Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ


Δημοσιεύεται σήμερα στην Πρωινή πρόσκληση του Δήμου Καβάλας προς τους πολίτες, τους φορείς και τους ιχθυοπώλες σχετικά με την αλλαγή της απόφασης του 2011 για το καθεστώς λειτουργίας των ιχθυοπωλείων στη Δ. Αγορά και τον δακτύλιο στο κέντρο της πόλης εντός του οποίου απαγορεύεται η ίδρυση παρόμοιων καταστημάτων. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές ως την Παρασκευή προκειμένου αμέσως μετά η διοίκηση του Δήμου να προτείνει αλλαγή των σημερινών δεδομένων. Δεν αποκλείεται να προταθεί η κατάργηση του δακτυλίου ώστε ιχθυοπωλεία να μπορούν να λειτουργήσουν παντού στο κέντρο της πόλης.

Δύο τοξικομανείς κρατούνται στο κρατητήριο της Α.Δ. Καβάλας στο πλαίσιο απόφασης προφυλάκισης τους για υπόθεση διακίνησης. «Οι άνθρωποι μας κινδυνεύουν» λένε τα συγγενικά τους πρόσωπα κι όπως εξηγούν είναι πιστοποιημένοι χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Δεν θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το θέμα των αυξήσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ. Η εισήγηση είναι υπό μελέτη. Θα υποστεί αλλαγές. Για τη Μόσχα αναχωρούν σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος. Θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια στην τουριστική έκθεση της πρωτεύουσας της Ρωσίας. Προετοιμάζεται η εξόρμηση εθελοντών για την καθαριότητα της πόλης που θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου. 100 εθελοντές θα περιποιηθούν το Πάρκο του Φαλήρου.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης πρέπει να παρέμβει στην περίπτωση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Ν. Ξανθόπουλου ο οποίος τουλάχιστον μία φορά χρησιμοποίησε το όχημα της επιχείρησης για μη υπηρεσιακούς λόγους επειδή το δικό του είχε βλάβη! Νέα προσφυγή στο ΣΕΠΕ από εργαζόμενους επειδή η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ όρισε το πότε θα πάρουν κανονική άδεια. Το Επιμελητήριο θα επισκεφθεί το πρωί ο υποδιοικητής της ΤτΕ Γιάννης Μουρμούρας. Το απόγευμα εκδήλωση στο ΤΕΕ ΑΜ για το ασφαλιστικό των μηχανικών. Για το ασφαλιστικό μίλησε στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό χωρίς όριο ζητά από την Τράπεζα Αττικής για τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος. Εκπαιδευτικοί από το Ν. Καβάλας θα λάβουν μέρος σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο στην Ξάνθη.

Εκλογές το απόγευμα για τον σύλλογο φίλων παιδόπολης. Συναυλία αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι οργανώνουν το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» μουσικό σχολείο και ΔΗΠΕΘΕ. Πολύς κόσμος στη μουσικοχορευτική εκδήλωση του συλλόγου των Ποταμουδίων. Έγινε το Σάββατο στο Όσκαρ. Περισσότερες από 250 συμμετοχές στον χθεσινό λαϊκό αγώνα δρόμου στο περιαστικό δάσος. Στους άνδρες νίκησε αθλητής από τις Σέρρες και στις γυναίκες από την Κομοτηνή.



Ούτε χθες νίκησε ο ΑΟΚ. Ήρθε ισόπαλος 1-1 με το Παραλίμνιο. Ο ΑΟΚ έχει να κερδίσει από το τέλος Γενάρη. Ήττα του Νέστου στη Νάουσα. Νίκησε η Ένωση αλλά η παραμονή της στην Α2 είναι μια δύσκολη υπόθεση εξ αιτίας του ότι δεν βοήθησαν τα άλλα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...