Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΟ DEB


Κλιμάκιο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB στην Ξάνθη


Η Χόλι Μέτκαλφ-υπεύθυνη ανθρωπίνων δικαιωμάτων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και μια επιτροπή μαζί της συναντήθηκαν με αξιωματούχους του DEB.


Η Χόλι Μέτκαλφ-υπεύθυνη ανθρωπίνων δικαιωμάτων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα μαζί με τις ειδικές σε θέματα πολιτικής στην πρεσβεία και στο προξενείο των ΗΠΑ, Χριστίνα Ρουγγέρη και Ξένια Κοσμίδου, στις 6/3/2017 επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB στην Ξάνθη.
Την επιτροπή εκεί την υποδέχτηκαν ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αναπληρωτής πρόεδρος Αχμέτ Καρά, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου, Ισμέτ Τουτζάρ, Ραμαδάν Ντουμπάν, Ραίφ Ουστά και Λεϊλά Σαλίχογλου, ο Γ.Γ. Αϊντίν Αχμέτ και τα μέλη της Κ.Ε. Μουσταφά Σάργκο, Αλή Σαλίχογλου και Χουσνιέ Αραμπατζίογλου.

Στην συνάντηση με την επιτροπή τέθηκαν τα θέματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Αναφέρθηκε πως δεν δίνονται λύσεις στα θέματα της μειονότητας που αφέθηκε παρακαταθήκη στην Ελλάδα με την διεθνή συνθήκη της Λωζάννης, πως δεν γίνονται βήματα επίλυσης για τα χρόνια προβλήματα και ότι δεν δίνονται απαντήσεις στα δημοκρατικά αιτήματα και στις προσδοκίες της μειονότητας. Περιγράφηκε πως η μειονότητα προσδοκεί από την ελληνική κυβέρνηση να γίνει δεκτή ως ομόλογος και μέσω του διαλόγου να βρεθούν λύσεις στα θέματα. Στην συνάντηση αυτή εξετάσθηκαν ιδιαίτερα τα σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση θέματα, οι προσδοκίες των Τούρκων της δυτικής Θράκης σε αυτό το θέμα, οι αυξανόμενες τον τελευταίο καιρό ρατσιστικές επιθέσεις και οι αυξανόμενες επίσης δικαστικές διώξεις κατά φορέων της μειονότητας.



Κόμμα DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4966

7/3/2017

Σχ : Το πρώτο που θα έπρεπε να ρωτήσει κάποιος αυτούς τους αξιωματούχους του τουρκοκόμματος DEB είναι σχετικά με το πως βιοπορίζονται…. Τι δουλειά κάνουν ; Ποιός πληρώνει τα έξοδα για τα γραφεία τους; Ποιός πληρώνει τα έξοδα για τα ταξίδια στο εξωτερικό;

Και μετά αφού λάβεις πρώτα πειστικές απαντήσεις, τότε ναι να τους ακούσεις….

Διότι αν υπάρχει κάποιος ¨χορηγός¨, ε είναι φανερό πως αυτός επιβάλλει και το τι θα λένε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...