάμερες στα δύο μεγάλα λιμάνια ο ΟΛΚ.



Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου που συνεδρίασε χθες αποφάσισε στις 4 Φλεβάρη η αγορά να είναι κλειστή από το πρωί ως το μεσημέρι. Περίφραξη εντός του στρατοπέδου Κωτσάλου κατασκευάζει ο Δήμος ώστε να προστατεύσει τα κτίρια που χρησιμοποιεί. Ολοκληρώθηκε χθες στον περιβάλλοντα χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» η διανομή πορτοκαλιών σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες, ακολουθεί διανομή κοτόπουλων. Πρώτη φορά έκαναν απεργία χθες τα οινοποιία του Νομού Καβάλας. Διαμαρτύρονται για το ειδικό τέλος στο κρασί. Συμπαράσταση στους οινοποιούς από τους αντιπεριφερειάρχες Μαρκόπουλο και Παπαδόπουλο.



Εκτάκτως συνεδριάζει το πρωί η Οικονομική Επιτροπή. Την Παρασκευή συνεδριάζει η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Πίτα έκοψε χθες για τους υπαλλήλους του ο Δήμος Παγγαίου. Αγρότες του μπλόκου της Χρυσούπολης θα λάβουν μέρος σήμερα σε συνάντηση αγροτών στην Θεσσαλονίκη. Συμπαράσταση στους αγρότες από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο. Συνεχίζεται όλη την εβδομάδα η αποχή των δικηγόρων. Η ΑΔΕΔΥ Καβάλας την Κυριακή στην Κομοτηνή σε συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων. Ανοιχτή πολιτική συζήτηση για την κεντροαριστερά οργανώνουν την Κυριακή το πρωί σε ξενοδοχείο οι νομαρχιακές επιτροπές ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ. Βασιλόπιτα κόβουν το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Καβάλας. Πίτα έκοψαν χθες το απόγευμα οι μελισσοκόμοι. Έρευνα για την έκθεση ΚαβάλαExpo παρουσιάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου.



Το έργο του Ιονέσκο «Φαλακρή Τραγουδίστρια» Σάββατο και Κυριακή στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Δημιουργικά εργαστήρια για την Γαλλική γλώσσα και τον Γαλλικό πολιτισμό οργανώνει στα σχολεία ο σύλλογος καθηγητών Γαλλικών. Επίτιμος δημότης Θάσου θα ανακηρυχθεί σε εκδήλωση την Παρασκευή ο Αρχιμαδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.



Λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών δεν θα έρθει για το φιλικό με την Ένωση η ομάδα Κουζόφ από τα Σκόπια. Ανακοίνωση διαμαρτυρία για τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Άρη εξέδωσε ο ΑΟΚ. Τον αμυντικό Χριστοφορίδη απέκτησε το Βυζάντιο, τον Δημήτρη Μαρκάκη ο Νέστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...