Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ



Λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας αποσύρθηκαν από τη χθεσινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας 7 θέματα που αφορούσαν προεγκρίσεις αδειών ισάριθμων καταστημάτων. Το στάδιο της προέγκρισης καταργείται. Σύντομα τα Τοπικά Συμβούλια δεν θα συζητούν ούτε και τα θέματα παράτασης μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Με απόφαση του το ίδιο συμβούλιο αποδέχθηκε αίτημα του Λιμεναρχείο κι έτσι στο κολυμβητήριο της πόλης θα γίνουν εξετάσεις υποψήφιων ναυαγοσωστών.



Στην επόμενη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας ΑΜΘ θα ενταχθεί σε αυτό το έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου με προϋπολογισμό περίπου 150.000 ευρώ. Προβλεπόμενος χρόνος έναρξης του το τέλος του έτους. Νέο θεσμό καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοιμάζει ο Δήμος Θάσου με τον τίτλο «Θασίων Δρώμενα». Μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου ενημερώθηκαν χθες από προσωπικό της Πυροσβεστικής σε συνάντηση που έγινε στο δάσος της Παναγούδας. Η λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού της Νέας Περάμου σε δημοτικό ακίνητο απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου. Αρχίζει το πρωί το 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού. Θα γίνει στο Πάρκο Φαλήρου. Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση βροχής.



Αύριο πρωί με επίσημη υποδοχή η πρώτη πτήση στο αεροδρόμιο της Καβάλας από τη Μόσχα. Αύριο στην Καβάλα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκαλης θα εγκαινιάσει αύριο βράδυ την έκθεση Συνέργεια. Δημοτικοί υπάλληλοι καθαρίζουν τους χώρους πρασίνου πέριξ του Διοικητηρίου. Στο Ζέφυρο έγιναν οι χθεσινές εκλογές των φοιτητών του ΤΕΙ. Οι συνταξιούχοι του Ν. Καβάλας θα λάβουν μέρος σε μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 13 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Κοινή δράση για την αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ αποφάσισαν σύλλογοι της Καβάλας και των Σερρών.



Κατάμεστη από κόσμο ήταν χθες το απόγευμα η αίθουσα εκδηλώσεων της Δ. Βιβλιοθήκης για την βράβευση συλλόγων- πολιτών- επιχειρηματιών που έλαβαν μέρος στην πρόσφατη εξόρμηση Let’s Do It Greece. Το απόγευμα εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από τη χούντα. Το απόγευμα στη Δ.Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Παπαδόπουλου. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση της θεατρικής ομάδας της Στέγης.



Προτάσεις από ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν και να διοικήσουν τον ΑΟΚ περιμένει ο Ερασιτέχνης. 31 Μάη η γενική συνέλευση του Νέστου. Διακρίσεις της ομάδας Παλμός σε αγώνες τραμπολίνο που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...