Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ BTTDD ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨


Επίσκεψη της ποδοσφαιρική ομάδας Ένωση Γιακά στο παράρτημα Προύσας


Η ηγεσία της ομάδας Ένωση Γιακά που σχημάτισαν τα χωριά Αγιοχώρι, Νέδα, Ήπιο και Στροφή, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ερντί Σερίφ και ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν το παράτημα Προύσας του Συλλόου Αλληλεγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD).

Ο πρόεδρος του παραρτήματος ο Αλή Εμίν Λατίφ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη και είπε πως ¨Με τις αθλητικές σας δραστηριότητες, συμβάλλετε στην ενότητα και την ομοψυχία των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, στην ειρήνη και την φιλία. Σας συγχαίρω και εύχομαι επιτυχίες. Γνωρίζουμε πολύ καλά την συμβολή των χωριών σας με πρώτη την Νέδα στον δίκαιο αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Η επίσκεψη σας στον σύλλογο μας, μας χαροποίησε ιδιαίτερα.¨

Ο Ερντί Σερίφ-πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ένωση Γιακά, ενημέρωσε σχετικά με το ποδοσφαιρικό σωματείο. Ο Σερίφ ανέφερε πως αγωνίζονται στην Β΄ τοπική κατηγορία και πρόσθεσε πως ¨Συνεχίζουμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες κατά τον τρόπο που συνάδει στην Δυτική Θράκη. Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την θερμή σας υποδοχή¨.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο πρόεδροι των συλλόγων αντήλλαξαν δώρα. Στην συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Νο 2 πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας Χασάν Αλή Τσαβούς, o ταμίας Γκιοκχάν Τσομπάνογλου, ο Χουσείν Χατζίογλου-μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου, ο υπεύθυνος οργανωτικού Ζεκεριά Οσμάν και το μέλος του τμήματος νεολαίας Χακάν Οσμάν.



http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/yaka-birlik-futbol-kulubunden-bttdd-bursa-subesine-ziyaret.html
tourkikanea.gr
22/5/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...